Evet cok ince bir cizgi gördüm bendeEki Görüntüle 3476182
Kızlar sanki cok hafif bi gölge var gibi ya dimi dün yapmıştım kuruma cızgısımı vu acaba adet beklıyorum sağlı sollu ağrılar oluyor ama bu cızgı neyin nesi anlamadım gebelik değilse 100 tl verdim testede ama öyle bilimdik bi marka değil tabi
Bende 3 tane varSevindim memnun ve mutlu olmana.Ay o görümceler hep şey.Bende bir tane var 5 taneye bedel.Ama sindirdim zamanla 12 yıla döndüm evlilikte.Eşim benimle olunca kapının dışında kalıyorlar.Kaynanam kötü değil ama asiri anlayışsız ve bencil.Hep kendi dediği olsun istiyordu bakti ki olmuyor bıraktı sayılır uğraşmayı.Onu da sindirdim çok zor olsa da
İyiyim çok teşekkür ederim sorduğunuzCanim nasılsın iyi misiniz bebisle
Canım bence gününü bekle bi de varsa bile şuan erken gebelik testiyle yapsan daha iyi olur. Kaset testte çıkmayabilir :)Kızlar merhaba 10 eylül regl dün özür dilerim beyaz akıntı içinde biraz kahverengi leke bardı sag kasıgımda sancı bardı bir baktım kahverengi akıntı dedim adetim erken geliyor galiba ama gelen giden yok dünden beri agrılarım kesildi adeta test yaptım henüz şimdi ama birşey cıkmadı eger yerleşmeye işaret ise o lekelenme testi erken mi yaptım ne zaman yapmalıyım
İnşallah canım sağlıcakla kucagına almak nasip olsunİyiyim çok teşekkür ederim sorduğunuz
İçin çok memnun oldum:)
Ben iyiyim bebiş nasıl bilmiyorum Salı günü kalp atısı için randevum var neyle karşılaşacağım bilmiyorum bakalım onun stresi ile geçiyor malesef inşallah müjdeli haberler alırım
Âmin inşallah çok teşekkür ederimİnşallah canım sağlıcakla kucagına almak nasip olsun
Kuzum öyle deme benimde 3 tane çocuğum var ellerinden öper. Ama tekrar evlendim 2 senedir 2 kere çocuğum oldu biri düşük biri de 6 buçuk aylık doğum mecburi sezaryen oldum bebeğimin eşi idrar keseme yapışmış 1 saat yaşayabilmiş meleğim cennete gitti. Şimdi tekrar deniyoruz pco olduğum ortaya çıktı yani diceğim o ki rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor umudunu asla kaybetme. Eşim 35 yaşında hiç baba olmamış bende o babalığı hissetsin bilsin diye 2 senedir çaba sarf ediyorum bebek oluyor ama kucağımıza alamıyoruz rabbimin gücüne gitmesin ben hala umutluyum inşallah bebeği kocamın kucağına vericem diyorum. Seni çok iyi anlıyorum sabır dile rabbim seninle olsun kuzumKızlarımmm ben artık bildiğim her şeyi unuttum niyetim kıskanmak falan değil
Üniversiteden sınıf arkadaşım vardı kiloluydu biraz. Neyse gecen yıl evlendi bugün de evlilik yıldönümleriymiş eşi kolye yaptırmış, kolyeye baktım 5 tane isim var. Arkadaşımla kocasının isimleri hariç 3 erkek ismi daha var kolyede altına da arkadaşım yazmış bebeklerimizle birlikte nice mutlu senelerimize, biosuna baktım 29 haziranda doğum yapmış belli 3 tane mavi kalp koymuş. Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. Ama biz burda haybeye mi uğraşıyoruz kilo vermeye çalışıyoruz çatlatma iğneleri desen gırla kürler desen hak getire. Nasibinde varsa oluyo vallahi bak ezan da okunuyor nasibimiz yoksa tonla ilaç alsak da gün denk getirsek de olmuyo. Diyecek bişi bulamıyorum. Kıskanmıyorum asla bizler için üzülüyorumiğnemi bile vurulmaktan vazgeçtim yani o moddayım şuan
@Beyond the skyCandy7777 @ayb00 @BallYilmaz123 @Kahhve @Marryyj
Kuzum benim hatırladın mı ?Benim daha ilişkinin 7. günü çiçeğim ya , çıkmazki
Hatırlamaz mıyımmmmmm , ben hala bildiğin gibi aramaya devam ama senin testinde bi çizgi var canımmmm ya çok heyecan verici inşallah o ay bu aydırKuzum benim hatırladın mı ?ben seni geçen seneden hatırlıyorum
Havuç ye kuzum 2 tane üst üste yardımcı oluyor çatlamasınaDün böyleydi canım ya bugün ki çatlamış sayılır mı sence
Mübarek çatlamıyor galiba
Yaaaa eski dostlar da denk gelmek ne güzelHatırlamaz mıyımmmmmm , ben hala bildiğin gibi aramaya devam ama senin testinde bi çizgi var canımmmm ya çok heyecan verici inşallah o ay bu aydır
Aynen öyle sağlıkla hayırla ve kolaylıkla kucağımıza almayı, yetiştirip büyütüp güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Benim de ilişkiden sonraki 7. günüm bugün bakalım beklemeye devam. Ovulasyon testi yaptım bu ay yumurtlama bile görünmedi yapacak bir şey yok şu anYaaaa eski dostlar da denk gelmek ne güzelkuzum bende keşke senin gibi olmasaydı da hala benim bekliyor olsaydım diyorum oldu da ne oldu büyük bi travma ve her hafta kızımın mezarına gitmezsem kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum o yüzden artık söyle dua ediyorum rabbim kucağıma almayı nasip etsin rabbim seninde bu topicteki herkesin de inşallah en kısa zamanda kucağına bir bebek nasip etsin
umudunu kaybetme herşey olacağına varır zamanı vardır rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah kuzumAynen öyle sağlıkla hayırla ve kolaylıkla kucağımıza almayı, yetiştirip büyütüp güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Benim de ilişkiden sonraki 7. günüm bugün bakalım beklemeye devam. Ovulasyon testi yaptım bu ay yumurtlama bile görünmedi yapacak bir şey yok şu an
Sağol canım yedim umarım çatlamıştır yaHavuç ye kuzum 2 tane üst üste yardımcı oluyor çatlamasına