Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Halbuki ne kadar yanlış bu tarz düşünceler. İnsanlar hata yapabilir ama çocuk üzerinden yapılan hataları anlayamıyorum ve ben olsam bende affedemem. Allah bilsin niyetlerini

Gelene sevinme gidene üzulme elhamdülillah her halimize

Kızlar selam. Bu ayı hem iş yoğunluğum sebebiyle hem de kafamı takmamak adına rahat geçirdim. Stres yapmayınca reglim gecikti dün gece eczanede days doctor gebelik testi aldım sabah ve gece yaptım silik çizgi çıktı. Dayanamadım predictor ve freely kaset test aldım az önce onlarda bi şey yok. Bi iki damla pembe akıntı da gelmiş. Kasıklarım öyle ağrıyor ki size anlatamam. Hiç böyle olmamıştı. Acaba kist mi oldu korkuyorum

Kızlar 5 aydır deniyoruz ama olmadı. Hsg istedi doktor çektirdim. Tüp bebek direk önerdi. Ama isteseniz 1 ay deneyin yine dedi. Reglime 2 gün var. Bel ağrım kasık ağrım yan böbrek taraflarım arada bacak sızlamalarım beni mahvetti.Regl Oldum sanıyorum koşuyorum wcye ama yok. Erken gebeliklerde yanlışlık çok boşuna almak istemedim. Kaset testlerde varsa birşey çıkar mı acaba?

Reactions: As6
İki gün varsa silik de olsa çıkar cnm

Naptın cnm yumurtlama günlerini iyi değerlendirebildinmi
Adet bitimi iki günde bir
Yumurtlama döneminde 3 gün peş peşe değerlendirdim
Artık beklicem
Kuzucum hadi hayırlısı ben takip etmiyorum sadece iki günde bir ilişki oluyor onuda çocuk için değil yani eşim evde raporlu oluyor bir bakıyorum oluyor o sebeple yani çok üstüne düşmüyorum artik

Reactions: As6
Arkadaşlari, adetime 10 gün kala, kahverengi akıntım başladı. Başta pembe bir kan geldi sonra sadece peçeteye gelen bazen de pedde ufak lekelenmeye sebep olacak şekilde kahverengi akıntım devam ediyor. 7 gün oldu, beklenen adet tarihim 3 gün sonra .Gebelik istiyorum keşke yerleşme kanaması olsa ama sanırım yerleşme kanaması böyle olmuyor ve başka bir belirtim yok. Daha önce benzer bir durumu yaşayan var mı ? Nolur destek olun

daha once böyle bi durum yaşadın mı ? benım gününden once kahverengı akıntı ıle adetım başlamaz mesela senınde bu farklı bir durumsa olabılır yanı bı test yap dicem ama kaset test yap erken gebelıkler cıdden hıc guvenılır değil insanın umutları ıle oynuyor

daha önce böyle bir şey yaşamadım açıköası, reglden bir kaç gün önce olurdu ama 10 gün önce başladı

Kızlar mrhaba bugun 3 farklı markadan test yaptım ikinci çizgi bu şekilde çıktı reglime 6 gün var inşallah doğrudur

Eklentiler

• IMG_6413.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar canım çok sıkkın 7cmlik çikolata kistim var ve doğuştan tek tüplüymüşüm.33 yaşındayım 5 aydır deniyoruz olmadı. Geçen ay hsg çektirdim. Tüpüm açıktı ama doktorum tüp bebek merkezine direk yönlendirdi. Yine bu ay şans deneyelim dedik fakat bugün hasta oluyorum. Tüp bebek süreci nasıl oluyor ilk görüşmede neler yapılıyor Ne zaman gitmem gerekiyor hiç bilmiyorum. Bilgilendirir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…