- 14 Haziran 2023
- 6.258
- 4.970
- 23
Bende yerleşme/üstüne göreme olduğunu sanmıyorum hiç hamilelik belirtim yok belki hava değişimden falan az geliyordurYerleşme kanaması böyle olmuyo ama üstüne görme falan yazılmış gece gördüm de ondan sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yerleşme/üstüne göreme olduğunu sanmıyorum hiç hamilelik belirtim yok belki hava değişimden falan az geliyordurYerleşme kanaması böyle olmuyo ama üstüne görme falan yazılmış gece gördüm de ondan sordum
Aynen öyle normal doğum daha kolay ama benim bu ilki normal ikinci sezeryan oldu mecburBoşuna dememişler cennet annelerin ayağının altında diye. Olsun sezeryanin sonrası daha zor narkozdu dikişti derken hiç kolay bir şey değil
Duvar yumruklamışlığım var kaynana bakıyorum kız delirdi diyeBoşuna dememişler cennet annelerin ayağının altında diye. Olsun sezeryanin sonrası daha zor narkozdu dikişti derken hiç kolay bir şey değil
Takviye falan kullanıyorum öyle adeti etkileyec bir şey yok ki ama dediğim gibi havalardandırİlaç kullandiysan ondandır yada steresten dir benim kanamam ayrı sancım çok çok fazla olurdu artık sancım yok kanamam çok çok az değişik ya
Biz kaç tane şeyle uğraşıyoruz kocası ayrı doktoru ayrı hormonu ayrıGelsin dayaklar
Amin canım benim
Valla halimize agliyoz
Allah onlari kahretmesin ansil dusurebilirsin ya o göbek bağını ben nasıl ağladım varya ona ait en ufacık bir şey bile fok kıymetli benim için ben 5 dakika daha kucağımda tutmak için neler vermezdim ama morariyordu hemen ve hizlicaKuzum plesantadaki kan göbek kordonda ki kan çok kıymetli nadir mucizelerden bişey yani. Hususi onu alıyorlar topluyorlar kozmetik firmaları olsun bilmem kimler olsun hastanelerden. O göbek bağını beklemeden erken kestikleri için demirimiz eksik yaşıyoruz misal..
Bide cok bel ağrın vardı kesildi mi o adet ağrısı falanBende yerleşme/üstüne göreme olduğunu sanmıyorum hiç hamilelik belirtim yok belki hava değişimden falan az geliyordur
Belkide ondandırTakviye falan kullanıyorum öyle adeti etkileyec bir şey yok ki ama dediğim gibi havalardandır
Aynen öyle bitmiyor s.ktogumun dertleri yaBiz kaç tane şeyle uğraşıyoruz kocası ayrı doktoru ayrı hormonu ayrı
Bence kahretsin Allah bildiği gibi yapsın helak etsin onları çünkü daha yeni gözünü açmış bi bebeğe en büyük kötülüğü orada yapıyorlar çünkü ah yavrum benimAllah onlari kahretmesin ansil dusurebilirsin ya o göbek bağını ben nasıl ağladım varya ona ait en ufacık bir şey bile fok kıymetli benim için ben 5 dakika daha kucağımda tutmak için neler vermezdim ama morariyordu hemen ve hizlica
Adamım ya krallllAynen öyle bitmiyor s.ktogumun dertleri ya
Olsun beni öbür tarafta bekliyor diğer oğlumla birlikte gitcem yanına hayırlısıylaBence kahretsin Allah bildiği gibi yapsın helak etsin onları çünkü daha yeni gözünü açmış bi bebeğe en büyük kötülüğü orada yapıyorlar çünkü ah yavrum benim
Ahahah kız niyeDuvar yumruklamışlığım var kaynana bakıyorum kız delirdi diye
Kız beni gaza getirmeAdamım ya krallll
Şu dünyada acını unutturacak bi durum söz konusu olamaz belki ama hafifletecek güzellikler nasip etsin sana AllahOlsun beni öbür tarafta bekliyor diğer oğlumla birlikte gitcem yanına hayırlısıyla
Normalde ilk gün karnım ağrırdı hiç ağrımadı bel ağrımda daha adet gelmeden geçtiBide cok bel ağrın vardı kesildi mi o adet ağrısı falan
Enfeksiyon oldu çünkü çıban gibi sulu yara oldu sağ kasık üstünde. Klozete oturamıyodun yatamıyodum göbek var ya kıvrılıyodu hareket edince delirtiyodu onun sızısı crp yi ilk defa 30 da gördüm ben hastaneye yattım bi hafta sonra geri. Hala izi kaldı orda 4 yıl bitecek olcak halbukiAhahah kız niye
Amin inşallah canım benim ama tutunacak dayanacak hatta kollarında ağlayacağım bı oğlum çok şükür bin şükür rabbim ona acı göstermesinŞu dünyada acını unutturacak bi durum söz konusu olamaz belki ama hafifletecek güzellikler nasip etsin sana Allah
Ayyy çok kötü olmuş kuzum aslında sezeryan normal doğumdan daha zor ya herkes sezeryani kolay sanıyor sancı falan olmadığı için ama değil daha zorEnfeksiyon oldu çünkü çıban gibi sulu yara oldu sağ kasık üstünde. Klozete oturamıyodun yatamıyodum göbek var ya kıvrılıyodu hareket edince delirtiyodu onun sızısı crp yi ilk defa 30 da gördüm ben hastaneye yattım bi hafta sonra geri. Hala izi kaldı orda 4 yıl bitecek olcak halbuki
Sezeryanin tek bı avantajı var kesildiği an hissetmiyon ama sonrası ölüm gibiAyyy çok kötü olmuş kuzum aslında sezeryan normal doğumdan daha zor ya herkes sezeryani kolay sanıyor sancı falan olmadığı için ama değil daha zor