Varla yok arası bir çizgi gördüm kuzumEki Görüntüle 3453852 Prodictor ilk 15 dakka kızlar. İlk dakikalarda bişeyler gözüme çarptı ama resimde belli olmayınca bekledim. Ya ben körüm ya yine çok çok hayalet bir çizgi oldu sizce ?
Bunda zaten poz olmaya basladıgı an dgerlernde CK net aslndaCanım hevesini kırmak istemem ama ben bundada diğer fotoğraflardada bişey göremedimm
Testine şimdi yorum yaptım kuzum yarın ilk idrarla dene benceProdictoru yaptım elimde bi artimed kaldı yarın da onu yaparım veya iki gün sonra ama çok kararsızım ya
Gördümmmmm canm kac gun vardıEki Görüntüle 3453852 Prodictor ilk 15 dakka kızlar. İlk dakikalarda bişeyler gözüme çarptı ama resimde belli olmayınca bekledim. Ya ben körüm ya yine çok çok hayalet bir çizgi oldu sizce ?
Canimm tebrik ederim31,47 çıktı
8 kaldı daha çok gün varGördümmmmm canm kac gun vardı
Bence de benim iş çok karışık vallaTestine şimdi yorum yaptım kuzum yarın ilk idrarla dene bence
Benm de 7yada 88 kaldı daha çok gün var
Yumurtlama günün ne zamandıBenm de 7yada 8biz beraber gun gun sayarız artk
10 temmuz canım normalde yanılmam ama bir yakınımızı kaybettık ben baya etkilendim zamanlama olarak da strese girdm carsamba yumurta akı geldi. Ama Perşembe cok dha fazla geldi meme ucu hassasiyeti ile beraberYumurtlama günün ne zamandı
Yne kremsi ve uzayan akıntım geldiYumurtlama günün ne zamandı
Canım belki yerleşmedir ve tutunuyordur stres yapma lütfenKızlarr lekelenmem var
İlk defa bu kadar erken. Genelde 2-3 gün gecikmem olur, hiç erken olmam adet belirtim de yok. Offff yaa
İnşallah öyledir ama hiç sanmıyorum benim lekelenme başladı mı gerisi muhakkak gelir. Bakalım görücezCanım belki yerleşmedir ve tutunuyordur stres yapma lütfen
Eveeettt çok var daha. Bilmiyorum inşallah öyledir
Canım lekelenme olabilir sakin ol ki inşallah öyledirKızlarr lekelenmem var
İlk defa bu kadar erken. Genelde 2-3 gün gecikmem olur, hiç erken olmam adet belirtim de yok. Offff yaa
İnşallah öyledir canım. Ya adet olursam diye korkuyorum birde bu kadar erkenCanım lekelenme olabilir sakin ol ki inşallah öyledir
Belki yerleşmedir hemen umutsuzluğa kapılmaKızlarr lekelenmem var