Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Bende gebelik planlıyorum bugün regli olmam lazımdı olmadım bir hafta önce kanda baktık negatif bugün kaset test yaptım negatif

Ben doktordan geldim kese göremedik. Kan istedi işte öylenden sonra düşer e nabıza umarım. @Denizz41 M Marryyj @ArasaNillGerek B Beyond the sky @ayb00
Hakkinizda hayirlisi olsun canim simdi okudum adet olmussun daha oncede yazmistim sana dusuk sonrasi duzensizlikler olabiliyor duzenli adet olabilmek buyuk nimet gercekten. Zamanla daha da duzelir guzel haberi alirsiniz insaallah.Sana da buradaki tum isteyenlere de Rabbim en yakin zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin.Dualarimdasiniz

Teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor süreciniz

Kızlar merhaba size bir sorum olacak benim 5 düşüğüm oldu ve kan pıhtılaşması oldugu söylendi doktorum gebelik öncesi coraspin kullanmam gerektiğini söyledi 15 gündür falan içiyorum ancak bu ay adetim 5 gün gecikti ve kasıklarımda ara ara batma ve gögüs hassasiyeti var ancak gecikmenin 1. Günü idrar testinde negatif çıktı sizce bu coraspin gecikme yapıyor olabilirmi yardımcı olurmusunuz ilk defa kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…