• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

Merhaba benimde transferim olduda sizde problem neydi tutmamış umarım bi dahakine olumlu sonuç alırsınız 🙏🏻
Teşekkür ederim inşallah ben de bigün bebegime kavuşurum Hiç bi sorun gözükmüyor. Sebepsiz infertilite . İnşallah pozitif haberini alırsın . Zor bi süreç . Moralini yüksek tut olumsuz yorumları takmamaya çalış . Biliyordum ilk seferde tutacak diye bişey yok ama insan çok ümitleniyor. Benim gibi çok ümitlenip yıkılma diye söylüyorum . İnşallah seninki olumlu sonuçlanacak ama Sen kendini iki sonuca da hazırla zaten yüzde 50 şans veriyor en iyi ihtimallde bile . Allah elini boş çevirmesin .

Teşekkür ederim inşallah ben de bigün bebegime kavuşurum Hiç bi sorun gözükmüyor. Sebepsiz infertilite . İnşallah pozitif haberini alırsın . Zor bi süreç . Moralini yüksek tut olumsuz yorumları takmamaya çalış . Biliyordum ilk seferde tutacak diye bişey yok ama insan çok ümitleniyor. Benim gibi çok ümitlenip yıkılma diye söylüyorum . İnşallah seninki olumlu sonuçlanacak ama Sen kendini iki sonuca da hazırla zaten yüzde 50 şans veriyor en iyi ihtimallde bile . Allah elini boş çevirmesin .
En kısa zamanda kavuşursun kuzum inşallah🙏🏻Ben 25 yaşındayım polikistik överim var sadece 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyo transfer edildi 8.güne girdim valla nedense ben aksine çok umutsuzum hiç umutlanmadım ki🤷🏻‍♀️

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana dua edecem Allahım hayırlı bir bebek versin sana🙏🏻❤️

Kizlar benim de şu sıralar moralim çok bozuk ya. Yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı, benim infertilite sürecim başladığında daha ortada sevgilisi bile yoktu.. öyle uzun geliyo ki böyle düşündüğümde.. istemsizce böyle karşılaştırıyorum işte insanların hayatlarıyla😕 bebekle olan fotolarına baktığımda gözlerim doluyor. Burdan başka kimseye de anlatamıyorum bu hislerimi yanlış anlaşılıyor diye.

bir de 1.5 sene oldu tüp bebeğe başlıyoruz artık diyeli ama sadece 1 kere deneyebildik. Maddi sıkıntı yok sağlıkla ilgili sıkıntı yok ama hep abuk sabuk bişeyler engel oldu tatih ötelendi, mesela ocaktan beri dondurulmuş bir sürü yumurtam var ama Önce korona sonra doktorun izni bilmem nesi benim adet tarihlerime tam çakıştı falan derken ve en erken eylülde 2. Kez Transfer olabilicem..

Artık tüp bebeği denemeyi bile başaramıyorum, bu kadar mı herşey aksi gider denk gelmez diye düşünerek bunalıma girmeye başladım. Bekleyebilecek gram gücüm yokken şimdi eylüle kadar beklemem gerekecek. Allah bize yardım etsin hepimize sabır versin inşallah🤲

Benim de 4 yil oldu. 31 yasindayim. Dedigin gibi zaman cok hizli gecti. Hamile kalamayn her arkadasim birer birer kaldi. Ben daha tup bebek yaptirmadim. Haziranda dusunuyodum ama doktorum izinliymis ne zaman gelir belli degil. Hep dua ediyorum tup bebege kalmadan kendinden hamile kalmak icin. Cunku ilaclar beni etkiliyor. Adenomyozis diye bisey cikti ilk asilamamdan sonra. Simdi tup bebekde daha fazla ilac kullancam nolcak bilmem. O adenomyozisi tedav icin de 3 ay gecici menopoza soktu beni doktorum ama mahvoldum. Ter basmalari, sinirlilik, tum vucudumun kurumasi faln. Simdi kara kara dusunuyorum. Tup bebek olmaz da yine bu adenomiyozis gelirse..
Merhaba durumunuz nedir

Back