Rüya görüyorum ara sıra hep bilinçaltıyla ilgili oluyor rüyalar çok istendiği içinçok düşünmemeye çalış ama kan mevzusunu yaşamıyorum bir kere yaşadım geçenlerde o şaşırttı beni ama çok düşünmüştüm o zaman
Ama bir daha olmadı saldım bayaBide ben hep rüya görüyorum psıkolojık mi bilmiyom.
Gebelik testi gördüm geçen seviniyodum gördüm diye
Sonra biri bayıldı rüyamda diyorum sen hamilesinoda sen hamilesin diyor
Bide hep adete yakın eger gebelik düşünüyorsam o ay,kan görüyorum bi kaç gün sonrada gercekden adet oluyorum
Sende oluyor mu öle bişeyler
Canım bu topic kapanıyor artık son gün. Yeni tıpic burda
Ay bende oluyordu şaka gibi ama ilk gebeliğimden önce her adet öncesi rüyamda adet olduğumu kan falan görüyordum. Ama gebe kaldığım ay öyle şeyler görmemiştim çok garip yaBide ben hep rüya görüyorum psıkolojık mi bilmiyom.
Gebelik testi gördüm geçen seviniyodum gördüm diye
Sonra biri bayıldı rüyamda diyorum sen hamilesinoda sen hamilesin diyor
Bide hep adete yakın eger gebelik düşünüyorsam o ay,kan görüyorum bi kaç gün sonrada gercekden adet oluyorum
Sende oluyor mu öle bişeyler
Hay ağzın bal yesinYolk sac var canım bu boş gebelik değil demek ama bu tarz şeyleri gebelik planlayanlar grubuna yazmazsan hassas olsan daha iyi olur buradakiler yıllardır gebe kalmak isteyen insanlar, anneler grupları var oraya yazarsan herkes yardımcı olurhem ne demek başkalarının ultrasonu daha güzel gözüküyor dkkcldlc
Her ay değişiyor 26 gün 27 28 günde her ay hiç 29 olduğunu görmedimErken değil mi ya 26 gün mü suruyor adetin bacım
Bn hep görüyorum adet olacaksam o kanıAy bende oluyordu şaka gibi ama ilk gebeliğimden önce her adet öncesi rüyamda adet olduğumu kan falan görüyordum. Ama gebe kaldığım ay öyle şeyler görmemiştim çok garip ya
Hadi bakalım haberinj bekliyorumHer ay değişiyor 26 gün 27 28 günde her ay hiç 29 olduğunu görmedim
Bide 8, 9 gün sürer genelde ,4 gün normal olurum diğer günler leke leke gelir
Gebe kaldığında da görmeyeceksinBn hep görüyorum adet olacaksam o kanı
Düşünmeleri gerek aslında kuzum ben de anlayamıyorum cidden var böyle bir kaç kişiHay ağzın bal yesinanne grupları varken neden buraya yazarlar ki oradakiler daha tecrübeli sonuçta
Aynen sen devam et ya tutarsa misaliAynen hiç belli olmuyor
Aynen kuzum yaDüşünmeleri gerek aslında kuzum ben de anlayamıyorum cidden var böyle bir kaç kişi
Aminn canımAllahım yarabbim böyle kalp kıran yaşlılardan etmesin bizi
İnşallahGebe kaldığında da görmeyeceksin
Merhaba bende Femera kullandım 10 gün sonra kontrole gittik doktor çatlamış dedi benim yumurtalarım erken çatlıyır zaten sizde nasıl oldu aşılamam 28 inde yapıldı bi belirtim yok progestan kullandınız mıŞimdi doktordan çıktım. Büyüyen yumurtan yok henüz dedi. Kafam çok karıştı. Femara kullanırken 11-12 günlerde iğne olacak büyüklüğe geliyordu yumurtam neden şimdi gelmedi. Birde ben klomen kullanırken 3 veya 4 gün sulu akıntı geldi. Afedersiniz altıma kaçırmış gibiydim. Gecesine kasık ağrım oldu. Ben orda acaba erken olgunlaşıp çatlayan yumurta mı var diye düşünmüştüm. Böyle bişey olur mu ki olsada doktor görürdü herhalde dimi. Sizin kaçıncı gün büyümüştü yumurta. Moralimde bozuldu açıkçası bugün iğne olurum diye düşünüyordumCandy7777
Merhaba geçen ay ki yumurta takibim negatif sonuçlandı. Geçen ay bu mesajdan 2 gün sonra ki kontrolümde yumurtlarım büyümüştü iğne mi olmuştum. Bu ay gonalf kullandım ve ilk aşılamam oldu. 19 u çatlatma iğnesi 21 i aşılamam oldu. Diğerlerinde kullanmamıştım ama bu sefer duphaston verdi doktorum. İnşallah güzel haberler alırsınızMerhaba bende Femera kullandım 10 gün sonra kontrole gittik doktor çatlamış dedi benim yumurtalarım erken çatlıyır zaten sizde nasıl oldu aşılamam 28 inde yapıldı bi belirtim yok progestan kullandınız mı
İnşallah ikimiz içinde güzel haberler vardır siz benden daha önce aşılama olmuşsunuz rabbim hayırla sonuçlandırsınMerhaba geçen ay ki yumurta takibim negatif sonuçlandı. Geçen ay bu mesajdan 2 gün sonra ki kontrolümde yumurtlarım büyümüştü iğne mi olmuştum. Bu ay gonalf kullandım ve ilk aşılamam oldu. 19 u çatlatma iğnesi 21 i aşılamam oldu. Diğerlerinde kullanmamıştım ama bu sefer duphaston verdi doktorum. İnşallah güzel haberler alırsınız
Aminn inşallahİnşallah ikimiz içinde güzel haberler vardır siz benden daha önce aşılama olmuşsunuz rabbim hayırla sonuçlandırsın