Ben artık regli bekliyorum ya ama ay boyunca hiç görmedim yumurtlama, zaten pazartesi günü doktora gittiğimde de 2 yumurtan var şuan demişti, onlar da muhtemelen ben uyurken fln canları istediği bi ara oluştular yakalayamadımSenin kaçıncı günün bugün :)
Ay dur kız test mi vardı göremedim ben onuu, yaptın madem niye atıyorsun kızzBen isteyim suan is yerinde yaptim 5dk bile olmadan attim az önce ki testi o halde çıktı cildircam ayyy
Ayyyy baştan sona okudum ne kadar da laftan anlamaz biri sürekli aynı şeyleri tekrar edip durdAllahımm 7. Ay oldu gebelik olmadı diye açılan başlığa gel
Hamile misiniz anlamadim simdiHerkese merhabaEn negatifinden bir doktor kontrolünden (tüp bebek bile zor dedi) sonra takip etmeye başladım formu .Sat 4 Temmuz bat 1 Ağustos .3 ağustos digital test hamile değilsin dedi ,4 ağustos basit bir test hafif pembe çizgi gösterdi. Bugün normal test bulamadığım için tekrar digital denedim 1,2 haftalik hamilesin yazısı çıktı. Hala umutlanamiyorum çünkü doktor 12 sinde yani 9.gün gördüğü 13 mm folikulu de ciddiye almamıştı. (Tüm hormon değerleri normal ancak amh <0.1 çıktı).ovulasyon da hemen hemen her gün denedim .Doktor imkansız değil ama bir mucize gerek dedi :)o mucize gerçek olursa birilerine de umut olsun diye böyle uzattım lafı:)))
Attigim bu kahvemAy dur kız test mi vardı göremedim ben onuu, yaptın madem niye atıyorsun kızz
Merhaba cok sükür hamileyim , Allah isteyen herkese versinMerhabalar, transfer sonucunuzgeldi mi?
Ahhh ben de arafta kaldım sabah tekrar yapicam .Çok sansliyimdir dağ başı tatiline denk geldiHamile misiniz anlamadim simdi
Ona göre halay mendiliyle gelecegim
Yaa telefondan anlaşılmıyo ama çok hafif de var gibi yaa... Ama umutlandırmak da istemedim...Attigim bu kahvemhemen çıktı pembe hafif
Ahh hayırlı uğurlu olsunMerhaba cok sükür hamileyim , Allah isteyen herkese versin
Ben artık regli bekliyorum ya ama ay boyunca hiç görmedim yumurtlama, zaten pazartesi günü doktora gittiğimde de 2 yumurtan var şuan demişti, onlar da muhtemelen ben uyurken fln canları istediği bi ara oluştular yakalayamadım
Vallahi cildirmalik gözümle görüyorum ama cekerken is yerinde oldugumdan acele edip cektimYaa telefondan anlaşılmıyo ama çok hafif de var gibi yaa... Ama umutlandırmak da istemedim...
Aslında bugün test yapma günün dimi senin?
Akşam kan ver bence boşver evdeki testleri
Ay gelsin o zaman yaaVallahi cildirmalik gözümle görüyorum ama cekerken is yerinde oldugumdan acele edip cektim
Esim isten almaya gelmezse bugunde gidip veremem kalir
Dün test yap diye seni o gaza getirmişti, bugün de gelsin alsın o zamanVallahi cildirmalik gözümle görüyorum ama cekerken is yerinde oldugumdan acele edip cektim
Esim isten almaya gelmezse bugunde gidip veremem kalir
Haklısın canım ne bileyim öyle biliyordum. Aklımda öyle kalmis. Çok doğru söylüyorsun. Hiç eskileri düşünmedim. Kaygisizlik yok da böyle bi degisik kararsızlık olmasa da olmasın rahatlığı. Hiç zorlama yok, olsun diye bir çabam yok. Nasip herşey.
Bide cahil cühela diye hakaret ediyo terbiyesiz cinlerimi tepeme çıkardıAyyyy baştan sona okudum ne kadar da laftan anlamaz biri sürekli aynı şeyleri tekrar edip durd
Hajahja onunda belki sınavı evladından olacak bilemezsin ya da evlat sevgisiyle Allah a dönecekBende şey düşünüyorum ben namaz kılıyorum dua ediyorum neden olmuyor e bugün Allah inancı olmayan arkadaşım hamileymişbazen çok dar düşünüyorum ben
Hajahja onunda belki sınavı evladından olacak bilemezsin ya da evlat sevgisiyle Allah a dönecek
Erkeklerin sagi solu belirsiz aman yavAy gelsin o zaman yaa
Yapma o zaman ya akışına bırak belki öyle olacakCanım 3 aylık sürecin ilk ayında çatlatma iğnesi denedik olmadı, bu ay aşılama denedik olmadı gibi duruyor suan 10. Gündeyim, son bir ayımız kaldı onda da hiçbir şey yapasım yok inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?