Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Canlarım ciğerlerim Allâh aşkına bana akıl verin artimedden başka test bulamadım akşam yaptım bu testi 10 15 dk bekledim control çizgisi bile çıkmadı kaldırdım koydum bi kenada anam sabah bi kalktım baktım böyle dünde aynısı oldu ama 2tane daha yaptım onlar negatif ben napim ya eşime diyemiyorum negatif çıkarsa çok üzülür her ay aynı yaşıyoruz çünkü şuan testte alamıyorum yarını beklemem lazım ama napcamıda şaştım kaldım sonuç olarak elde 2 negatif 2pozitif var dünki testimde aynı böyleydi negatiflerde gözle görülen bir gölge ruh peri neyse artık çizgi vardı

Eklentiler

• 20240922_072154.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 73
Günaydın.Bat ne zaman canim.Artımedin yanlış pozitif çıkardığını çok okudum burada.Bu testte kesin bozuk.İlk 5 dk geçerli biliyosun.Ki bunda kontrol çizgisi bile çıkmamış ilk 5 dakikada.Gecen ay benimde başıma geldi 3 test birden pozitif gösterdi ve regl oldum.En garantisi kan.Ya da yarini bekleyip güvenilir bir test yapacaksin

4 5 gün kaldı yani 4.5 gn diyebiliriz 26 yı 27 bağlayan gece gibi diyelim

Günaydın bu arada özür dilerim kafam allak bullak oldu napcamı bilemedim

Bekle o zaman balım bence yarın bir daha test yap başka marka bulursan ona göre çıtlatabilirsin eşine

Herkese selam. BAT 4 gün sonra. ayın 16sında beri peçeteye gelen kanamam var. Hamilelik testine cesaret edemedim, ovülasyon testim şöyle. Normal mi acaba kızlar. Göğüs hassasiyeti falan yok, bulantı diyemem ama böyle midemde bir hazımsızlık var. Alt karnımda da kımıl kımıl bir şeyler

Eklentiler

• IMG_6442.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 61
Canım gebelik testiyle anlarsın günün gelince yap bakalım cıkar yani

Arkadaşlar bende bu ay ovulasyob ile takip edeyim dedim ama galiba dongünin 3.gübü falan yumurtladım ben cunku böyle azıcık kan gelir akıntıyla benım doktorada gitmiştim o gün değerlendirdik ama ovulasyonla takip ettim piki göremedim hiç. Aradan 1 hafta geçti bugün gebelik testide yaptım böyle cıktı sizce olabılırmı ya dün gece rüyada görünce sabah kalkıp test yapmak istedim daha var bata ama kuruma cizgisi mi acaba en alttaki gebelik testi bir üstündeki bugüb yaptıgım son ovulasyon

Eklentiler

• IMG_1567.jpeg
    145,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_1566.jpeg
    139,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1565.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_1564.jpeg
    158,5 KB · Görüntüleme: 58
O cizgi ilk beş dakikada çıktıysa var gibi.Bat ne zamandi.Bence yarın sabah tekrar et testi.

Bu arada innovita tertemiz negatif çıkardı bende.Dün yaptım ben de aynı böyle strip testini.Güvenilir gibi

Kuzum bence pozitif gibi. Çok heyecanlı yarın işk idrarla daha net olur bence. Yumurtlamadan sonra kaaçıncı gün oluyor

Kuzum bence pozitif gibi. Çok heyecanlı yarın işk idrarla daha net olur bence. Yumurtlamadan sonra kaaçıncı gün oluyor
Yumurtlamadan sonra 7.gün diye tahmib ediyorum eğer regl sonrası tahmin ettiğim gibi yumurtladıysam eğerki 7.gün bugün oluyo inşallah pozitiftir ya bata daha 10 gün var en az güvenemiyorum o yuzden ama belli olmaz yınede

Bu arada innovita tertemiz negatif çıkardı bende.Dün yaptım ben de aynı böyle strip testini.Güvenilir gibi
Ya bilmiyorumki hiç kuruma ciZgiside cıkan cok insan var tam umut bağlamıyorum ama yinede ümitlendim ya rüyamdada hamile olduğumu testimin pozitif cıktıgını görmüştüm ondan etkılendım birazda valla ne bileyim ya allahım tez zamanda bizlerede hepimizede nasip etsin

Selam kızlar bana tekrardan doktor yolu göründü galiba. Geçen hafta cumartesi regl oldum salı günü bitti. Düne kadar öyle sanıyordum dün duştan sonra kan benzeri pembemsi bir akıntım oldu sonra birşey gelmedi. Bu gün beden temizliği yapacakken birden kan boşaldı çok değildi ama beklemiyordum. Kızlar ben iyiyim ama bedenim iyi değil galiba. A ayb00 B Beyond the sky Denizz41 M Marryyj

Yavrum gitsene hastaneye neden böyle oldu nasıl kan boşaldı diye yarın direk gitmeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…