- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
Amin canım sağol belli değil daha testler silik baya ve güvenilir mi bilmiyorum kanda görmeden inanmam pembe bir çizgi olrsa o zamanda bir tık inancm.
Yok kuzucum bugün 12. Günümdü. 2 günüm kaldı yani o yüzden çok olumlu değilim açıkçasıValla orası hiç belli olma 4 günün var demi Rabbimden ümit kesilmez
Olsun kuzum çıkmasa da pes etmek yok adet gelmedikçe umut vardır14. Gün doktorum kan sonucumu ister muhtemelen
Adete kaç gün var. Bende görüyorum ince çizgiKızlar bugünkü testim
On dk içinde
Eki Görüntüle 3475279
Buda 20 dk filan
Eki Görüntüle 3475281
Buda hepsinin sıralaması sondaki bugün
Eki Görüntüle 3475286
Buda kurumuş halleri
Eki Görüntüle 3475289
Candy7777 A ayb00 ve diğer kızlar
Fitil kullandım ömrümde iki kere ama alışamadım ona da herşeyin doğal bi akışı işleyişi var abi kadının parmak ne alaka ben diyodur resmenAy bu konuyu daha önce konuşmuştukk. Candyy demişti galiba bana. Bende yapamam fitil kullanırken onu bile kendim atamıyorum
Ammaaaa inanman kuzum böyle şeylere 9 ay ekşi yedim içimde limon ağacı çıktı ama sonuç erkekEvet baya iyiydi o
Kaçıncı günün bugün 12. 13. Günü görelim öyle emin olalım. 2 kusurdan 3 kusurdan yükseleni de gördü bu gözlerKızlar ben bugün tekrar kan verdim 1.6 çıktı muhtemelen bu ay da olmadı benim sanmıyorum 2 güne artacağını. Önümüzde ki aya artıkArasaNillGerek Candy7777 B BallYilmaz123 My_Moonlight06 ve diğer kızçeler
Daha 2 gün önce 8. Gün değil miydi ne cabuk 12 ye vardın. Gerçi zaman sana geçmemiştir bana 24 saat yetmiyorYok kuzucum bugün 12. Günümdü. 2 günüm kaldı yani o yüzden çok olumlu değilim açıkçası
İki gün geciktim diyebilirimAdete kaç gün var. Bende görüyorum ince çizgi
Amin inşallah vardır canım güzel haber gelir inşallahAmin canım sağol belli değil daha testler silik baya ve güvenilir mi bilmiyorum kanda görmeden inanmam pembe bir çizgi olrsa o zamanda bir tık inancm.Varsa sağlıkla ilerlesin Allah'ın izniyle Rabbim hepimizi sevindrisin ben herkes için çok dua ediyorum
Yükselme ihtimali var ama benceYok kuzucum bugün 12. Günümdü. 2 günüm kaldı yani o yüzden çok olumlu değilim açıkçası
Ay hangi testlerden çekmedik ki yaKuzum bu mor kapaklılar sahte pozitif çıkarıyor hani markası Farklı olsa da bu mor kapaklı test içinde olanlar var onu da insan açmadan anlayamıyor ama benim de başıma geldifnd_50 arkadaşımızın da dikkat edin o yüzden hem bence en sağlıklısı kaset testler erken gebelikler genel olarak yanlış pozitif veriyorlar
Regl olsam bile 1-2 gün bir sarsılır sonra devam ederim benOlsun kuzum çıkmasa da pes etmek yok adet gelmedikçe umut vardır
Bugün 12 gündü bebeğimKaçıncı günün bugün 12. 13. Günü görelim öyle emin olalım. 2 kusurdan 3 kusurdan yükseleni de gördü bu gözler
Çok umudum kalmadı ama eşim bir hesap yaptı 30dan 5 günde 3e düştü. Yani günde 6 birim kadar düşmüş. 2 günde 3ten sıfıra inmesi gerekirdi dedi. Ama bizimki tamamen matematiksel bir istatikYükselme ihtimali var ama bence
Evet kuzum maalesef ki hepsinde var ama bu mor kapaklı yanlış pozitifi en koyu çıkaranıAy hangi testlerden çekmedik ki yahepsi umut taciri. Sinir oluyorum öyle testlere. En iyiye yakın test bence laboquick. Onun dışındakilerde genelde yanılma payı gördüm
24ünde vurdum iğneyiDaha 2 gün önce 8. Gün değil miydi ne cabuk 12 ye vardın. Gerçi zaman sana geçmemiştir bana 24 saat yetmiyorkırmızlar gelmedikçe Allahtan ümit kesilmez
Kuzum ben çok net görüyorum inşallah yanıltmaz. Kan vermeyi düşünüyor musunKızlar bugünkü testim
On dk içinde
Eki Görüntüle 3475279
Buda 20 dk filan
Eki Görüntüle 3475281
Buda hepsinin sıralaması sondaki bugün
Eki Görüntüle 3475286
Buda kurumuş halleri
Eki Görüntüle 3475289
Candy7777 A ayb00 ve diğer kızlar