Sağlık olsun bir sonraki ay güzel haberlerini alırız inşallah dert etme, buda benim bu ayki durumum, 12 ağustosta regl oldum. Geçen ay düşük yaptım , 27.08 yumurtalama gözüküyor ama bi iki gündür akıntım var acaba daha erken mi yumurtladım bilmiyorum, gelecek ay 11.10 da regl olmam gerekiyor. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz . Sence yumurtalamadan öncemi daha çok tutma şansı var yok sa sonramı?Oldum malesef
Bencede kuzum en doğrusuEşim gelsin direk acile gitmeye niyetim var benim.
Amin insallah canm.Regline çok varmış daha olsa da çıkması imkansız gibi şimdi.İnsallah vardir ve günün gelince kıpkırmızı iki çizgi görürsün.Ya bilmiyorumki hiç kuruma ciZgiside cıkan cok insan var tam umut bağlamıyorum ama yinede ümitlendim ya rüyamdada hamile olduğumu testimin pozitif cıktıgını görmüştüm ondan etkılendım birazda valla ne bileyim ya allahım tez zamanda bizlerede hepimizede nasip etsin
Canlarım ciğerlerim Allâh aşkına bana akıl verinartimedden başka test bulamadım akşam yaptım bu testi 10 15 dk bekledim control çizgisi bile çıkmadı kaldırdım koydum bi kenada anam sabah bi kalktım baktım böyle dünde aynısı oldu ama 2tane daha yaptım onlar negatif ben napim ya eşime diyemiyorum negatif çıkarsa çok üzülür her ay aynı yaşıyoruz çünkü şuan testte alamıyorum yarını beklemem lazım ama napcamıda şaştım kaldım sonuç olarak elde 2 negatif 2pozitif var dünki testimde aynı böyleydi negatiflerde gözle görülen bir gölge ruh peri neyse artık çizgi vardı
Bu test bozuk bence
Bencede doktora git bize de haber ver merak ettim neden böyle oldu acabaSelam kızlar bana tekrardan doktor yolu göründü galiba. Geçen hafta cumartesi regl oldum salı günü bitti. Düne kadar öyle sanıyordum dün duştan sonra kan benzeri pembemsi bir akıntım oldu sonra birşey gelmedi. Bu gün beden temizliği yapacakken birden kan boşaldı çok değildi ama beklemiyordum. Kızlar ben iyiyim ama bedenim iyi değil galiba. @ayb00 @Beyond the skyDenizz41 M Marryyj
Canım ovulasyon testi hep çift çizgi çıkar. Yumartlama döneminde t cizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olur. T cizgisi koyulastiktan sonra ise yeniden siliklesmesi beklenir catlamayi bulmak için. Şu an bu testin özel bir anlamı yok yani. Ovulasyon testlerine devam etmen gerek
Önemli olan yumurtlama canım bat değil çünkü yumurtanın döllenmesi ve betanın yükselmesi için yumurtlama olması gerekiyor. Yarın sabah ilk idrarla daha doğru sonuç alabilirsin benceYumurtlamadan sonra 7.gün diye tahmib ediyorum eğer regl sonrası tahmin ettiğim gibi yumurtladıysam eğerki 7.gün bugün oluyo inşallah pozitiftir ya bata daha 10 gün var en az güvenemiyorum o yuzden ama belli olmaz yınede
Amin canım benım inşallah ya aminAmin insallah canm.Regline çok varmış daha olsa da çıkması imkansız gibi şimdi.İnsallah vardir ve günün gelince kıpkırmızı iki çizgi görürsün.
Ay hadi insallah bebiş olsunArkadaşlarım yoldaşlarım buraya bir foto bırakıyorum ama ümitlenmeyin herkese 3 yıldır kullanıp da hatalı sonuc vermediği için önerdiğim bi testti. Ben 3 yılın en büyük şokunu yaşıyorum burda. Boşuna paranızı dökmeyin testlere gecikmeniz varsa gidip kan verin
Bu arada buraya yüklerken kalitesi düşüyor fotonun ikinci çizgi gerçekte daha belirgin
Evet canım haklısın sabah deneyeceğim en iyisi bu simdiki yanlışsa yarında boş cıkar sonuctaÖnemli olan yumurtlama canım bat değil çünkü yumurtanın döllenmesi ve betanın yükselmesi için yumurtlama olması gerekiyor. Yarın sabah ilk idrarla daha doğru sonuç alabilirsin bence
Senin reglin geldi mi ki kuzumArkadaşlarım yoldaşlarım buraya bir foto bırakıyorum ama ümitlenmeyin herkese 3 yıldır kullanıp da hatalı sonuc vermediği için önerdiğim bi testti. Ben 3 yılın en büyük şokunu yaşıyorum burda. Boşuna paranızı dökmeyin testlere gecikmeniz varsa gidip kan verin
Bu arada buraya yüklerken kalitesi düşüyor fotonun ikinci çizgi gerçekte daha belirgin
Kan verdim kuzum negatif şaka gibi demiAy hadi insallah bebiş olsun
Adet günümdü bugün kuzum iğneyi vurulalı 16. Gün çatlamanın da 14. GünüSenin reglin geldi mi ki kuzum
O test nasıl kanda negatif çıktı aaaa ya bu testlerden nefret etmeye başladım cidden resmen insanların duygularıyla oynuyorlarAdet günümdü bugün kuzum iğneyi vurulalı 16. Gün çatlamanın da 14. Günü
İnsan utanır da 5 10 bişey çıkar. Direkt 0O test nasıl kanda negatif çıktı aaaa ya bu testlerden nefret etmeye başladım cidden resmen insanların duygularıyla oynuyorlar
İnsan utanır da 5 10 bişey çıkar. Direkt 0
Test yapmayıp adet olmuş olsaydım bu kadar yıkılmazdımBenim başıma geldiğinde ben de aynısını demiştim bari 4 5 bir şey çıksaydın umut olsaydı diye trajikomik cidden
Bebekim benimTest yapmayıp adet olmuş olsaydım bu kadar yıkılmazdım