- 8 Temmuz 2024
- 1.052
- 426
- 38
- 38
Ben de bu kafada olmak istiyorum ya gerçekten reglimin geçtiğini farkedemeyecek kadar dalgın ve umursamaz olmak istiyorum
Farkinda olmamak bende cok isterdim ama resmen gün saat saydim ve suan 3 gün gecikmem var ama yumurtlama gec oldu iyice karıştı kafam testte negatifBen de bu kafada olmak istiyorum ya gerçekten reglimin geçtiğini farkedemeyecek kadar dalgın ve umursamaz olmak istiyorum
Evet gecikmeler var ama testlerimiz negatifFarkinda olmamak bende cok isterdim ama resmen gün saat saydim ve suan 3 gün gecikmem var ama yumurtlama gec oldu iyice karıştı kafam testte negatif
Bence bizim 3 gün gecikti canım ben de bekliyorumMesela ben 29 da adet olmam lazımdı şimdi ayın 31 benim gecikmem 2 gün mü 3 gün mü oluyo
Test yaptın mı ben ovulasyon yaptım dünden daha koyu sanki bugünBence bizim 3 gün gecikti canım ben de bekliyorum
Yok yapmadım ben 5 6 gün geçerse yaparım diye düşünüyorumTest yaptın mı ben ovulasyon yaptım dünden daha koyu sanki bugün
Ovulasyonla anlaşılıyor mu hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yorumlasın bakalımTest yaptın mı ben ovulasyon yaptım dünden daha koyu sanki bugün
Evet canım bu uygulamaBu mu?
Bence pikKızlar bu pik mi oluyor
Bugünü ve yarını değerlendirmek gerekiyor değil miBence pik
3 gün üst üste diyenler de varBugünü ve yarını değerlendirmek gerekiyor değil mi
Cuma günü ben kan verecemYok yapmadım ben 5 6 gün geçerse yaparım diye düşünüyorum
Çizgiyi görmeden kana gidesim gelmiyor ya benimCuma günü ben kan verecem
Bende üzülüyorum ama bu umutla beklemek daha kötü yoksa bile gebelik regl olalım ki hem rahatliyalim hem yeni umutlara çıkalımÇizgiyi görmeden kana gidesim gelmiyor ya benimşimdi bi de onu beklicem o da hayal kırıklığı olmasın üzülüyorum sonra
Hemde güzel bir pik değerlendir 3 günüKızlar bu pik mi oluyor
Regl de gelmiyor ki sinir oldum iyicene ara ara ağrı giriyor aha şimdi kesin geldi diyorum bi gidiyorum ıslaklık sadece dün belime ağrılar girdi çok dedim oldum şimdi yine yok bi değişik haller bunlarBende üzülüyorum ama bu umutla beklemek daha kötü yoksa bile gebelik regl olalım ki hem rahatliyalim hem yeni umutlara çıkalım
Belki inanmayacaksin ama ayni şeyleri yaşıyoruz ama bende bel ve kasık ağrısı 10 gündür var oldum diyorum bakıyorum beyaz akıntı gelmiş ama oda çok azRegl de gelmiyor ki sinir oldum iyicene ara ara ağrı giriyor aha şimdi kesin geldi diyorum bi gidiyorum ıslaklık sadece dün belime ağrılar girdi çok dedim oldum şimdi yine yok bi değişik haller bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?