- 14 Haziran 2023
- 6.262
- 4.974
- 23
Bilmiyorum ki. İlk günde aynı böyle azdı. Yarın nasıl olacak bakalımÜstüne görme tarzı bişey olabilir mi ? İlk günü nasıldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki. İlk günde aynı böyle azdı. Yarın nasıl olacak bakalımÜstüne görme tarzı bişey olabilir mi ? İlk günü nasıldı?
Bende de tam tersine oldu kuzum ya. Kapsül olandan bir ay kullandım ama hiç yükselmemiş şimdi damlaya geçtimBende damla kullanmıştım 3 ay ve çok az yükselmişti.
Reçeteli damlalardan değildi ama bi markanın takviyesiydi.
Sonra doktora gittim hap gibi olandan yazdı.
Yakın zamanda baktırmadıysan baktır istersen canım
Belki üstüne görmedir ya da sokulmemistir. BilemedimKızlar ya benim adetim çok az geliyor. Bugün 2.günü, normalde tuvaletten bile çıkamam çok geldiği için ama şuan sabahki pedim duruyor ve çok az bulaşmış. Afedersiniz akışkan kan gibi değil akıntı gibi uzuyor. Bilgisi olan var mı acep A ayb00 @ArasaNillGerek B Beyond the sky B BallYilmaz123 My_Moonlight06
Bir test yapsana ya. Bir ihtimal üstüne görme olabilir diyeBilmiyorum ki. İlk günde aynı böyle azdı. Yarın nasıl olacak bakalım
Valla bende böyle oluyorGercekten mii dun ayni boyleydim
Bakalım yarın nasıl olacak olmadı yaparım testBir test yapsana ya. Bir ihtimal üstüne görme olabilir diye
Bizim gelin kullandı pcos vardı onda 15 gün kullandı ilk kullandığı aydan hamile kaldıBen aldım ama daha kullanmaya başlamadım. Biri mi tavsiye etti?
Aa öyle mi demekki değişebiliyor.Bende de tam tersine oldu kuzum ya. Kapsül olandan bir ay kullandım ama hiç yükselmemiş şimdi damlaya geçtim
Bence yap. Genelde hep böyle her zamankinden farklı adet olanlar üstüne görme olabiliyor. Ay hadi inşallahBakalım yarın nasıl olacak olmadı yaparım test
Canim kullandigin ilaclardan olmasin. Test mi yapsan acaba?Kızlar ya benim adetim çok az geliyor. Bugün 2.günü, normalde tuvaletten bile çıkamam çok geldiği için ama şuan sabahki pedim duruyor ve çok az bulaşmış. Afedersiniz akışkan kan gibi değil akıntı gibi uzuyor. Bilgisi olan var mı acep A ayb00 @ArasaNillGerek B Beyond the sky B BallYilmaz123 My_Moonlight06
Aaa evet ilaçlardan olabilir ama ilaçlar böyle etki eder mi bilemedim tabi. Bencede en iyisi test yapmak Candy7777Canim kullandigin ilaclardan olmasin. Test mi yapsan acaba?
aynenn baby devamkeeeeeRegl olsam bile 1-2 gün bir sarsılır sonra devam ederim ben
yok henüz değil canım önce bir iki test daha yapıcam pembe cizgi bile görsem direk doktora koşacam. Adet olmazsam zaten doktora gidicem o da bana tahlil yaptırır zatenKuzum ben çok net görüyorum inşallah yanıltmaz. Kan vermeyi düşünüyor musun
Belki anca sökülecektir canım. Bu hormonların ne yapacağı belli olmuyor. Dur bakalım eğer sökülmezse az gelir veya kesilirse hemen doktora gidersinKızlar ya benim adetim çok az geliyor. Bugün 2.günü, normalde tuvaletten bile çıkamam çok geldiği için ama şuan sabahki pedim duruyor ve çok az bulaşmış. Afedersiniz akışkan kan gibi değil akıntı gibi uzuyor. Bilgisi olan var mı acep A ayb00 @ArasaNillGerek B Beyond the sky B BallYilmaz123 My_Moonlight06
İki gün gecikme var. Bu testler için hassas değil diyorlar, bazıları yüksek hcg ye rağmen silik çıkardı dedi. Büyük ihtimalle başka testle deneyeceğimCok hafif bir cizgi var gibi ama emin de olamadim. Adetinize ne kadar var? Yaklastikca daha net cikar
Evet her test bir olmuyor hassasiyet dereceleri farkli oluyor. Guzel haberlerinizi bekliyoruz insaallahİki gün gecikme var. Bu testler için hassas değil diyorlar, bazıları yüksek hcg ye rağmen silik çıkardı dedi. Büyük ihtimalle başka testle deneyeceğim
Amiin çok teşekkür ederim seve seve paylaşmak isterimEvet her test bir olmuyor hassasiyet dereceleri farkli oluyor. Guzel haberlerinizi bekliyoruz insaallah
Gördün mü yumurta dölleneceği spermi kendi belirliyomuş
''Yumurta mutlaka kadının eş seçimi ile aynı fikirde olmayabilir.''