Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Hsg hakkında bilgi verebilir misiniz ya duruma göre cekilmem gerekebilirmis de ben ilaç yazdırmaya geldim mr istedi kan istedi duruma göre hsg dedi

Sorma ya sonra da çocuk diye diye başımızın etini yiyolar dedim sen yapmiyon Allah tarafından gelmiyor kuru kuruya
Ya bu gün ilaç yazdırmaya gittim doktora rahimde birşey gördü ama ne bilmiyorum kendine anlamadı MR istedi. Kan idrar tahlili istedi birde hsg dedi ama vazgeçti sonra duruma göre bakacaz dedi

Ben daha sonra özel hastaneye gittim alttan baktı. Senin tahminim dışı olması gerektiği gibi ama içinin şekli kalp görünümünde dedi. Düşük önleyici coraspirin ve folik asit kullanmam lazım benim
Kullan kullan ihmal etme bende bu ay yumurtlamiyorum heralde bı tek bugün ara ara göğsüm sızladı bide kasigim ağırdı biraz ama akıntı falan yok

Olabilir neden olmasın
Ben dünü değerlendirdim bu hafta denicem her gün bakalım olmadı önümüzdeki ay yumurtlama testi alırım . Dün kayın pederim aradı beşik lazım mı dedi birinin ihtiyacı var dedi bende gelip alabilirsin sorun değil dedim kadın hamileymiş durumu yokmuş bı dua etse yeter ben hamile kalırsam alırım kendime durumum iyi çok şükür

Aynen bir dua yeter canım iyi yapmışsın. Rabbim müjdeli haberi geciktirmez inşallah

B BallYilmaz123 bugün öğleden sonra ilişkiye girdik akşam 6 dan sonra beyaz sümüksü akintim başladı acaba tutar mı eşim de gece çalışıyor olsaydı yine değerlendirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…