Olabilir cnm benimde pozitif çıktı ve bende kasık ağrısı ve şişkinlik var bayaaKızlar adetime 6 gün varken kan 2 çıktı bugün 5 gün kala oluyor tekrar kan vericem bende hiç 1 bile çıkmadı bu zamana kadar acaba yükselir mi ? Kaşık ağrısı geliyor 1 dk sürüp gidiyor aralıklı ağrım var kasıklarımda şişkinlik hissediyorum yüzümün her yeri mayın tarlası oldu
Ayy inşallahOlabilir cnm benimde pozitif çıktı ve bende kasık ağrısı ve şişkinlik var bayaa
bende şuan 6 haftalığım kese göründü kalp atışını bekliyorum çok korkuyorum umarım her şey yolunda giderHayırlı olsun gebeliğiniz bende 5+6 bugün beş haftalıkken ufacık bir kese gördük bir hafta sonra kalp atışı işin gidicem inşallah hayırlı haberler alırız
Cok sevindim canim en yakin zaman da guzel haberlerini alalim insaallahKızlar doktor çocuk düşünebilirsiniz dedifolbiol ve ecoprin pro verdi @ArasaNillGerek @Kahhve @Marryyj Candy7777 Denizz41 B Beyond the sky @ayb00
Hepsi aynı markaysa olma ihtimali var çünkü üsttekilerde hiçbir şey yok. Bence hemen kan verme biraz testlerle takip et baktın baya koyulaşıyor öyle verirsinGünaydınnn kızlar regle 2 gün kaldı 10-11-12. Gün şeklinde test yaptım en alttaki bu güne ait damlatır damlatmaz çıktı 1 dk bile diyemem yardımcı olurmusunuz(test markası first )
Hepsi aynı marka evet digerlernde kuruma cızgısı dahi yok ona sasırdım açıkcası ardından baska bi test daha yaptım kahvaltıdan sonraydı ondada pek birşey göremedimHepsi aynı markaysa olma ihtimali var çünkü üsttekilerde hiçbir şey yok. Bence hemen kan verme biraz testlerle takip et baktın baya koyulaşıyor öyle verirsin
Bende öyleydim anlıyorum sizi ama güzel düşünün herşey güzel olacak inanınbende şuan 6 haftalığım kese göründü kalp atışını bekliyorum çok korkuyorum umarım her şey yolunda gider
Naptın canoAma bir daha olmadı saldım baya
Bende bugün sabah oldum bacım vallaNaptın cano
Adet oldum ben olmadı yine
Hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacaz artıkBende bugün sabah oldum bacım valla
Artık önümüzdeki maçlara baka bakaaaa yaslancam gibi hissediyorumHayırlısı önümüzdeki maçlara bakacaz artık
Test yaptım ilk tek gibiydi sonra ikinci çizgi belirdi ama kuruyunca yok oldu resmen fake attı banaArtık önümüzdeki maçlara baka bakaaaa yaslancam gibi hissediyorum
Testler bile gol atıyor bizeTest yaptım ilk tek gibiydi sonra ikinci çizgi belirdi ama kuruyunca yok oldu resmen fake attı bana
30. Günde gelirse 14 Ekim erken gelirse 11-12 Ekim. Eğer tahmin ettiğim gibi 20 Eylül de çatlama olduysa da 5 gün gecikti. Karışık benim durumlarTestler bile gol atıyor bizeofff adetin ne zaman bacım senin
Merhaba hamilemisiniz acabaYumurtalama üzerinden 12 gün geçti sabah kahverengi leke geldi, gün içerisinde sadece peçeteye leke geldi akşam üzerine doğru pembeleşen kanama oluşmaya başladı 1 günde günlük ped bile dolmadı, yerleşme kanaması / üstüne görme sandım ilkten ama sanki regl olacakmış gibi , aşırı kasık batmalarım var , yumurtlamadan 14. Gün regl olunması gerekmiyormu neden böyle erken oldu anlayamadım sizce nedendir?
Bacım adet oldun mu durumlar ne30. Günde gelirse 14 Ekim erken gelirse 11-12 Ekim. Eğer tahmin ettiğim gibi 20 Eylül de çatlama olduysa da 5 gün gecikti. Karışık benim durumlar
Hâlâ adet olmadım yarında olmazsam salı günü gidecem doktora öyle düşünüyorumBacım adet oldun mu durumlar ne