- 14 Haziran 2023
- 6.192
- 4.860
- 23
Daha önce hiç yaşamadım yerleşme kanaması inşallah öyledir bakalımBelki yerleşmedir hemen umutsuzluğa kapılma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce hiç yaşamadım yerleşme kanaması inşallah öyledir bakalımBelki yerleşmedir hemen umutsuzluğa kapılma
Kaç gün var regline? Ben ilk kimyasalımda 6 gün kala yaşamıştım lekelenmeyiDaha önce hiç yaşamadım yerleşme kanaması inşallah öyledir bakalım
Daha önce hiç yaşamadım yerleşme kanaması inşallah öyledir bakalım
Ya durumlar nasıl reglinız kaç gün vardı inşallah yerleşme kanamasınfır inşallahDaha önce hiç yaşamadım yerleşme kanaması inşallah öyledir bakalım
5 gün var canım. Hiç adet belirtim de yokKaç gün var regline? Ben ilk kimyasalımda 6 gün kala yaşamıştım lekelenmeyi
Ay inşallah inşallah 5 gün var dahaYa durumlar nasıl reglinız kaç gün vardı inşallah yerleşme kanamasınfır inşallah
Bunda zaten poz olmaya basladıgı an dgerlernde CK net aslnda
Canıımm adetten önce yerleşme kanaması kahverengi gibi çook açık pembe gibi gelir daha varsa adete yerleşme olabilir güzel düşüneliiimmDaha önce hiç yaşamadım yerleşme kanaması inşallah öyledir bakalım
Canıımm adetten önce yerleşme kanaması kahverengi gibi çook açık pembe gibi gelir daha varsa adete yerleşme olabilir güzel düşünelimmDaha önce hiç yaşamadım yerleşme kanaması inşallah öyledir bakalım
Adetin düzenliyse bence yerleşmedir umuyorum öyledirAy inşallah inşallah 5 gün var daha
Yerleşme lekesi olabilir mi ?Kızlarr lekelenmem var
İlk defa bu kadar erken. Genelde 2-3 gün gecikmem olur, hiç erken olmam adet belirtim de yok. Offff yaa
İnşallah yerleşmedir 5 gün var adetime. O ilk geldikten sonra birdaha gelmedi inşallah adet değildirCanıımm adetten önce yerleşme kanaması kahverengi gibi çook açık pembe gibi gelir daha varsa adete yerleşme olabilir güzel düşüneliiimm
Gecikme olur ama erken gelmez hem de bu kadar erkenAdetin düzenliyse bence yerleşmedir umuyorum öyledir
Ay öyledir inşallah birdaha gelmedi bakalım yarına kadar neler olacakYerleşme lekesi olabilir mi ?
Rengi nasıldı kırmızı değilse bence hala umut varAy öyledir inşallah birdaha gelmedi bakalım yarına kadar neler olacak
Yok güzelim sakin ol inşallah umduğumuz gibidir.yumurtlama tarihin netse hele hiç korkma Allah'ın izniyle.İnşallah öyledir canım. Ya adet olursam diye korkuyorum birde bu kadar erken
canim benimde lekelenmem var 7 gundur cuma gunu doktor randevusu aldim regli oncesi muayene olmak istedimKızlarr lekelenmem var
İlk defa bu kadar erken. Genelde 2-3 gün gecikmem olur, hiç erken olmam adet belirtim de yok. Offff yaa
Koyu kahverengiydi canım inşallah umut vardırRengi nasıldı kırmızı değilse bence hala umut var
İnşallah canım. İşte yumurtlama tarihi net değil adetin 11.gün kontrole gittim yumurtam 13mmdi. Yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet oluyorum. Bundan 14 gün geriye sayarsak o gün yumurtlamış olmam mümkün değil. Karışık anlattım galibaYok güzelim sakin ol inşallah umduğumuz gibidir.yumurtlama tarihin netse hele hiç korkma Allah'ın izniyle.