Canım bu pcos ne oluyor yani yumurtalama olmuyorsa nasıl regl oluyorsun
Aptal saçmalıklarla dolu bir hastane gerçekten hastayada saygı asla yok ki doktora cok kibar davrandıgım halde ne muayenesi muayene ne tedavi bir şey yapıyolar bomboş tamamen zaman kaybı gwrçekten bundan sonra özele gideceğimKuzum ben daha önce defalarca yazdım bu konuyla ilgili. Hsg cihazı yoktu hastanede. Ve bunu çekmeden çekemeden yani beni de infertilite bölümüne sevk edecekti. Göründüğüm doktorun tek artısı ege üniye falan gidip zaman kaybetme ordan da buraya hasta yolluyorlar dedi. Bende başka devlet hastanesine uğraşmayıp özelde çekildim filmi
Anladım canım ben klomen ve gonal f kullandım iğne öncesi 3 yumurtam büyüdü 20 ve 21 mm en büyükleri ondan sonra adetimin 12. günü vurmamı söyledi iğneyiDoktorum verdi canım. Hıı sen iğne olmuştun değil mi hatırladım. Bende pcos var yumurtlayıp yumurtlamadığımdan emin değilim sadece varsaydım. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Biliyorum daha 8 gün var ama göğüslerim aşırı şekilde şiş ve hassas oldukları için dayanamayıp bi yapayım dedim ama emin değilim yanlış mı görüyorum diye yada test çizgisi mi , çizgi olmaya da bilir bilmiyorum siz bakar mısınız kızlarKızlar bşey görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor yada test çizgisimi yeni yaptım ve 8 gün var reglme
Markası ne canım gölgemsi bir şey gördüm adetine de baya var. Sabah tekrarla benceKızlar bşey görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor yada test çizgisimi yeni yaptım ve 8 gün var reglme
Markası prenseseMarkası ne canım gölgemsi bir şey gördüm adetine de baya var
Evet daha 8 günüm var canım ama göğüslerim bayadır ağrıyınca bi yapayım dedim ama bilmiyorum bu testin çizgisi mi oluyor yoksaMarkası ne canım gölgemsi bir şey gördüm adetine de baya var. Sabah tekrarla bence
Hemen çıktıysa olma ihtimali var yumurtlama ne zaman oldu biliyor musunEvet daha 8 günüm var canım ama göğüslerim bayadır ağrıyınca bi yapayım dedim ama bilmiyorum bu testin çizgisi mi oluyor yoksa
Evet hemen çıktı anında , valla canım bilmiyorum çünkü test kullanmadım bi ara buraya belirtilerimi yazmıştım kızlar çatlama olabilir demişti bende değerlendirdim ama ondan önce de olabilir eyer varsa ve çıkmışsa bilmiyorumHemen çıktıysa olma ihtimali var yumurtlama ne zaman oldu biliyor musun
Anladım canım yarın ilk idrarla mutlaka dene bakalım koyulaşma olacak mıEvet hemen çıktı anında , valla canım bilmiyorum çünkü test kullanmadım bi ara buraya belirtilerimi yazmıştım kızlar çatlama olabilir demişti bende değerlendirdim ama ondan önce de olabilir eyer varsa ve çıkmışsa bilmiyorum
Yarın olur mu koyuluk fark yoksa 2,3 gün sonra tekrar yapayım mıAnladım canım yarın ilk idrarla mutlaka dene bakalım koyulaşma olacak mı
Adet günüm geldi oldu mantardam fik fik de yapamıyorum ağliciğimmAa az kalmış hadi bakalım. Tekrar geçmiş olsun birtanem. Bizi biliyorsun fik fik olmazsa olmazımız
Malesef şu şartlarda biraz zorlu ama en doğrusu bu özele gitmekAptal saçmalıklarla dolu bir hastane gerçekten hastayada saygı asla yok ki doktora cok kibar davrandıgım halde ne muayenesi muayene ne tedavi bir şey yapıyolar bomboş tamamen zaman kaybı gwrçekten bundan sonra özele gideceğim
Merhaba benim bırakmama rağmen inanılmaz düzenli gelmeye devam ediyor. Ama tabii ki bu kişiden kişiye değişebilir. 28 gün döngüm, saati dahi şaşmadı 3 aydır. Yine de böyle devam ederse bir doktora gitmekte fayda var.Merhaba, Bende 5 yıl kullandım bırakalı 2 ay oldu. Adetim düzeniniz nasıl. İlk adetim 50 gün sonra 2. Adetimde dün gelmesi gerekiyordu hala yok. Sizin düzen nasıl ?
Yarın sabah ilk idrarla yaparsan belli olurYarın olur mu koyuluk fark yoksa 2,3 gün sonra tekrar yapayım mı
Ağlama ağlama olur elbet senindeAdet günüm geldi oldu mantardam fik fik de yapamıyorum ağliciğimm