Zam deniliyor kasıktaki damarın kayması .bilmiyorum nasıl anladığını eliyle karnıma kasıklarıma bastırdı canımGöbeğiniz ve neyiniz düştü anlamadım orayı tam?
Yumurtalıklarınızdaki enfeksiyonu nasıl anladı acaba
Bazen bilmediklerimizi eski kadınlar biliyorBen ilk kez yumurtalıklarda enfeksiyon diye bir şey duydum. Belki de ben duymadım
Halbuki ne kadar yanlış bu tarz düşünceler. İnsanlar hata yapabilir ama çocuk üzerinden yapılan hataları anlayamıyorum ve ben olsam bende affedemem. Allah bilsin niyetleriniaynen öyle asla anlayış yok olursa sevmeyi bile hakettiklerini düsünmüyorum cunku bu zamanları ben unutmucam hatırlatıcam onlara ve anladıkları zaten yok ancak yaşayan insanlar bilir bunu söylemesi konusması bazılarna öyle kolayki benı hıckımsenın cocugu ılgılendırmıyor artık eşimin kuzenının eşide bana cocugunu sevmedıgımız halde böyle bi agu bugu yapmıstık opmemıstık kendınızınkını dogurunda onu sevin demıstı kendının 2 kızı var böyle buyuk konusmak ne kadar yanlıs allaha havale ettım onu ben mesela ...
Gelene sevinme gidene üzulme elhamdülillah her halimizeama biliyormusun hepsi bizimde hakkımıza giriyolar bir insanı bile bile allahın ona verdiği nimetler ile övünerek üzmek başkasında yokken. ben utanıyorum bu konularda bu mal mülk her ne olrsa olsun ki böyle bi konuda calısıpta edinebilceğimiz bşey değil tamamen nasip olan bişey o da böyle bi sınav verebılırdı hayat bu hiç belli olmaz belki cok övündüğü doğan evladı ile imthan olacak bilemezki ne kadar kolay böyle davranıyolar ben artık herkesın herseyı yuzune vurmaya laf sokmaya karar verdım boyle gereksız ovunenler ve laf sokan ınsanlar ıle falan bide eleme yapcam aynı ortamda bulunmayacağım ...
elhamdülillah gerçekten her halimizeGelene sevinme gidene üzulme elhamdülillah her halimize
O test benim hayallerimi yıkmıştıBende prodoctor marka 4 teste bariz pembe silik çizgi çıkardı hepsi 2 3 dakikada çıktı beta 1,73 geldi bencede testlere güven kalmadi
sanırım days doctor da bu şekilde güvensiz, boşuna almayınO test benim hayallerimi yıkmıştı
Hamile gibi iki çizgi kıpkırmızı çıkardı
Ama hamile değildim
Erken gebelik testlerine pek güven olmuyo aslında
Naptın cnm yumurtlama günlerini iyi değerlendirebildinmiBencede kuzum en doğrusu
İki gün varsa silik de olsa çıkar cnmKızlar 5 aydır deniyoruz ama olmadı. Hsg istedi doktor çektirdim. Tüp bebek direk önerdi. Ama isteseniz 1 ay deneyin yine dedi. Reglime 2 gün var. Bel ağrım kasık ağrım yan böbrek taraflarım arada bacak sızlamalarım beni mahvetti.Regl Oldum sanıyorum koşuyorum wcye ama yok. Erken gebeliklerde yanlışlık çok boşuna almak istemedim. Kaset testlerde varsa birşey çıkar mı acaba?
Kuzucum hadi hayırlısıNaptın cnm yumurtlama günlerini iyi değerlendirebildinmi
Adet bitimi iki günde bir
Yumurtlama döneminde 3 gün peş peşe değerlendirdim
Artık beklicem
daha once böyle bi durum yaşadın mı ? benım gününden once kahverengı akıntı ıle adetım başlamaz mesela senınde bu farklı bir durumsa olabılır yanı bı test yap dicem ama kaset test yap erken gebelıkler cıdden hıc guvenılır değil insanın umutları ıle oynuyorArkadaşlari, adetime 10 gün kala, kahverengi akıntım başladı. Başta pembe bir kan geldi sonra sadece peçeteye gelen bazen de pedde ufak lekelenmeye sebep olacak şekilde kahverengi akıntım devam ediyor. 7 gün oldu, beklenen adet tarihim 3 gün sonra .Gebelik istiyorum keşke yerleşme kanaması olsa ama sanırım yerleşme kanaması böyle olmuyor ve başka bir belirtim yok. Daha önce benzer bir durumu yaşayan var mı ? Nolur destek olun
daha önce böyle bir şey yaşamadım açıköası, reglden bir kaç gün önce olurdu ama 10 gün önce başladıdaha once böyle bi durum yaşadın mı ? benım gününden once kahverengı akıntı ıle adetım başlamaz mesela senınde bu farklı bir durumsa olabılır yanı bı test yap dicem ama kaset test yap erken gebelıkler cıdden hıc guvenılır değil insanın umutları ıle oynuyor
Baya belliKızlar mrhaba bugun 3 farklı markadan test yaptım ikinci çizgi bu şekilde çıktı reglime 6 gün var inşallah doğrudur
Valla bir tanesi daysdoktor ama diğerlerini bilmiyorum 3 farklı ver dedim eczaneye days doktor yanıltır diye düşünüyorum inşallah hepsi yanılmıyordurBaya bellihangi marka?