Kızz normal tabi olması gereken aralıkta. Sana kısır diyenlerin yüzüne çarp bu sonucu şimdiSonuç böyle çıktı acaba normal mi kızlar bı bakın bakım ne diyor bu sonuç Candy7777 A ayb00 @Beyond the sky ArasaNillGerek ve diğer kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızz normal tabi olması gereken aralıkta. Sana kısır diyenlerin yüzüne çarp bu sonucu şimdiSonuç böyle çıktı acaba normal mi kızlar bı bakın bakım ne diyor bu sonuç Candy7777 A ayb00 @Beyond the sky ArasaNillGerek ve diğer kızlar
Günün geçtiyse yapHiç yapmadım ki yapmayıda düşünmüyorum
Adana tarafında da çok olurmuş incirlik üssü kurulduğu yıllarda. Bazen diyorum dayanabilsem evde doğururum hatta oğlanın plasentasını bile isteseydiö keşke hastanedenAynen oyle çok var işte o yüzden sevmiyorum hastaneleri
Uyanmasını bekliyorum şimdi uyanınca gelsin haydar(sopa)Kızz normal tabi olması gereken aralıkta. Sana kısır diyenlerin yüzüne çarp bu sonucu şimdi
Ahahah aynısını bende dedimKızz normal tabi olması gereken aralıkta. Sana kısır diyenlerin yüzüne çarp bu sonucu şimdi
Yok adet oldum ama az az geliyor normalde şarıl şarıl olması lazımdı oyüzdenGünün geçtiyse yap
Kız bacım başka hastaneye gidip amh istiyorum desene özeller hep yapıyor genelde ben anlamadım nasıl doktorlara denk geldiğiniVallahi İstanbula gelecem şu değer için amh değil mi bu bence normal bacım
Eee tabi ne kadar dayanılmıcak acı da olsa ona kavuşmak kolay değil ter dökmek lazım bide cocuğun gelişimi için daha iyi bişey ama imkanım yoktu işteKız şanslısın acayip bir şey ya sancı. Benim acı eşiğim yüksektir dayanıklıyımdır ama ben bile doğumhaneyi inlettim düşün ama biliyor musun o sancının bile tatlı tarafı var çünkü bebeğini kucağına almaya yaklaştığının habercisi
Göbek bağını kaybetmişler doğum esnasında tüm çöp kovaları ni karıştırdım bulamadım kızdım bağırdım hepsine ama son gün onlar kafasına şapka takmıştı onu sakladım bide ona dokunduğum eldiveni sakladım öpüyorum kokluyorum maşallah öyle de tombul kiloluydu ki özlüyorum bazen tarifsiz bı şekilde kahroluyorumAdana tarafında da çok olurmuş incirlik üssü kurulduğu yıllarda. Bazen diyorum dayanabilsem evde doğururum hatta oğlanın plasentasını bile isteseydiö keşke hastaneden
Yer misin yemez misin diye giriş uyanmasını bekleme kızUyanmasını bekliyorum şimdi uyanınca gelsin haydar(sopa)
İyi yapmışsın bacım Allah eline ayağına güç kuvvet versin canımsınAynen öyle ben dövdüm kocamı merak etme gıkı çıkmıyor şimdi
Test yapmayacak mısın bacım senAhahah aynısını bende dedim
Yerleşme kanaması böyle olmuyo ama üstüne görme falan yazılmış gece gördüm de ondan sordumHiç yapmadım ki yapmayıda düşünmüyorum
İlaç kullandiysan ondandır yada steresten dir benim kanamam ayrı sancım çok çok fazla olurdu artık sancım yok kanamam çok çok az değişik yaYok adet oldum ama az az geliyor normalde şarıl şarıl olması lazımdı oyüzden
Kız gittim geçen ay 1 gün de sürebilir adetin normal dedi bakma sinirden gülüyorum kendi şanssızlığıma gülüyorum sinirdenKız bacım başka hastaneye gidip amh istiyorum desene özeller hep yapıyor genelde ben anlamadım nasıl doktorlara denk geldiğini
Kız doktor lar artık ilgilenmiyor valla salıyor o kadar ama bu adam çok iyi çıktı maşallah bundan sonra buna gidicemKız bacım başka hastaneye gidip amh istiyorum desene özeller hep yapıyor genelde ben anlamadım nasıl doktorlara denk geldiğini
Boşuna dememişler cennet annelerin ayağının altında diye. Olsun sezeryanin sonrası daha zor narkozdu dikişti derken hiç kolay bir şey değilEee tabi ne kadar dayanılmıcak acı da olsa ona kavuşmak kolay değil ter dökmek lazım bide cocuğun gelişimi için daha iyi bişey ama imkanım yoktu işte
Gelsin dayaklarYer misin yemez misin diye giriş uyanmasını bekleme kız
Amin canım benimİyi yapmışsın bacım Allah eline ayağına güç kuvvet versin canımsın
Valla halimize agliyozKız gittim geçen ay 1 gün de sürebilir adetin normal dedi bakma sinirden gülüyorum kendi şanssızlığıma gülüyorum sinirden
Beni gören test diyor yok kuzum hiç içimden gelmiyor kesin negatif hava değişimdendirTest yapmayacak mısın bacım sen
Kuzum plesantadaki kan göbek kordonda ki kan çok kıymetli nadir mucizelerden bişey yani. Hususi onu alıyorlar topluyorlar kozmetik firmaları olsun bilmem kimler olsun hastanelerden. O göbek bağını beklemeden erken kestikleri için demirimiz eksik yaşıyoruz misal..Göbek bağını kaybetmişler doğum esnasında tüm çöp kovaları ni karıştırdım bulamadım kızdım bağırdım hepsine ama son gün onlar kafasına şapka takmıştı onu sakladım bide ona dokunduğum eldiveni sakladım öpüyorum kokluyorum maşallah öyle de tombul kiloluydu ki özlüyorum bazen tarifsiz bı şekilde kahroluyorum