• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos eylül tüp bebek yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Ckolatakistihikayem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2020
41
12
3
32
merhaba ağustos eylül ayında tüp bebek yaptıracak olanlar birlikte hikayemizi paylaşalım.benim ilk denemem olacak bugün lucrin kullanmaya başladım.bana uzun protokol uygulanacak. İlk olduğu için pek bilgim yok.çikolata kistlerim var ve hidrosalpenks şüphem var.doktorum yumurta toplama sırasında bakacağını söyledi.siz de deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bu süreçte bir bilgi bilr çok önemli

merhaba ağustos eylül ayında tüp bebek yaptıracak olanlar birlikte hikayemizi paylaşalım.benim ilk denemem olacak bugün lucrin kullanmaya başladım.bana uzun protokol uygulanacak. İlk olduğu için pek bilgim yok.çikolata kistlerim var ve hidrosalpenks şüphem var.doktorum yumurta toplama sırasında bakacağını söyledi.siz de deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bu süreçte bir bilgi bilr çok önemli
Bende uzun protokol ile tedavi oluyorum dkh kullandim lucrine baslayacaktim fakat bayram tatili benim tedavimi aksatti erteledik agustos sonu gbi basliycam. Ama ilk tedavimde uzun protokoldu

Bende uzun protokol ile tedavi oluyorum dkh kullandim lucrine baslayacaktim fakat bayram tatili benim tedavimi aksatti erteledik agustos sonu gbi basliycam. Ama ilk tedavimde uzun protokoldu
Bana da bayram tatili var.zaten uzun protokol uygulayalım dedi.o da baya uzun sürüyor cidden.ağustos ortası gibi adet olucam ben.Peki sorun neydi?

Bana da bayram tatili var.zaten uzun protokol uygulayalım dedi.o da baya uzun sürüyor cidden.ağustos ortası gibi adet olucam ben.Peki sorun neydi?
Cikolata Kistim var ve bunyem ilaclara direnc gosteriyor kisa protokolde yumurtalar buyumeyi birakti. Benim tam yumurta toplama zamanim bayrama denk geliyordu daha dogrusu bayram sonrasi merkez 1 hafta bakimda olacak o zamana denk geliyordu

Aynı şeyden mağduruz yani.büyüklüğü nedir?hiç ameliyat geçirdin mi cnm?doktor bir açıklama yaptı mı neden büyümemiş?
Kistim cok buyuk degil bir kac mm galiba hatirlamiyorum. O donem doktorumda sasirdi ilaclara direnmeme. Hala her gitmemde soyler ilaclara direniyosun diye. Ama uzin protokolde toplamda gunluk 300 dozda saglikli buyume yakaladik

Ben de tedirginim ilk olduğu için şöyle olur böyle olur fikrim yok.lucrin de 2. Gündeyim.sen ilaç başladın mı? Amh dışında bir sorun var mı?
Iyi bayramlar :)
Amh zaten basli basina bir sorun yanina insülin direnci ve hashimoto tiroidi eslik ediyor eşimin de sperm sayisi ve hizi yerlerde. Ben 30 mayis da basladim. Bu ay icinde transfer olurum diye umit ediyorum. Bende yumurta az olduğu için iki kez opu yani yumusya2 toplama yapildi 3 tane 3. Gun embriyom var.

İyi bayramlar :)
Ne kadar uzun bir süreç bu ya. Allah yardımcımız olsun. Ben yumurta toplamadan sonra hemen transfer oluyor sanıyordum olmuyor galiba. Kalitesi hakkında bilgin var mı embriyolarının?

Iyi bayramlar :)
Amh zaten basli basina bir sorun yanina insülin direnci ve hashimoto tiroidi eslik ediyor eşimin de sperm sayisi ve hizi yerlerde. Ben 30 mayis da basladim. Bu ay icinde transfer olurum diye umit ediyorum. Bende yumurta az olduğu için iki kez opu yani yumusya2 toplama yapildi 3 tane 3. Gun embriyom var.
İyi bayramlar 🤗
Ne kadar uzun bir süreç bu ya.allah yardımcımız olsun.ben yumurta toplamadan sonra hemen transfer oluyor sanıyordum olmuyor galiba.kaliteai hakkında bilgin var mı embriyolarının?

İyi bayramlar 🤗
Ne kadar uzun bir süreç bu ya.allah yardımcımız olsun.ben yumurta toplamadan sonra hemen transfer oluyor sanıyordum olmuyor galiba.kaliteai hakkında bilgin var mı embriyolarının?
Aslinda taze transfer ve dondurulmuş olarak ikiye ayriliyor. Benim gibi rezerv az ise havuz yontemi deniyor 3 veya 4 kere opu yapiliyor. Benim 2 kez yapildi maddi olarak zor olduğu için 2 kez yaptırabildik. Süreç amh az ise evet uzun ama rezerv sıkıntıniz yoksa daha hizli ilerler. Kaliteleri hakkinda iyi dediler 6 ve 8 hücreli imisler bakalim gidince kontrole sorcem. Konusalim buradan durumlarimizi

Back