• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ağustos_Eylül_Ekim 2018'de Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hangi tüp bebek merkezi/hastane'de tedavi düşünüyorsunuz/oluyorsunuz?

• Ankete Katılan
    88
  • Anket Kapalı .
Yaaa maşallah canim cokk sevindim insallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Bemn perşembe günü transferim oldu. Kalitesi cokta parlak olmayan bi embriyo transfer edildi. Çok korkuyorum. Psikolojim bozuldu resmen :KK43:
Korkma çok kaliteli kalitesiz farketmiyor stres yapmaman çok önemli burda olumsuz yazılara bakma sıkılıyorsan internetten bebek alışverişlerine yada bebek büyütme hakkında yazıları falan oku olumlu seyler düşün güzel dinlen düzgün kahvaltı yap ve ilaçlarını düzenli kullan canım gerisi Allah’ın bileceği iş inşallah tutar seninde

Korkma çok kaliteli kalitesiz farketmiyor stres yapmaman çok önemli burda olumsuz yazılara bakma sıkılıyorsan internetten bebek alışverişlerine yada bebek büyütme hakkında yazıları falan oku olumlu seyler düşün güzel dinlen düzgün kahvaltı yap ve ilaçlarını düzenli kullan canım gerisi Allah’ın bileceği iş inşallah tutar seninde
Canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için , dua eder misin bana aklına gelirse :)

Merhaba ben ağustos ayında tedavi oldum. Batı Bahat Tüp Bebek merkezinde. Dr. Fuat Eserol doktorumdu. Mucizemi gerçekleştirdi ,üç ayrı merkezde denemem vardı ve sonuç negatifti. Dördüncü denemede nihayet gebe kaldım artık büyülü bahçeyim. Doktoruma ve ekibine çalışma aşklarına ne kadar teşekkür etsem azdır.
allahım aynısını bana ve isteyem tüm kadınlara hissettir

Bugün 4.günüm. senin 3.gün embriyosu muydu 5.gün mu ? Cok erken belli olmus maşallah
Aa pardon canım ben senin 3.gün embriyosu olduğunu unutmuşum 5.gündü benim :olamaz: yani o zaman yine de belki 8.günde falan çıkar herhalde ama o kadar bekleyince 12 günü beklersin insallah canım

Aa pardon canım ben senin 3.gün embriyosu olduğunu unutmuşum 5.gündü benim :olamaz: yani o zaman yine de belki 8.günde falan çıkar herhalde ama o kadar bekleyince 12 günü beklersin insallah canım
Canım tüp bebekte gebelik başlangıcı olarak hangi tarihi baz alıyorlar. Transfer gününündü yoksa son adet tarihinimi

Canım tüp bebekte gebelik başlangıcı olarak hangi tarihi baz alıyorlar. Transfer gününündü yoksa son adet tarihinimi
Benim forumlardan internetten araştırdığım kadarıyla son adet tarihi canım ama bende bilmiyorum net bilgi edinirsen yazarmısın buraya

Benim forumlardan internetten araştırdığım kadarıyla son adet tarihi canım ama bende bilmiyorum net bilgi edinirsen yazarmısın buraya
Bende bilemedim canım bugün yumurta toplamam oldu ortada daha bişey yok ama merakıma gebelik haftası öğrenme diye programdan bakıyorum 3 seçenek çıkıyo tarih girilicek yere 1) son adet tarihi 2) 3. Gün embriyosu 3)5. Gün embriyosu diye yani transfer tarihi son iki şık da bende bilemedim aklım karıştı yani:işsiz::halay:

Aynen canım bekleyecegim artik olumsuzu gormektense umutla 1-2 gun daha beklemek kolayima geliyor sanırım

Merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun ben bahçeci tüp bebek merkezinde 2 denememem oldu ama negatif sonuçalandı bu sefer çok iyi inceleyip erasmus tüp bebek merkezi doktor melih aygün 'ü buldum kesinlikle tavsiye ediyorum en büyük özeliklerinden biridi kardeşi de kadın doğum doktoru ve riskli gebelikler uzmanı orayı bunun içinde tavsiye ediyorum çünkü tüp bebek hamileliği normal hamileliklerden daha riskli olabiliyor ve özelikle 30-35 yaş üstü isek :)

Cnm tşk ederim sana da hayırlı olsun hayırlısıyla doğum yaparsın inş. Ben de araştırdım birkaç merkezle görüştüm bahçeci içime sindi gibi adetimle birlikte ön görüşmeye gidicem onu bekliyorum inşallah hepimizin gönlüne göre verir Allah’ım

Zeki akkum. Çok başarılı bir doktor. Hiç kafanı karıştırma direk zeki beye git. Ölümlü sonuç alan çok cnm

Cnm çok isterim ama o Diyarbakırdaymış. Ben istanbulda yaşıyorum burdaki merkezlerden birine gitmeyi düşünüyorum ön görüşmeye gideceğm bakalım çok heyecanlıyım

Cnm çok isterim ama o Diyarbakırdaymış. Ben istanbulda yaşıyorum burdaki merkezlerden birine gitmeyi düşünüyorum ön görüşmeye gideceğm bakalım çok heyecanlıyım
Halkında hayırlısı olsun cnm. Sonucunu burda paylaşmanı isterim. Inşallah anne oluyorum diye haykırırsın burda :anneadayı::anne::nazar:

Hejan hanım iyi günler Zeki hocaya gitmeyi düşünüyoruz bizde. Fiyat olarak ne kadar söylediler herhangi bir zam vs geldi mi? Bahçeci de zeki bey dışında tavsiye ettiğiniz bir doktor var mıdır? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Hejan hanım iyi günler Zeki hocaya gitmeyi düşünüyoruz bizde. Fiyat olarak ne kadar söylediler herhangi bir zam vs geldi mi? Bahçeci de zeki bey dışında tavsiye ettiğiniz bir doktor var mıdır? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Ben zeki beyin hastasıyım dün yumurtalarım toplatıldı fiyatlarda bi artış yok ön görüşmeye giderseniz daha detaylı bilgi alırsınız toplam tedavi 11 bini buluyo onu diyeyim

Ben zeki beyin hastasıyım dün yumurtalarım toplatıldı fiyatlarda bi artış yok ön görüşmeye giderseniz daha detaylı bilgi alırsınız toplam tedavi 11 bini buluyo onu diyeyim

Teşekkür ederim cevabınız için. Bizde 10.000 civarı bir fiyat düşünüyorduk bu iyi oldu. Önümüzdeki ay adetin 2. günü gitmeyi düşünüyoruz. Biz şehir dışından geleceğiz. İş dolayısıyla izin sıkıntısı olabiliyor. Kaç gün gitmemiz gerekiyor? Siz ilk muayene dışında iğneleri kendiniz vuruluyorsunuz değil mi? Çok soru sorup bunalttıysam özür dilerim şimdiden. İnşallah önce sizin güzel haberinizi alırız :anneadayı:

Back