Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyken mi diyorsun kuzumKızlar bende sarı akıntım geldi , enfeksiyon oldum sandım dr gideyim diyordum
Bir gün boş bir gün dolu 3 4 gün daha devam etEvet bu ay hiç boş geçirmedim hatta 16 da pik görünce 17 değerlendirdim bugün 18 ama devam etsem mi bilmiyorum
yok hamileyken inan akıntısal olarak ne yaşadım anımsamıyorum , bizim çok değerlendirebildiğimiz bi ay değili di ben rahatsızlıklar geçirmiştim , hamile olduğumu bile adet gecikmeden anlamamıştımHamileyken mi diyorsun kuzum
Hayırlısı bakalım ama yumurtlama ağrısını şiddetli yasayanlardandim sağ kasığımda müthiş ağrı vardı kaşık geçti bugün bel ağrım var bakalım ne zaman geçecek bu ağrılarBir gün boş bir gün dolu 3 4 gün daha devam et
Şaşırılmıycak gibi değilAy aşırı şaşırdım şu olaya ya
benim en şaşırdığım suyun idrardan daha belirgin çıkması hjajajŞaşırılmıycak gibi değil
Yaa bu kötü olduAhh keşke burada olsa ama yok maalesef Türkmenistanda yaşıyorum. Marka olarak çok çok kısıtlı
Merhaba sat 24 Harizan bat 24 Temmuz. Benide ekleyebilir misiniz ?Merhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 14 temmuz 8 ağustos @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos @cookiep 13 temmuz 8 ağustos starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 temmuz 14 ağustos ParlayanGece 25 haziran @vanilya85 15 temmuz 15 ağustos @beyzaanim 21 haziran @mayaada 16 haziran @Bahar esinti 16 temmuz 12 ağustos @iremhm 16 haziran 19 temmuz @sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz @stresli50 18 haziran 20 temmuz @dolapsu 20 haziran 21 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz @ayb00 22 haziran 22 temmuz @kisgunesim1101 22 haziran 22 temmuz @beray1 23 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @beyazmanolya66 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @efnan213 21 haziran 27 temmuz @Dileekkg 26 haziran 27 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @UzayKeki 1 temmuz 28 temmuz @LLmelek 27 haziran 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @alyanil 3 temmuz 29 temmuz Coocoo 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz silatansueco 1 temmuz 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 4 temmuz 31 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 29 haziran 3 ağustos @Momyteam 7 temmuz 4 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Denizz41 8 temmuz 6 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @ertyul 6 temmuz 7 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos @Gfz8993 12 temmuz 10 ağustos @beyons 15 temmuz 11 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @dikkatkediii 16 temmuz 15 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - @Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos @meltemgul8 14 haziran
Şöyle bir durum var ben geçen ay ilk defa ovülasyon testi sipariş ettim tabi bu kargoda gelene kadar zaman geçti yani âdetin bittikten 5-6 gün sonra geldi bu test gelir gelmez hemen uyguladım çizgiler çıkıyordu fakat tam istediğim koyulukta da değildi benim adetim 15 haziranda başlayıp 19 haziranda bitti ve ben 8 temmuzda ovülasyon yaptığımda şu çizgiyi gördüm (fotoğraf ekliyorum) yani yumurtlama buysa o gin yumurtladım sanırım ve bu da geç yumurtlama oluyorMerhaba canım artimed güvenilir bi marka değil hiçbir şekilde değil hem de istersen başka marka testi al ne zaman yumurtladın
Merhaba bat tarihimiz yaklaşık sizinle, belirti yaşadınız mı hiç ? Benim ne ağrım var ne sızım sadece yumurta akı gibi akıntı varBayadır girmiyordum yeni topic hayırlı olsun sana ve hepimize şans getirsin Candy7777 benide eklersen sevinirim sat 24 haziran bat 22 temmuz. 2 yıldır deniyorum nisan ayında 1 kimyasal geçirdim. Şuan adete 5 gün var yaptığım test böyle
Kimyasaldan sonra döngünüz değişti mi acaba? Ne kadar sürede regl olmuştunuz geri?Bayadır girmiyordum yeni topic hayırlı olsun sana ve hepimize şans getirsin Candy7777 benide eklersen sevinirim sat 24 haziran bat 22 temmuz. 2 yıldır deniyorum nisan ayında 1 kimyasal geçirdim. Şuan adete 5 gün var yaptığım test böyle
Evet ama o tek kullanımlık sanırımKızlar evde kan da HCG testi yapma var görüp duydunuz mu hiç
Adet olmuşsunuz zaten.Bende birşey sormak istiyorum reglken sürtünme yoluyla iliski yasadim adetim gecikmeden beta yaptım >200 çıktı adet oldum bu ay fakat daha gecikmeden beta yapmıştım hamile kalma olasılığı var.midir
Adet sozkonusuysa gebelik imkansızBende birşey sormak istiyorum reglken sürtünme yoluyla iliski yasadim adetim gecikmeden beta yaptım >200 çıktı adet oldum bu ay fakat daha gecikmeden beta yapmıştım hamile kalma olasılığı var.midir