Tekrar test yapmaya ne dersin bebişim. Benim lekelenme devam ama sökülemiyorHala gelen giden yok. Belirti olarak ilk defa suratımdan birden çok sivilce çıkıyor ama akşamına hiç biri kalmıyor sönüyor. Birde ilk defa göğüs uçlarım çok acıyorCandy7777
Görünüyor evet
Bence erken gebelik testi ile deneyin
Ay hadi inşallahGörünüyor evet
Elimde bir tane erken gebelik testi var onu bekletiyorum adete üç gün kala yapayım dedim bunu öylesine yaptım hiç beklemiyordumBence erken gebelik testi ile deneyin
Regline ne kadar var canım. Kaset testin markası nedir bir deAy hadi inşallah
Elimde bir tane erken gebelik testi var onu bekletiyorum adete üç gün kala yapayım dedim bunu öylesine yaptım hiç beklemiyordum
7 gün var ama erken yumurtlamadan şüphelenmiştim ve çok fazla belirtim var dayanamadım beklemeyeRegline ne kadar var canım. Kaset testin markası nedir bir de
Anladım canım kaset testteki gerçekse inşallah erken gebelik testinde de çıkar. Bir kaç gün sonra yap tekrar7 gün var ama erken yumurtlamadan şüphelenmiştim ve çok fazla belirtim var dayanamadım beklemeye
Ben gördüm
Hemen sipariş et internetten gelir yarına test bugün yap bence ben dayanamazdımAy hadi inşallah
Elimde bir tane erken gebelik testi var onu bekletiyorum adete üç gün kala yapayım dedim bunu öylesine yaptım hiç beklemiyordum
Beni iyice heyecanlandırmayııııııınHemen sipariş et internetten gelir yarına test bugün yap bence ben dayanamazdım
Bende gördüm sanki. Ama bencede erken gebelikle dene tekrar
Cumaya kadar olmazsam kan vereyim diyorum ama benimde bir test yapasım var aslındaTekrar test yapmaya ne dersin bebişim. Benim lekelenme devam ama sökülemiyor
Ay hadi inşallah tam ümidimi kesmiştim olursa sürpriz olacak eşime bile söylemiyorum şuanBende gördüm sanki. Ama bencede erken gebelikle dene tekrar
Hadi hayırlısı canim benimSelam kızlar
Bende ilk aşılama için başldım tedaviye
İnşallah nasip eder Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?