• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ağustos_Eylül_Ekim 2018'de Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hangi tüp bebek merkezi/hastane'de tedavi düşünüyorsunuz/oluyorsunuz?

• Ankete Katılan
    88
  • Anket Kapalı .
eşiniz mikro tesaya girmeden once mutlaka bitkisel takviye almasını ozellikle vurgulamak isterim aynı problem bizdede vardı
Nasıl bir bitkisel tedavi mesela bilgi verebilir misiniz?

Emre Bakırcıoğlu doktorumuz, bilindiği üzere kendisi bitkisel birşey önermiyor, yani nohut kürü ve keçiboynuzu kürü yapıyoruz yaklaşık 3-4 aydır. Onun dışında herhangi birşey yapmıyoruz. Emre bey amelyattan başka bir çözüm yok dedi, herşey amelyatta belli olacak. Genetik test ve karyotip kromozom analizi herşey normal çıktı olması gerektiği gibi çıktı, Herhangi bir problem çıkmadı.

Kızlar merhaba :KK54: yarın yumurta toplama işlemim var benim de inşallah hepimiz güzel sonuçlar yazarız buraya.kokuyorum biraz ya ilk defa böyle bir deneyim yasiyacam:bicak:

Allah nasip ederse ekimde baslayacagiz tedaviye. Ve kararım kesin ve net bahcecide yaptırcagim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..:anne::KK200::anneadayı:

Canım doktor farketmiyor ki ekip olarak çalışıyorlar aslında bana bunu arkadasım da söylemişti arkadasım Bahçecide çok şükür ikiz bebeği oldu ona da eltisi söyleniş eltisinin de bir çocuğu olmuş bahcecide sen içine sinen bir tanesini seçersin gerektiği yerlerde ekip olarak karar veriyorlar zaten
çok teşekkür ederim canım ben o zaman konuşup içime sinen bir doktorla ön görüşme yapayım siteden bakarm artık bahçecinin doktorlarına kendime en yakın geleni araştırırm çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canım ben o zaman konuşup içime sinen bir doktorla ön görüşme yapayım siteden bakarm artık bahçecinin doktorlarına kendime en yakın geleni araştırırm çok teşekkür ederim
Merhaba lar ben Bursadan geleceğim bahceciye 3 tane basarısız transferim var insaallah rabbim behcecide nasıp eder hepımıze 24 eylulde randum var simdiden cok heyecanlıyım ben tercihimi PROF MUSTAFA BAHCE CİYE YAPTIM kubra hoca sanırım takip edecek simdiden hayırlı olsun sizede

Arkadaşlar transferimin 6.gününde beta hcg 45 çıkmıştı bugün 12.gün 458 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla sonuca göre kese icin cagırcam dedi Rabbim darısını sonuç bekleyenlere nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun

kızlar bende ekim ayında tüp bebeğe başlamak istiyorum istanbulda güvenilir merkez araştırıyorum avrupa yakası olursa benim için daha iyi olur önerdiğiniz bir merkez var mı?
Merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun ben bahçeci tüp bebek merkezinde 2 denememem oldu ama negatif sonuçalandı bu sefer çok iyi inceleyip erasmus tüp bebek merkezi doktor melih aygün 'ü buldum kesinlikle tavsiye ediyorum en büyük özeliklerinden biridi kardeşi de kadın doğum doktoru ve riskli gebelikler uzmanı orayı bunun içinde tavsiye ediyorum çünkü tüp bebek hamileliği normal hamileliklerden daha riskli olabiliyor ve özelikle 30-35 yaş üstü isek :)

Kızlar merhaba :KK54: yarın yumurta toplama işlemim var benim de inşallah hepimiz güzel sonuçlar yazarız buraya.kokuyorum biraz ya ilk defa böyle bir deneyim yasiyacam:bicak:
Rabbim muvaffak eylesin, güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. Bu mübarek günde dualarım sizinle :)

Arkadaşlar transferimin 6.gününde beta hcg 45 çıkmıştı bugün 12.gün 458 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla sonuca göre kese icin cagırcam dedi Rabbim darısını sonuç bekleyenlere nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun
Masallah cok iyi cikmis gebeligin hayirli olsun insallah saglikla gelisip buyusun

Merhabalar elimde ilaçlar var isteyen olursa özelden yazabilir

Hayırlı olsun canım kucağına almakta nasip olsun inşallah.. beslenmene nasıl dikkat ettin neler yedin neler içtin. Yeme içme konusunda neler yasaktı biraz anlatır mısın?

Hayırlı olsun canım kucağına almakta nasip olsun inşallah.. beslenmene nasıl dikkat ettin neler yedin neler içtin. Yeme içme konusunda neler yasaktı biraz anlatır mısın?
Çok teşekkür ederim cümlemize insallah ben çay kahve bitki cayı hiç içmedim düzenli sabahları kahvaltı yaptım süt yumurta peynir falan sebze meyve ve badem yedim abur cubur biseyler yemedim kendimi çok yormamaya çalıştım ve günde 3 litre kadar her gün su içtim bide ilk transfer olduğumda bir kaç gün kabak çekirdeği yedim canım

Senin nasıl gidiyor canım belirtilerin başladı mı bulantı falan kalp Esin’i duymuşsundur herhalde
Benim bulantilar basladi:) gunde 2 defa ogleden sonra ve aksam yemekten sonra oluyo bakalim buda gececek sukurler olsun saglikli olsunda bulantilarin ustesinden geliniyor. Kalp atislarini 6+1 de duyduk cok sukur. Carsamba tekrar kontrolum var sabirsizlikla bekliyorum:)

Çok teşekkür ederim cümlemize insallah ben çay kahve bitki cayı hiç içmedim düzenli sabahları kahvaltı yaptım süt yumurta peynir falan sebze meyve ve badem yedim abur cubur biseyler yemedim kendimi çok yormamaya çalıştım ve günde 3 litre kadar her gün su içtim bide ilk transfer olduğumda bir kaç gün kabak çekirdeği yedim canım
Bazıları kırmızı et yemeyin diyor sende ona özen gösterdin mi ben protein diye yenmeli diye düşünüyorumda hep. Ona göre transferimde dikkat edeyim bari.. bide kabak çekirdeği normal marketlerde satılan kavrulmuş kabak çekirdeği mi oluyor yoksa çiğ olarak aktardan mı almamız gerekiyor..

Back