Rica ederimBanu çiftçi yi duymuştum ona bakayım teşekkür ederim
Bende zamanında çok çektim her ay yalancı çizgiler çıkıyordu denemediğim test markası kalmamıştı en son awox diye genelini testiyle karşılaştım tek o yalancı çizgi ve kuruma çizgisi çıkartmadı bende bence awox a bir şans verin derimAslında bulabilirsem kaliteli bir test almak istiyorum ama burda hangi eczaneye gitsen bu testten var. İnşallah düzgün bir test bulurum
Yaaa harika hayırlı olsunn. Grubun maşallahı var
Kız vallah ben de şaşkınım kendimeHaklısın gerçekten sen nasıl sabrettn
Ya biliyor musun ben de ishal oldum ilk dedim değilim demek ki. Günüm geçince kabız oldum. Regl zamanı hep ishal olurdum kabız oldumRamazan ayında kucağımıza almış oluruz inşallahçok heyecanlı
Herkeste farklı belirtiler yaa cidden ishal bile oldum. hayatımda ilk defa görmüş oldum hamilelerin ishal olduğunu sdjsjsjahah
Sarı oldu ama kahve olmadı yerleşme olabilir mi acaba? Koyu sarıydı hatta dedim regl olcam galibaKızlar az once uzayan sarı ıle kahve gb akıntım geldi öyle bole degıl gebelkkte yaşanılan bir durum sizde oldu mu @mayaada
Yok kahve degl canmm sank kahveye yakın olacak gbydı yanlıs yazmışımSarı oldu ama kahve olmadı yerleşme olabilir mi acaba? Koyu sarıydı hatta dedim regl olcam galiba
1 temmuz adet 4 temmuz bitiş 16 temmuz yumurtlama 29 temmuz adet başlaması gereken tarih haydi bakalımMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 14 temmuz 8 ağustos @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos @cookiep 13 temmuz 8 ağustos @starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 temmuz 14 ağustos ParlayanGece 25 haziran @vanilya85 15 temmuz 15 ağustos beyzaanim 21 haziran @mayaada 16 haziran @Bahar esinti 16 temmuz 12 ağustos @iremhm 16 haziran 19 temmuz @sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz @stresli50 18 haziran 20 temmuz @dolapsu 20 haziran 21 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz @ayb00 22 haziran 22 temmuz @kisgunesim1101 22 haziran 22 temmuz @beray1 23 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @beyazmanolya66 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @efnan213 21 haziran 27 temmuz @Dileekkg 26 haziran 27 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @UzayKeki 1 temmuz 28 temmuz @LLmelek 27 haziran 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @alyanil 3 temmuz 29 temmuz Coocoo 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 4 temmuz 31 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 29 haziran 3 ağustos @Momyteam 7 temmuz 4 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Denizz41 8 temmuz 6 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @ertyul 6 temmuz 7 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos @Gfz8993 12 temmuz 10 ağustos @beyons 15 temmuz 11 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @dikkatkediii 16 temmuz 15 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - @Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos @meltemgul8 14 haziran
Hayırlı olsuuuunn masallah tebrik ederim
Ben de aynı markanın erken gebelik testi ile regl günümde pozitifi görmüştüm. Adet günü tekrarlayın bence.Yani şaka gibi insanın umutları ile oynuyolar valla demekki testlere pek güvenmememiz lazım bende yaptım hiçbir şey cıkmadı miratech marka .. bekleyeceğim 5 günüm var adet olana kadar hayırlısı artık bide tüm belirtilerim kesildi 1 hafta kala 3 gün boyunca şidderli ani kasıl ağrılarım olmustu anlayamadım valla bu ay
Ay çok geçmiş olsun. Şimdi oldukça azaldı patates ve muzla beslendim hep. yine de bağırsak hareketlerim normalden çok garip. Benim çok düzenliydi şimdi işleyiş bozuldu bakalım ne olacak:)Ya biliyor musun ben de ishal oldum ilk dedim değilim demek ki. Günüm geçince kabız oldum. Regl zamanı hep ishal olurdum kabız oldum
Kaç gün gecikme hayırlı olsun canım
Ay aşırı şaşırdım şu olaya yaKızlar bizim musluk suyumuz hamiş inşallah nur topu gibi damlacıklarımız olacakEki Görüntüle 3454166
Kızlar az once uzayan sarı ıle kahve gb akıntım geldi öyle bole degıl gebelkkte yaşanılan bir durum sizde oldu mu @mayaada
Sarı oldu ama kahve olmadı yerleşme olabilir mi acaba? Koyu sarıydı hatta dedim regl olcam galiba
Tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim pazartesi koyulasti salı pik oldu sonra silindi resim atıyorum ikitane olan üstteki ayın 15 alttaki 16 ait tek olan bugüne aitKızlar ya ovulasyonda pik kaç gün sürüyor
Bence olmuş değerlendirBenim pazartesi koyulasti salı pik oldu sonra silindi resim atıyorum ikitane olan üstteki ayın 15 alttaki 16 ait tek olan bugüne ait
Ahh keşke burada olsa ama yok maalesef Türkmenistanda yaşıyorum. Marka olarak çok çok kısıtlıBende zamanında çok çektim her ay yalancı çizgiler çıkıyordu denemediğim test markası kalmamıştı en son awox diye genelini testiyle karşılaştım tek o yalancı çizgi ve kuruma çizgisi çıkartmadı bende bence awox a bir şans verin derim
Evet bu ay hiç boş geçirmedim hatta 16 da pik görünce 17 değerlendirdim bugün 18 ama devam etsem mi bilmiyorumBence olmuş değerlendir