- 25 Temmuz 2014
- 1.932
- 1.365
Sanırım sayılmaz daha da silikleşmesi lazım sen bolca değerlendirDün böyleydi canım ya bugün ki çatlamış sayılır mı sence
Mübarek çatlamıyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım sayılmaz daha da silikleşmesi lazım sen bolca değerlendirDün böyleydi canım ya bugün ki çatlamış sayılır mı sence
Mübarek çatlamıyor galiba
O zaman hiç kendini strese sokma çalışmaya devam… Zaten o çaresizlik hissi insanı mental olarak zorluyor ama bu da sınav demekki Allah tez zamanda çıkmayı nasip etsin hayırla ve kolaylıklaBelki etki etmiş olabilir ilaçlar bilemiyorum. Ya gittiğim hiçbir doktor umutsuz konuşmuyor ben acele ediyorum artık çünkü ekimde 5 sene olacak biz evleneli benden sonra evlenenlerin 2.çocuğu oldu ya da olacak. Kendimi bazen çok çaresiz hissediyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Şimdiye kadar hiç kullanmadım ovu testi çünkü düzenli ilişkimiz var test pik olsada ilişki oluyor olmasa da oyüzden hiç gerek duymadım açıkcası
Evet bizim de sınavımız bu demek inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip ederO zaman hiç kendini strese sokma çalışmaya devam… Zaten o çaresizlik hissi insanı mental olarak zorluyor ama bu da sınav demekki Allah tez zamanda çıkmayı nasip etsin hayırla ve kolaylıkla
Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün..
Çok teşekkür ederim,amin inşallahhhhAllah en kısa zamanda yüzünü güldürsün..
Var ama çatlama akıntısı değil benceAkıntı falan yok mu
Aa demem çocuk olmayan anlar zaten bizim eski topikte hatırlamıyon mu ceza aldılar böyle goy goygoy yaparkenFıtı fıtı demesene çocuk yok burda sekz de
Hadi ya havuç çatlatıyor diyorlardı havuç yiyeyim bol bol bariSanırım sayılmaz daha da silikleşmesi lazım sen bolca değerlendir
Ozaman şimdilik tek çare yapmaya devam etmekVar ama çatlama akıntısı değil bence
Aa yooo bilmiyorum ne zaman oldu, bunun için mi gerçekten full kadınların olduğu bir yerde de sekz konuşamayacaksak artıkAa demem çocuk olmayan anlar zaten bizim eski topikte hatırlamıyon mu ceza aldılar böyle goy goygoy yaparken
Ben de ceza verildiğini öyle öğrendim valla ondan dikkatAa yooo bilmiyorum ne zaman oldu, bunun için mi gerçekten full kadınların olduğu bir yerde de sekz konuşamayacaksak artık
Aboooo şaşırdımBen de ceza verildiğini öyle öğrendim valla ondan dikkat
Aynen canımOzaman şimdilik tek çare yapmaya devam etmek
Bak işte bazen insanları gözümüzün önüne getirip şükretmek lazım belki zamanı değildir Allah geciktiriyor sa guzellestiriyordurAyyy 15 yılın ardından gelen bebek haberine nasıl mutlu olmuşlardır şöyle bi düşündüm de Allahım yarabbim hepimize nasip etsin tez zamanda off ilişkiye girerken düşünme diyorsun beni gülme alıyo ben pot kırmasam eşim hah hadi bakam bu sefer tuttu kesin deyince ben çatlıyorum gülmekten. Sanki küreğin sapıyla ittiriyo spermleri. Biz kendi aramızda böyleyiz artık dalgaya vuruyoruz bende oyalancak aile içi gündem de hiç bitmiyor sağolsunlar. Ne biliyim böyle evlendiği aydan bide 3 üz görünce dedim yani biz kendimizi eyliyoz iğnelerle kürlerle olacağı varsa nasıl oluyo. En yakınım çocukluk arkadaşım evlendi 6 yıl cocukları olmadı sonra tüp bebekle oldu. Bi ayrılık yaşadılar geri barıştılar o barışmada 2.ye kendiliğinden hamile kaldı ama eşinin aldattığını öğrendi şimdi boşandılar. Yanı başımda böyle bi örnek duruyo benimde. Hayırlısını dilemek de lazım aslında
Sevindim memnun ve mutlu olmana.Ay o görümceler hep şey.Bende bir tane var 5 taneye bedel.Ama sindirdim zamanla 12 yıla döndüm evlilikte.Eşim benimle olunca kapının dışında kalıyorlar.Kaynanam kötü değil ama asiri anlayışsız ve bencil.Hep kendi dediği olsun istiyordu bakti ki olmuyor bıraktı sayılır uğraşmayı.Onu da sindirdim çok zor olsa daEvet baya erken evlendim farkındayım ama şükür şimdiye kadar hiç pişman olmadım severek evlendim kaynanam falanda iyiler bir tek görümcelerim biraz şey işte anlarsın ya onlarla da başetmeyi biliyorum evelallah.
Evet canım Türkmenistandan doğup büyüdüm
Canim nasılsın iyi misiniz bebisleİnşallah çok korkuyorum sürekli tualetteyim kan var mı diye arada ağrım giriyor ödüm kopuyor
Tabi halimize sağlığımıza şükretmek lazım öncelikleBak işte bazen insanları gözümüzün önüne getirip şükretmek lazım belki zamanı değildir Allah geciktiriyor sa guzellestiriyordur
Aile hekimleride bakıyor canım derdini anlat baktırmak istiyorum de bakarlar bence benım aile hekimimde anlayıslı bi kadın mesela bakıyo ama doğru olan adwtin 3.gübü falan bakılmasıymjsKızlar bi akıl danışcam size , pazartesi adetin 21. Günü oluyor acaba progesteron ölçtürsem mi bi? Hani yumurtlama görmedim ya teyit etmiş olurum testleri ya da yanıldığını görürüm? Aile hekimleri yapıyor mu acaba ?