İnşallah artışlarımız çok düzenli olur güzel sonuçlar alırız sağlıkla kucaklarız bebişlerimiziYaaa bide bizim beklenen adet günlerimiz aynı benim iki gün önce 32 çıkmıştı bir de cuma vereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah artışlarımız çok düzenli olur güzel sonuçlar alırız sağlıkla kucaklarız bebişlerimiziYaaa bide bizim beklenen adet günlerimiz aynı benim iki gün önce 32 çıkmıştı bir de cuma vereceğim
Canım üzmek istemem ama 0.9 zaten 0.900 demek artmamış yaniKızlar beta 2 gün önce 0.9 du şimdi ise 0.918 aklım karıştı regl 6 gün var şimdi bu sonuçta artma var mı
Bu şekilde çıkınca kimyasal olmuyor diyorlar genelde sağlıkla gelsin kuzucum35 çıkmış benim
Amiin inşallah kuzum ilk olucak benimİnşallah artışlarımız çok düzenli olur güzel sonuçlar alırız sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi
Gerçekten mi bilmiyordum bu bilgiyi en büyük korkum ilk etapta kimyasal olması. progesteron hangi değerlerde olursa risk var acabaBu şekilde çıkınca kimyasal olmuyor diyorlar genelde sağlıkla gelsin kuzucum
11 ve 40 arası olması gerek diye biliyorum yanlış bilmiyorsamGerçekten mi bilmiyordum bu bilgiyi en büyük korkum ilk etapta kimyasal olması. progesteron hangi değerlerde olursa risk var acaba
Dediğim gibi canım bence regl gününe kadar hiç kan verme bir daha, eğer adet olmazsan o zaman tekrar bir daha verKızlar beta 2 gün önce 0.9 du şimdi ise 0.918 aklım karıştı regl 6 gün var şimdi bu sonuçta artma var mı
Evet bir gölge var marka hangisiBunu yeni yaptım, görüyor musunuz?
Eki Görüntüle 3480588
İnsanı ne korkutmuyor ki şu devirde kuzum..Galiba korunmayacağız dün öyle dedi sanki kararsız benimki hem çok istiyor hem çok korkuyor anlıyorum onu. Geçen kış 2000 TL yi aşmadık en fazla 1600 gelmişti galiba bu yıl ne olur bilmem ama
ArtimedEvet bir gölge var marka hangisi
Evet ilk 5 dk da çıktı. Pembe ince bir çizgi var var ama ben de çok okudum artımed ile ilgili alırken başka marka istedim ama yoktu aynı markanın kaset testi var bir de elimde onu da yarın sabah yapmayı planlıyorum. Tüp bebeğe yönlendirilmiştim çok umutlanmakta istemiyorum bakalım sabah da çıkarsa kan veririm.İlk 5 dk mı çıktı.Bir de çizgi de pembelik var mı?Artımed yalancı pozitif görenler olmuştu sanirim burada okudum.
Benim artımed erken gebelik testimde aynı böyle çıktı başka bir marka ile denediniz miEki Görüntüle 3480613 Bu da son testim.
Benim de son bir kaset testim kaldı o da artımed. Sabah ilk idrarla yapıcam o da böyle çıkarsa kan vericem. İnşallah kan sonucunuz da pozitif çıkarDenemedim sadece bunu bulabildim
İlk ve son günüm oldu parmaklarım yara bere içinde çok ağır bı iş bide çok terledim öyle koşarak eve gitmiştim şuan hastayım hem adet hem gripHayırlı uğurlu olsun inşallah yeni işin kuşum