- 13 Mart 2019
- 281
- 307
- 53
Sanki testi ben yaptırdım gibi sürekli saate bakıyorum vakit hiç geçmiyorİnşallah . Pozitif haberini alırsam eğer hiç beklemeden buraya yazcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki testi ben yaptırdım gibi sürekli saate bakıyorum vakit hiç geçmiyorİnşallah . Pozitif haberini alırsam eğer hiç beklemeden buraya yazcam
inşallah güzel çıkar sonucum . Bide bana sor öyle tedirgin bi bekleyiş ki anlatamamSanki testi ben yaptırdım gibi sürekli saate bakıyorum vakit hiç geçmiyor
E nabız da bazen saatinden önce çıkıyor ara ara bakabilirsininşallah güzel çıkar sonucum . Bide bana sor öyle tedirgin bi bekleyiş ki anlatamam
Saniyelik giriş çıkış yapıyorum şimdiye kadar 20 kez giriş yaptımE nabız da bazen saatinden önce çıkıyor ara ara bakabilirsin
Senin testin pozitif çıkacak içime öyle doğdu :)Saniyelik giriş çıkış yapıyorum şimdiye kadar 20 kez giriş yaptım
Yaaaaaa inşallah . Öyle çok heyecan ve tedirginlik var ki anlatamam sürekli bi ağlama isteği var .Senin testin pozitif çıkacak içime öyle doğdu :)
Canım çıktı mı sonuçYaaaaaa inşallah . Öyle çok heyecan ve tedirginlik var ki anlatamam sürekli bi ağlama isteği var .
Bence cikti suan pozitifi görüp aglamaktan burasi aklina gelmiyo :))Canım çıktı mı sonuç
İnşallahBence cikti suan pozitifi görüp aglamaktan burasi aklina gelmiyo :))
Hala çıkmadıCanım çıktı mı sonuç
Beklemedeyim hala çıkmadı inşallah pozitif olur. Mutluluktan ağlasam da yazcam sizeBence cikti suan pozitifi görüp aglamaktan burasi aklina gelmiyo :))
Canım nerde test verdin sen merkezde mi sağlık ocağında falan mjBeklemedeyim hala çıkmadı inşallah pozitif olur. Mutluluktan ağlasam da yazcam size
Üzüldüm sanki kendim negatif olmuş gibi ben ümitliydim senden üzülme demem ağla acısını yaşa ama kısa tut bak daha dönmüş embriyoların varTest sonucu 2.25 negatif dedi hemşire .
İnş tedavisiz olur bikaç ay içindeTest sonucu 2.25 negatif dedi hemşire .
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım güç versin . Ama bu çabalar boşuna değil. Lütfen unutma bunu. İçine de atma aglamak geliyorsa ağla dök içini.sonra yola devam. Dualarım buradaki herkes ile.Test sonucu 2.25 negatif dedi hemşire .
Moralini yüksek tut canım hiç birşeyin sonu değil olacak inşallahTest sonucu 2.25 negatif dedi hemşire .
Ne diyecegimi bilmiyorm. Cok umitliydim senden canim.. vardir bundada bir hayir diyelim sakin isyan etme.. rabbim neylerse guzel eyler. Insallah biraz toparlan gene yola devam.. bu kez bende katilicam insallah size.Test sonucu 2.25 negatif dedi hemşire .
Merhaba benimde transferim olduda sizde problem neydi tutmamış umarım bi dahakine olumlu sonuç alırsınızBen de burada yalnız olmadığımı öğrendim . Ama çok bencil insan varmış . Hatta Bugün arkadaşa kahvaltıya gittik eşimle . Onlarda yeni evlendi 1 sene oldu. Kız da 35 yaşında benle aynı. Laf lafı açtı benim kocam da çocuk düşünmüyor şimdi akademik kariyer yapma peşinde dedi . Ben de ona dedim bak bunların kaç senedir çocuğu olmuyor bizimde mi öyle olsun dedim dedi. Ne diyeceğimi bilemedim . Sustum kaldım . Çok mu hassas davranıyorum dedim içimden . Ama daha fazla oturamadım kalktım hemen. İnsanlar çok acımasız düşüncesiz . Bilmiyorum belki o da kötülükten yapmıyor ama başa gelmeyince anlayan da olmuyor .