• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

Allah agz
Canim.. icime oyle dogdu ki sen hamilesin bence.. karamsar olma iyi dusun iyi olsun. Cok duygusalsin ilaclarn etkiside olabilir evet ama hamilelik belirtiside olabilir.. bizimlede paylas sonucu. Bnce pozitif
Allah duysun içine doğan benim gerçeğim olsun inşallah. Kendimi kandırıyorum gibi hissediyorum olumlu düşünce gelince . Ama inşallah senin içine doğduğu gibi olur . Evet çok duygusalim . Aglayamamak da daha kötü kimse üzülmesin diye içime atıyorum . Belki ağlasam bitecek geçecek bu halim ama kimseyi de üzmek istemiyorum . Ailem eşim de benle birlikte üzülüyor .

Ben de burada yalnız olmadığımı öğrendim . Ama çok bencil insan varmış . Hatta Bugün arkadaşa kahvaltıya gittik eşimle . Onlarda yeni evlendi 1 sene oldu. Kız da 35 yaşında benle aynı. Laf lafı açtı benim kocam da çocuk düşünmüyor şimdi akademik kariyer yapma peşinde dedi . Ben de ona dedim bak bunların kaç senedir çocuğu olmuyor bizimde mi öyle olsun dedim dedi. Ne diyeceğimi bilemedim . Sustum kaldım . Çok mu hassas davranıyorum dedim içimden . Ama daha fazla oturamadım kalktım hemen. İnsanlar çok acımasız düşüncesiz . Bilmiyorum belki o da kötülükten yapmıyor ama başa gelmeyince anlayan da olmuyor . 😔
Ayy bu ne biçim laf ya yok bizi kimse anlamıyor bence ya 😪

@ISSIZZ canım ne yaptın nasıl gidiyor merak ettim seni . Ben transferimi oldum salı günü kanda baktircam ama dayanamayıp bugün idar testi yaptım ilk önce tek çizgi 10 dk içinde de hayalet ikinci çizgiyi gördüm ama canımı çok sıktı. Ağlamak istedim kalabalıktan ağlayamadım. Kimseye belli etmemek için testi gidip disardaki çöpe attım . Şimdi içim kafam allak bullak . Bugün yine bebeğinin adını kendi çocuğuna koyan şahıs gruba yok bebek için keçi sutu yok oto koltuğu yok şapkası ayakkabısı .... heer şeyi gruba sorar oldu . Belki bana öyle geliyor şu an beklemek stres yaptı ama ben dayanamayacak duruma geldim . Ümidim de tükenmek üzere .
Benim ilk tedavimde 3.gün embriyosu transfer edilmişti dayanamayıp 8.gün idrar testi yaptım sonuç negatif tabi. 11.gün kanda pozitifi gördüm lütfen umutsuzluğa kapılmayın

Benim ilk tedavimde 3.gün embriyosu transfer edilmişti dayanamayıp 8.gün idrar testi yaptım sonuç negatif tabi. 11.gün kanda pozitifi gördüm lütfen umutsuzluğa kapılmayın
İnşallah yarın benim de 10. Gün kan testi baktir demişti doktor . 5.gün embriyosu transfer edildi . 2 tane. İnşallah pozitif olur sonuç . Sizi duydukça ümidim yeniden geliyor . İnşallah şans benim de yüzüme güler . İnşallah ben de pozitif görürüm

İnşallah yarın benim de 10. Gün kan testi baktir demişti doktor . 5.gün embriyosu transfer edildi . 2 tane. İnşallah pozitif olur sonuç . Sizi duydukça ümidim yeniden geliyor . İnşallah şans benim de yüzüme güler . İnşallah ben de pozitif görürüm
Inşallah canım dualarımız seninle RABBİM yarın yüzünü güldürsün inşallah 🤲

Inşallah canım dualarımız seninle RABBİM yarın yüzünü güldürsün inşallah 🤲
Sol canım benim. Beni anlayan insanların duası yeter hepinizden allah razı olsun. Bazen insanın en yakını bile anlamıyor . Allah sizin de yüzünüzü güldürsün . İyiki üye olmuşum buraya . Tek başıma nasıl atlatirdim bilmiyorum

Sol canım benim. Beni anlayan insanların duası yeter hepinizden allah razı olsun. Bazen insanın en yakını bile anlamıyor . Allah sizin de yüzünüzü güldürsün . İyiki üye olmuşum buraya . Tek başıma nasıl atlatirdim bilmiyorum
Bugün test yaptınız mı

Canm bence sen cok erken test yapmissin o yuzdn dogal olark negatifi görmussun. Hemde ikiz koymuslar baksana yaa insallah ikiside tutar hic olmadi birinden biri mutlaka insallah tutar yarin mujdeli haberlerini buradan bekliyoruz bize umut ol hadi ❣❣🌸🌸🌸

Canm bence sen cok erken test yapmissin o yuzdn dogal olark negatifi görmussun. Hemde ikiz koymuslar baksana yaa insallah ikiside tutar hic olmadi birinden biri mutlaka insallah tutar yarin mujdeli haberlerini buradan bekliyoruz bize umut ol hadi ❣❣🌸🌸🌸
İnşallah canım . İnşallah yarın haberi alınca yazcam buraya . Dua edin bana 🙏

İnşallah Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Mia22 Mia22 canım günaydın.kaçta kan vereceksin . dualarımız seninle 🤲.bende bugün kan verdiğim günü hatırladım. Az anlatayım 😬6 yıl önceydi... 29 ay çabadan sonra tüp bebek tranferi yapıldı 5. Gün embriyosu 2 tane. Herşey güzel umutluyuz doktorum da biz de.12. gün test yaptır demişti bana da doktorum. Testin 9 .günü adet olmam gereken gündü normal döngüme göre. O güne kadar da adet hiç gecikmemiş. Acaba geçikir mi gecikirse kesin oldu falan diye düşünüyorum.ama 9 .gün sabah namaza kalktığımda da baktım az kan var.tabi hemen olmadı diye düşündüm.çünkü kanama gittikçe arttı adet gibi.doktora haber verdim gel test yapalım dedi. Ben tabi 2 gözü 2 çeşme aglaya aglaya gittim.Allahtan umut kesilmez diye bir sürü dua ede ede gittim.kan verdim.sonra beklerken hemşire geldi neden agliyorsun teselli anlamında sordu ben de olmadı daha artık ne yapabilirim ki son çare tüp bebek ti dedim.o da nerede n biliyorsun olmadığını dedi ve idrar testi gibi bir kaset test tutuyordu elinde çift çizgili. ( O da kan ile yapılan bir kaset test imiş)hem de çok koyu. İkiz bile olabilir dediler. kanama için gerkli müdahale yapıldı .Neyse ordan çıktım işe giitim gözler şiş.orda da kan sonucumu öğrendim baya yüksekti.şükür ikiz gebelik ti. Gerisini yazmıştım .erken doğumla kızlarım dogdu. Biri 15 günlükken melek oldu.biri şükür bu dünyadaki meleğim ❤️şimdi de doğal yoldan nasip oldu.olmsaydı bu yaz biz de tekrar tüp bebek için başvuracsktık. Son söz Allah ol derse her şey olur...❤️

Mia22 Mia22 canım günaydın.kaçta kan vereceksin . dualarımız seninle 🤲.bende bugün kan verdiğim günü hatırladım. Az anlatayım 😬6 yıl önceydi... 29 ay çabadan sonra tüp bebek tranferi yapıldı 5. Gün embriyosu 2 tane. Herşey güzel umutluyuz doktorum da biz de.12. gün test yaptır demişti bana da doktorum. Testin 9 .günü adet olmam gereken gündü normal döngüme göre. O güne kadar da adet hiç gecikmemiş. Acaba geçikir mi gecikirse kesin oldu falan diye düşünüyorum.ama 9 .gün sabah namaza kalktığımda da baktım az kan var.tabi hemen olmadı diye düşündüm.çünkü kanama gittikçe arttı adet gibi.doktora haber verdim gel test yapalım dedi. Ben tabi 2 gözü 2 çeşme aglaya aglaya gittim.Allahtan umut kesilmez diye bir sürü dua ede ede gittim.kan verdim.sonra beklerken hemşire geldi neden agliyorsun teselli anlamında sordu ben de olmadı daha artık ne yapabilirim ki son çare tüp bebek ti dedim.o da nerede n biliyorsun olmadığını dedi ve idrar testi gibi bir kaset test tutuyordu elinde çift çizgili. ( O da kan ile yapılan bir kaset test imiş)hem de çok koyu. İkiz bile olabilir dediler. kanama için gerkli müdahale yapıldı .Neyse ordan çıktım işe giitim gözler şiş.orda da kan sonucumu öğrendim baya yüksekti.şükür ikiz gebelik ti. Gerisini yazmıştım .erken doğumla kızlarım dogdu. Biri 15 günlükken melek oldu.biri şükür bu dünyadaki meleğim ❤şimdi de doğal yoldan nasip oldu.olmsaydı bu yaz biz de tekrar tüp bebek için başvuracsktık. Son söz Allah ol derse her şey olur...❤
Okudum ağlıyorum 😭 çok güzel allahım bana da nasip etsin öyle duygulandım ki kendimi tutamıyorum şuan . Kan testini verdim 1 saat önce öğleden sonra çıkar dediler . Sabaha kadar 1 ya da 2 saat ancak uyudum. Allahım elimi boş çevirmesin. Öyle heyecanlı bi bekleyiş ki anlatamam . Umudum çok az . İdrar testi beni mahvetti . Keşke yapmasaydım onu . Boşuna demiyorlar kan testine kadar test yapmayın diye . Duanıza ihtiyacım var . İçimde bi yerler kopuyor sanki kalbim yerinden fırlayacak gibi

Okudum ağlıyorum 😭 çok güzel allahım bana da nasip etsin öyle duygulandım ki kendimi tutamıyorum şuan . Kan testini verdim 1 saat önce öğleden sonra çıkar dediler . Sabaha kadar 1 ya da 2 saat ancak uyudum. Allahım elimi boş çevirmesin. Öyle heyecanlı bi bekleyiş ki anlatamam . Umudum çok az . İdrar testi beni mahvetti . Keşke yapmasaydım onu . Boşuna demiyorlar kan testine kadar test yapmayın diye . Duanıza ihtiyacım var . İçimde bi yerler kopuyor sanki kalbim yerinden fırlayacak gibi
İnşallah bugün o mutlu haberi alacaksın canım inşallah

Bu duyguların çok normal oldugunda bile inanamıyorsun zaten. Ama olumsuz düşünceleri at aklında n hayırlısı ile inşallah müjdeli haber alalım . Ben de hep test yaptırsam nasıl beklerim diye düşünürdüm o da kanama olunca o heyecan da gitmişti. Ama sonuç her şeyi unutturuyor.

Bu duyguların çok normal oldugunda bile inanamıyorsun zaten. Ama olumsuz düşünceleri at aklında n hayırlısı ile inşallah müjdeli haber alalım . Ben de hep test yaptırsam nasıl beklerim diye düşünürdüm o da kanama olunca o heyecan da gitmişti. Ama sonuç her şeyi unutturuyor.
İnsallah bana da unutturur çok mutlu eder beni. Zaman geçmek bilmiyor resmen . Sürekli gözlerim doluyor . Bogazımda bi yumruk var sanki yutkunamıyorum. Çok heyecanlı tedirgin bi bekleyiş

Back