- 9 Temmuz 2024
- 45
- 9
- 30
Hayıt tohumu galiba ya da hayıt macunuMerhaba nedir acaba o 15 gün kullandığı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayıt tohumu galiba ya da hayıt macunuMerhaba nedir acaba o 15 gün kullandığı
Teşekkür ederimHayıt tohumu galiba ya da hayıt macunu
Aboo varirsin canim insaallah☺doktordan cikinca yaz mutlaka guzel haberlerini bekliyoruzBizim sokakta kediler bile şekilden şekile girdi diyecek sözüm yok hakime hanım inşallah ben de varabilirim döngünün 17. Gününe
İnşallah ama hiç gebelik belirtim yok oyüzden pek hevesli değilim yapmaya. Bugünde hiç yok zaten bitti gelmiyor. Hayatımda ilk defa 2 gün adet oldumBence yap. Genelde hep böyle her zamankinden farklı adet olanlar üstüne görme olabiliyor. Ay hadi inşallah
Canim kullandigin ilaclardan olmasin. Test mi yapsan acaba?
Sanmıyorum inositol d vit omega falan kullanıyorum bunların adetime etki edeceğini pek sanmıyorum. Duphaston da kullanıyorum. Duphastonla olan adetlerim hep yoğunluğu uzunluğu falan aynı oluyor. Yine de bilemiyorumAaa evet ilaçlardan olabilir ama ilaçlar böyle etki eder mi bilemedim tabi. Bencede en iyisi test yapmak Candy7777
ya hiç böyle olmazdı. Bugün 3.gün bitti hiçbir şey yok yaniBelki anca sökülecektir canım. Bu hormonların ne yapacağı belli olmuyor. Dur bakalım eğer sökülmezse az gelir veya kesilirse hemen doktora gidersin
Bende aynısını düşündüm. Erkekler her haltı kendileri yapıyorsanıyor ama bilmiyorlar ki kadının onlara izin verdiği kadarını yapabiliyorlar,,Profesör Fitzpatrick, spermin sadece yumurtaları döllemek işinden sorumlu olduğunu bu yüzden seçici olmasının mantıklı olmadığını açıkladı. ,,
Klasik bir kızın peşinde koşan milyonlarca adam gibi hahahah ..Yumurtayı bin sperm ister bir sperm alır. hade bakkiiiiyiiiiiim
B BallYilmaz123 ArasaNillGerek A ayb00 Candy7777
Sezaryan bile olsa öncesinden hiç sancın olmadı mı ay feci birşey kıvrandırıyor. Onlar (erkekler) pamuk premses zatenTabi normal doğuramadığım için buna yorum yapamayacağım zaten şuan ne yaşıyorsam sezaryen kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Erkekler değil ama doğum sancısı, adet sancısı bile çekemezler altına imzamı atarım
Olabilir ama daha önce hiç böyle olmamıştım çok şaşkınım şuan yaniValla bacım ben 4 ay yaşadım onu. Biliyosun. Net şundan dolayıdır diyemiyorum sebebini öğrenemediğim için. Ama bu ağustos 25 teki adetim daha doluydu önceki 4 aya göre. Mevsimsel olabilir
Şuna çok güldüm''Yumurta mutlaka kadının eş seçimi ile aynı fikirde olmayabilir.''
Oldu işimiz gücümüz yok yumurtamıza herif mi beğendircez bak hele zilliyeee hahahaha
Hee takviye bunlar regl kesmez ki. Hele inositol zaten düzenlemeye yardımcı oluyor. Ben bunları ocaktan marttan beri kullanıyorum. Hep normal adetlerim. Olsun sen yinede yap bi bakalım belli olmaz biliyorsunSanmıyorum inositol d vit omega falan kullanıyorum bunların adetime etki edeceğini pek sanmıyorum. Duphaston da kullanıyorum. Duphastonla olan adetlerim hep yoğunluğu uzunluğu falan aynı oluyor. Yine de bilemiyorum
Aynen bende öyle düşündüm. Alabilirsem yaparım kuzumHee takviye bunlar regl kesmez ki. Hele inositol zaten düzenlemeye yardımcı oluyor. Ben bunları ocaktan marttan beri kullanıyorum. Hep normal adetlerim. Olsun sen yinede yap bi bakalım belli olmaz biliyorsun
Nereden aloyorsunuz internettenmi bentrendyoldan getiritiyoum normal kaset tipi geldiArtimedde oluyor genelde ama iki çeşit artimed var paketin yazıları küçükse t1 t2 ama büyükse de geç çıkaran testten çıkıyor karıştırıyor insan ta net bi bilgi veremiyorum yani
Evet kaset zaten nettenNereden aloyorsunuz internettenmi bentrendyoldan getiritiyoum normal kaset tipi geldi
Hı erkenmiş daha 6 gün daha bekle sonra test yap varsa kopkoyu çıkar yada yakınAma yumurtlamanın daha 6 günü onyuzden inanasim gelmiyo ki
İnşallah güzel haberler alırsınTeşekkür ederim rabdevu alıp gideyim çünkü gebeliğe engel bı şey olsun istemiyorum
Verdim canım sonuçlar bı kaç günü bulur dedi hiç biri e nabizda bile gözükmüyor haftaya rabdevum var bakalım
Olur canım niye olmasın
Ben otunu almıştım aktardan hemen hamile kalmıştım sonrasındaBenim aldığım hayıt macunu Nihal'in Bahçesi diye bi sayfadan aldım bayağı övmüşlerdi. Ovuslasyon um oldu bakalım eğer hamilelik olmazsa gelecek ay bu macundan kullanacağım.
Sonuç böyle çıktı acaba normal mi kızlar bı bakın bakım ne diyor bu sonuç Candy7777 A ayb00 B Beyond the sky ArasaNillGerek ve diğer kızlarİnşallah güzel haberler alırsın
Aboooo kız yumurta rezervin dopdolu harika çıkmış sonucun git şimdi sana kısır diyen kocağının ve diğer doktorun yüzüne çarp bunları. Kaç yaşındaydın kuzum senSonuç böyle çıktı acaba normal mi kızlar bı bakın bakım ne diyor bu sonuç Candy7777 A ayb00 B Beyond the sky ArasaNillGerek ve diğer kızlar