Di li li li li oynayasim geldi 26 yaşındayım taş gibiyim taşAboooo kız yumurta rezervin dopdolu harika çıkmış sonucun git şimdi sana kısır diyen kocağının ve diğer doktorun yüzüne çarp bunları. Kaç yaşındaydın kuzum sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Di li li li li oynayasim geldi 26 yaşındayım taş gibiyim taşAboooo kız yumurta rezervin dopdolu harika çıkmış sonucun git şimdi sana kısır diyen kocağının ve diğer doktorun yüzüne çarp bunları. Kaç yaşındaydın kuzum sen
Kız benden 3 yaş büyüksün taş değil kayasın maşallah oyna oyna yaşına göre baya iyi çıkmış kuzum rahatlatabilirsinDi li li li li oynayasim geldi 26 yaşındayım taş gibiyim taş
Oh be çok şükür bide inşallah bu ay hamiş kalırımKız benden 3 yaş büyüksün taş değil kayasın maşallah oyna oyna yaşına göre baya iyi çıkmış kuzum rahatlatabilirsin
İnşallah kuzum inşallahOh be çok şükür bide inşallah bu ay hamiş kalırım
Gelişmiş yumurtlalarım hah olmuş şimdi dedi bende ölçü sormadım artık kafama takılıyo diye. Bu akşam iğne günü yarın akşam pıtı pıtı günüAboo varirsin canim insaallah☺doktordan cikinca yaz mutlaka guzel haberlerini bekliyoruz
Allah'ım sen bu gruptaki herkesin yüzünü güldür hayırlısı ile amin . Oğlum diyo ki anne evdeki beşikler niye evde hep bebek eşyası var diyo öylesine diyorum ama bebek yok diyor susuyomİnşallah kuzum inşallah
38 haftanın içindeydim hiç yaşamadım keşke yaşayabilseydim benim ki ovitrelleyi vururken bi değişik oluyoSezaryan bile olsa öncesinden hiç sancın olmadı mı ay feci birşey kıvrandırıyor. Onlar (erkekler) pamuk premses zaten
Test yaptın mı bidahaOlabilir ama daha önce hiç böyle olmamıştım çok şaşkınım şuan yani
Vallahi İstanbula gelecem şu değer için amh değil mi bu bence normal bacımSonuç böyle çıktı acaba normal mi kızlar bı bakın bakım ne diyor bu sonuç Candy7777 @ayb00 @Beyond the sky ArasaNillGerek ve diğer kızlar
Eğer ki hamile kalırsam Zeynep kamile gidip gelcem ama doğum için aynı şeyi söyleyemem maalesef oraya güvenmiyorum çocuk kaçırma konusu vardı bı aralarVallahi İstanbula gelecem şu değer için amh değil mi bu bence normal bacım
Bi dk bi dk sana kısır diyen mi vardıDi li li li li oynayasim geldi 26 yaşındayım taş gibiyim taş
Ahh yavrucum yaakardeşini gördü müAllah'ım sen bu gruptaki herkesin yüzünü güldür hayırlısı ile amin . Oğlum diyo ki anne evdeki beşikler niye evde hep bebek eşyası var diyo öylesine diyorum ama bebek yok diyor susuyom
Aynen tatlım kocam olur kendisi bide bı doktorBi dk bi dk sana kısır diyen mi vardı
Evet benim bi WhatsApp grubum var. Alternatif tıp üzerine anaların grubu orda da okudum bu öldü diyorlarmış ölü doğum diyorlarmışEğer ki hamile kalırsam Zeynep kamile gidip gelcem ama doğum için aynı şeyi söyleyemem maalesef oraya güvenmiyorum çocuk kaçırma konusu vardı bı aralar
Yok canım hiç görmedi ama resimlerini gördü o kim neden sen ona dokunuyorsun annesi nerde beni neden götürmedin onun yanına şimdi nerde falan diyor bazen cevap bulamıyorum gerçektenAhh yavrucum yaakardeşini gördü mü
Benim de 8 yaşında görümcem var hep sorar bebeklerini ne zaman hastaneden getireceksiniz evinize sevmek istiyorum onları merak ediyorum diye hissediyor çocuklar bence
Şiddete karşıyım ama bazı insanlar ana sütü gibi hakediyo şiddeti dayağıAynen tatlım kocam olur kendisi bide bı doktor
Aynen oyle çok var işte o yüzden sevmiyorum hastaneleriEvet benim bi WhatsApp grubum var. Alternatif tıp üzerine anaların grubu orda da okudum bu öldü diyorlarmış ölü doğum diyorlarmış
Kız şanslısın acayip bir şey ya sancı. Benim acı eşiğim yüksektir dayanıklıyımdır ama ben bile doğumhaneyi inlettim düşün ama biliyor musun o sancının bile tatlı tarafı var çünkü bebeğini kucağına almaya yaklaştığının habercisi38 haftanın içindeydim hiç yaşamadım keşke yaşayabilseydim benim ki ovitrelleyi vururken bi değişik oluyo
Aynen öyle ben dövdüm kocamı merak etme gıkı çıkmıyor şimdiŞiddete karşıyım ama bazı insanlar ana sütü gibi hakediyo şiddeti dayağı
Hiç yapmadım ki yapmayıda düşünmüyorumTest yaptın mı bidaha