• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ağustos_Eylül_Ekim 2018'de Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hangi tüp bebek merkezi/hastane'de tedavi düşünüyorsunuz/oluyorsunuz?

• Ankete Katılan
    88
  • Anket Kapalı .
Bazıları kırmızı et yemeyin diyor sende ona özen gösterdin mi ben protein diye yenmeli diye düşünüyorumda hep. Ona göre transferimde dikkat edeyim bari.. bide kabak çekirdeği normal marketlerde satılan kavrulmuş kabak çekirdeği mi oluyor yoksa çiğ olarak aktardan mı almamız gerekiyor..
Et e dikkat etmedim kıymalı biseyler yedim ama ben normalde de eti sevmem midem kabul etmiyor zorla bazen yiyorum kabak çekirdeğini normal kavrulmuş pakette aldım marketten ama doktor bana hiç yasak koymadı yiyecek konusunda

Merhaba ben ağustos ayında tedavi oldum. Batı Bahat Tüp Bebek merkezinde. Dr. Fuat Eserol doktorumdu. Mucizemi gerçekleştirdi ,üç ayrı merkezde denemem vardı ve sonuç negatifti. Dördüncü denemede nihayet gebe kaldım artık büyülü bahçeyim. Doktoruma ve ekibine çalışma aşklarına ne kadar teşekkür etsem azdır.

Herkese merhaba benimde ağustos ayında transferim oldu. Beta hcg yaptırdım
Çrş 134
Cuma 214
Bugün 208,5
Durumum kritik ve bugün pzr olduğu için doktorumla konuşamadım ama sanırım bebeğim beni terk ediyor

Bende Göztepe Medical Park Nur Dokuzeylül le devam ediyorum tedavime.
Amh ım düşük. Yani yumurta rezervimde sıkıntı var. 13 eylül perşembe transferim oldu. Sadece 1 yumurta transfer edilebildi. 24 Eylül test günüm. Beklemedeyim.

Bende Göztepe Medical Park Nur Dokuzeylül le devam ediyorum tedavime.
Amh ım düşük. Yani yumurta rezervimde sıkıntı var. 13 eylül perşembe transferim oldu. Sadece 1 yumurta transfer edilebildi. 24 Eylül test günüm. Beklemedeyim.
Nur hanım benim eski doktorum çok tatlı bir bayan eğer gebeliğim insallah sağlıklı devam edip kucağıma almak nasip olursa doğumumu Nur hanıma yaptırmak istiyorum sizin için de hayırlısı olsun insallah herşey gönlünüzce olur :)

Nur hanım benim eski doktorum çok tatlı bir bayan eğer gebeliğim insallah sağlıklı devam edip kucağıma almak nasip olursa doğumumu Nur hanıma yaptırmak istiyorum sizin için de hayırlısı olsun insallah herşey gönlünüzce olur :)
Yaaa ne güzel Nur Hanim da mi tedavi görürken hamile kaldiniz. Bende cok seviyorum kendisini sagolsun cok ilgili.

Yaaa ne güzel Nur Hanim da mi tedavi görürken hamile kaldiniz. Bende cok seviyorum kendisini sagolsun cok ilgili.
Hayır Nur hanım bütün testleri yaptı ilaç falan verdi ama gebe kalamadım istersen daha yapacak bisey kalmadı aşılama yapalım dedi bende o sıralar düşünmüyordum aşılama :)

Benim çok şükür bitti canım 1 tane transfer oldum tuttu aöa bakalım kalp atışını kesesini göremedim daha 5 haftalık olucak 2 gün sonra insallah sen oldun mu transfer
Yaaa maşallah canim cokk sevindim insallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Bemn perşembe günü transferim oldu. Kalitesi cokta parlak olmayan bi embriyo transfer edildi. Çok korkuyorum. Psikolojim bozuldu resmen :(

Back