- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şehir dışından gidip geldim canım transfer gününü de sayarsak ön görüşmeyle birlikte 7 kere gidip geldik. Doktor bi muaneye fazladan çağırdı yumurtalarımın boyutları istediği mm gelmesi için o yüzden 6 kere gidilicek diyeyim. Sen kendini ona göre ayarlarsın InşAllah. Ignelerimi kendim vurdum kolay bi işlem . Kliniğin doktorumun ilgi alakasından çok memnun oldum ben dün 15 tane yumurtam toplandı öğleden önce aradılar 15ide döllenmiş düşünsene bu kadar bebeğim oldu bugün gelişimini takip ederek ya perşembe yada cumartesi günü transfer için arıycaklar. Estafirullah canım birbirimize danışarak öğrenicez herşeyi ne sormak istersen yaz muhakkak seve seve cevaplarım. Bi iş destek moral işi sevincini umutlarını hep diri tut ben tedavim boyunca hiç stres yapmadım. Ilk ön görüşmeye gitmek istersen elinde hangi tahlillerin varsa götür hepsini hsg filmi sperm hormon tahlillerini zeki bey hepsini inceleyip tek tek not edip ona göre yorumluyo ama dersen izin durumum sıkıntılı ön görüşmeye gitmeden adetin 2. Günü gider detaylı konuşup tedavi yolunu çizip başlarsınız tedaviye. Ilk muane ücreti 270 lira devamı ücretsiz. Yumurta toplama günü 5080tl ödüyosunuz transfer günü ise 1270 lira veriliyo. Kalan yumurtalarını da dondurmak istersen 1270in üzerine 1500 daha veriyosun. Ilaclarımda aşağı yukarı 2600 tuttu. Transfer sonrası da vericekleri ile 3000i bulur sanırım . Ilaç tutarı her hastada farklıdır ama yumurta gelişimi yavaş gösterdiği için normalden fazla iğne kullanmıştım ben. Dün de yumurta toplamam oldu anestezi eşliği ile 15 dk sürdü sonrası hiç ağrım sızım dahi olmadı çok şükür InşAllah hepimiz güzel haberleri burdan verelim canım şimdiden hayırlı olsun tedavinTeşekkür ederim cevabınız için. Bizde 10.000 civarı bir fiyat düşünüyorduk bu iyi oldu. Önümüzdeki ay adetin 2. günü gitmeyi düşünüyoruz. Biz şehir dışından geleceğiz. İş dolayısıyla izin sıkıntısı olabiliyor. Kaç gün gitmemiz gerekiyor? Siz ilk muayene dışında iğneleri kendiniz vuruluyorsunuz değil mi? Çok soru sorup bunalttıysam özür dilerim şimdiden. İnşallah önce sizin güzel haberinizi alırız
Bende şehir dışından gidip geldim canım transfer gününü de sayarsak ön görüşmeyle birlikte 7 kere gidip geldik. Doktor bi muaneye fazladan çağırdı yumurtalarımın boyutları istediği mm gelmesi için o yüzden 6 kere gidilicek diyeyim. Sen kendini ona göre ayarlarsın InşAllah. Ignelerimi kendim vurdum kolay bi işlem . Kliniğin doktorumun ilgi alakasından çok memnun oldum ben dün 15 tane yumurtam toplandı öğleden önce aradılar 15ide döllenmiş düşünsene bu kadar bebeğim oldu bugün gelişimini takip ederek ya perşembe yada cumartesi günü transfer için arıycaklar. Estafirullah canım birbirimize danışarak öğrenicez herşeyi ne sormak istersen yaz muhakkak seve seve cevaplarım. Bi iş destek moral işi sevincini umutlarını hep diri tut ben tedavim boyunca hiç stres yapmadım. Ilk ön görüşmeye gitmek istersen elinde hangi tahlillerin varsa götür hepsini hsg filmi sperm hormon tahlillerini zeki bey hepsini inceleyip tek tek not edip ona göre yorumluyo ama dersen izin durumum sıkıntılı ön görüşmeye gitmeden adetin 2. Günü gider detaylı konuşup tedavi yolunu çizip başlarsınız tedaviye. Ilk muane ücreti 270 lira devamı ücretsiz. Yumurta toplama günü 5080tl ödüyosunuz transfer günü ise 1270 lira veriliyo. Kalan yumurtalarını da dondurmak istersen 1270in üzerine 1500 daha veriyosun. Ilaclarımda aşağı yukarı 2600 tuttu. Transfer sonrası da vericekleri ile 3000i bulur sanırım . Ilaç tutarı her hastada farklıdır ama yumurta gelişimi yavaş gösterdiği için normalden fazla iğne kullanmıştım ben. Dün de yumurta toplamam oldu anestezi eşliği ile 15 dk sürdü sonrası hiç ağrım sızım dahi olmadı çok şükür InşAllah hepimiz güzel haberleri burdan verelim canım şimdiden hayırlı olsun tedavin
Canım bu dediğini detaylı anlattı bana zeki bey de dediki dondurulmuş embriyo ile tutma sansi yuksek diye bi açıklama yaptı mustafa bahçeci ama taze ıle dondurulmuş embriyonun şansı aynı . Ne zaman rahim dinlendirme yaparım endometrium kalınlığın az ise 12 den fazla yumurta toplanırsa bu gibi durumlarda dondurup Önümüzde ki ay yaparım dedi. Mesela benim 20 yumurtam vardı 15 tane toplanıldı ama rahim kalınlığın ve kan değerlerim iyi olduğu için taze transfer yapılıcak bana. Yumurta toplamadan bi önceki randevunda kan alıyorlar zaten çıkan değerlerine gorede değerlendiriyorlar taze mı donmuş olucağını . Benim esimdede harekette sıkıntı vardı ama mikroenjeksiyon la 100/600 büyüterek seçiyorlar kalite li spermleriTeşekkür ederim valla şimdiden heyecanlandım. Mecbur iş yerimizden izin alacağız. Bir de ben arkadaşlardan duyduğun kadarıyla zeki bey yumurta topladıktan sonra 1 ay dinlendirip o şekilde transfer yapıyormuş bu da başarı oranını arttırıyormuş. Adetin 2. Günü gitmeyi planlıyorum. Bizde sıkıntı sperm hareketliliği ve sayısı az ancak bahçeci laboratuvarı bu konularda baya deneyimliymiş.
çig tatlım kuru yemiş firmalarının var ç,ğ kabak çekirdeği ondan alBazıları kırmızı et yemeyin diyor sende ona özen gösterdin mi ben protein diye yenmeli diye düşünüyorumda hep. Ona göre transferimde dikkat edeyim bari.. bide kabak çekirdeği normal marketlerde satılan kavrulmuş kabak çekirdeği mi oluyor yoksa çiğ olarak aktardan mı almamız gerekiyor..
Canım bu dediğini detaylı anlattı bana zeki bey de dediki dondurulmuş embriyo ile tutma sansi yuksek diye bi açıklama yaptı mustafa bahçeci ama taze ıle dondurulmuş embriyonun şansı aynı . Ne zaman rahim dinlendirme yaparım endometrium kalınlığın az ise 12 den fazla yumurta toplanırsa bu gibi durumlarda dondurup Önümüzde ki ay yaparım dedi. Mesela benim 20 yumurtam vardı 15 tane toplanıldı ama rahim kalınlığın ve kan değerlerim iyi olduğu için taze transfer yapılıcak bana. Yumurta toplamadan bi önceki randevunda kan alıyorlar zaten çıkan değerlerine gorede değerlendiriyorlar taze mı donmuş olucağını . Benim esimdede harekette sıkıntı vardı ama mikroenjeksiyon la 100/600 büyüterek seçiyorlar kalite li spermleri
sizide video ya aldılar mı hani o mutlu haberi verirken cem bey video cekiyoryaUmut tüp bebek merkezi Altunizade canım Cem Çelik doktorum çok memnun kaldım hayırlısıyla bide sorun çıkmadan hamileliğim devam ederse insallah.. ekip olarak hiç birşeyi atlamadan çalışıyorlar çok dikkatli ve özenliler o konuda içim rahat ta nasip işte nasipte yoksa bütün dünya bir araya gelse boş Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
Hayır ben istemedim çektirmek canımsizide video ya aldılar mı hani o mutlu haberi verirken cem bey video cekiyorya
onceden haberleri oluyormu insanların hamile olduklarının yani orda tekrar mı seviniyorlar bana videoya alalım mı deseler ben hamile oldugumu anlarım o zaman nasıl oluyorHayır ben istemedim çektirmek canım
Evet 12.gün kontrole gittiğinde ilk önce kan veriyorsun doktorun odasına girmeden doktorun ekranına gidiyor sonucun zaten asistanlara söylüyor sen içeri girdiğinde biri o an seni cekiyoe oluyo zaten sen istesen de istemesende tabi istemezsen hiç bir şekilde bi yerde paylaşmıyorlar ben ama zaten önceden 6.gün doktora pozitif olduğunu yazmıştım hatta şaşırmayınca doktoe tabi şaşırmaz 1 hafta önceden öğrendi falan demiştionceden haberleri oluyormu insanların hamile olduklarının yani orda tekrar mı seviniyorlar bana videoya alalım mı deseler ben hamile oldugumu anlarım o zaman nasıl oluyor
Birde bazı insanlar 12. Günü bekliyorlar hiç test yapmadan ben önceden yapsam da o an tabi öyle bir tepki vermedim ama yine de içim içime sığmadı dondum kaldım baya gözlerim beklerken bile dolu doluydu Rabbim emek veren peşine düşen isteyen herkese nasip etsin hamile olanlara da kucağına almak nasip olsun insallahonceden haberleri oluyormu insanların hamile olduklarının yani orda tekrar mı seviniyorlar bana videoya alalım mı deseler ben hamile oldugumu anlarım o zaman nasıl oluyor
amin amin amin ablam 4 aylık hamile tüp bebekten ben 3 kez denedim BURSA da olmadı ablamla aynı merkezde ablam 2. çocugunu alıcak ınsallah kucagına kısmet bu işler bende pazartesi ist dayım mustafa beyle görüşeceğiğm lütfen dualarının arasına benide alBirde bazı insanlar 12. Günü bekliyorlar hiç test yapmadan ben önceden yapsam da o an tabi öyle bir tepki vermedim ama yine de içim içime sığmadı dondum kaldım baya gözlerim beklerken bile dolu doluydu Rabbim emek veren peşine düşen isteyen herkese nasip etsin hamile olanlara da kucağına almak nasip olsun insallah
haa çok ıyı ya bizide boyle mutlu et yarabbimEvet 12.gün kontrole gittiğinde ilk önce kan veriyorsun doktorun odasına girmeden doktorun ekranına gidiyor sonucun zaten asistanlara söylüyor sen içeri girdiğinde biri o an seni cekiyoe oluyo zaten sen istesen de istemesende tabi istemezsen hiç bir şekilde bi yerde paylaşmıyorlar ben ama zaten önceden 6.gün doktora pozitif olduğunu yazmıştım hatta şaşırmayınca doktoe tabi şaşırmaz 1 hafta önceden öğrendi falan demişti
Cem Çelik ti benim doktorumdoktorun kimdi Pinkfloyyydd
İnsallah tabiki de nasip sen hiç hamile kalmadın mı Allah korusun yoksa düsük falan mı yaptınamin amin amin ablam 4 aylık hamile tüp bebekten ben 3 kez denedim BURSA da olmadı ablamla aynı merkezde ablam 2. çocugunu alıcak ınsallah kucagına kısmet bu işler bende pazartesi ist dayım mustafa beyle görüşeceğiğm lütfen dualarının arasına benide al
cok tontiş CEM BEY VİDEOLARDAN OYLE GÖRÜNÜYORCem Çelik ti benim doktorum
MALESEF HİÇ İNSALLAH BU SEFER LUTFEN DUA ETİnsallah tabiki de nasip sen hiç hamile kalmadın mı Allah korusun yoksa düsük falan mı yaptın
tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bende bahçeci fulya ya gitmeyi planlıyorum haftaya adet günüm bir şey danışmak istiyorum başlangıçta ilk gittiğinizde hangi testleri istedi doktorunuzİnsallah tabiki de nasip sen hiç hamile kalmadın mı Allah korusun yoksa düsük falan mı yaptın
merhabalar onceki testlerinizi götürüyorsunuz benden test istemediler yanlış 1,5 ay sonraya veriyorlar ranvuyutebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bende bahçeci fulya ya gitmeyi planlıyorum haftaya adet günüm bir şey danışmak istiyorum başlangıçta ilk gittiğinizde hangi testleri istedi doktorunuz