Ayyy ben bir ara bunları denemiştim ama yanıltıyor ya doğru çıkmıyorEğlencelik gebelik testleri kocakarı yöntemleriEvde hamilelik testi yapmak isteyenlere 8 koca karı yöntemi
Eczaneye gitmeye üÅenenlerin, geleneklerine güvenenlerin, riski sevenlerin tercihi... Evet, evde hamilelik testinden bahsediyoruz. Eski zamanlarda insanlar bu koca karı yöntemleriyle hamile olup olmadıklarını test ederlermiÅ. Peki neymiÅ bu yöntemler? Gelin birlikte öÄrenelim.www.mynet.com ama birazda israf yaw Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00
@Marryyj
Aynen öyle. Yurt dışında mı ne deney yapılmış bir alet düşün doğum sancısını simule ediyor ve aynen bir erkeğe aktarılıyor veeee tabiki o errrrkkkeeekkkk bu acıya dayanamıyor. Çünkü neden doğum sancısı aynı anda yüzlerce kemiğin kırılmasıyla eşdeğer bir acıAnalarının pohpohlamalarından dünyayı ben yarattım sanıyolar da boşa imkanı olan doğursun yok çünkü kudreti Allah kadına bahşetmiş
Ya hemen öyle demesene ya ne olacağı belli mi değil daha günün varKızlar ben bugün tekrar kan verdim 1.6 çıktı muhtemelen bu ay da olmadı benim sanmıyorum 2 güne artacağını. Önümüzde ki aya artıkArasaNillGerek Candy7777 B BallYilmaz123 My_Moonlight06 ve diğer kızçeler
Bende kullandim hic silik cizgi çikartmadii bembeyazdi tekncizgiBen hala unutmadım bu yalancı pozitifleri days doktor asla almayın
Canım bu ay ekstra bir şey yaptın mı tedavi falan. Pcos bende de var yumurtlama olmuyor anca klomen femara ile oluyor. Sen neler yapıyorsun yumurtlama görmek içinKızlar iyi akşamlar :)
Bugün döngümün 14.günü ve ovülasyon da piki gördüm
3-4 saattir acayip bir böbrek ağrısı yaşıyorum, bu çatlama belirtisi olabilir mi
Çok saçmadır belki ama dehşet bi ağrım var
Aslında bu ay adet bittiğinden itibaren ovü testi yapıyorum hiç silik bile değildi hepsi net kırmızıydı. Pcos var ondan galiba
Hangi test markasi t1 t2 yazanlar bende iatiyorum onlardan bulamadimKuzum buna çok emin olmamakla birlikte bu test de pozitifleri çok geç çıkarıyor hassasiyeti yok yani pek en iyisi freely ve üstünde t1 t2 yazısı olan çok hassas onlar t1 ve t2 li olan benim 8 olan beta hcgmi çok net çıkarmıştı 5 gün kala çıkarıyor yani
Merhaba, gecmis olsun. Insulin ile birlikte kolestrolunuz de sıkıntiliymis bir dahiliye uzmanina ya da endokrin uzmanina giderseniz daha iyi sonuc alirsiniz. Genelde diyet ve spor, degerinize gore ilac da verebiliyorlar. Gebelik dusundugunuzu de mutlaka belirtin ona gore ilac verilir ayrica baska tavsiyelerde verir doktorunuz. Degerlerinizin takibini iyi yapabilmeniz icin devamli gidebileceginiz bir doktor secerseniz cok daha iyi olur. Zamanla sizi taniyip size gore tavsiyeler verebilmesi acisindan iyi oluyor hem de akliniza takilan bir seyler oldugunda sorabiliyorsunuz. Insulin direnci gecse bile arada tekarlayabiliyor o yuzden takip etmek gerekiyor.Hangi doktora gitmem lazım bunun için insülin falan yada sağlık ocağı bakar mı böyle şeylere
Hiçbir şey yapmadım canım sadece 3 aydır hatta 4.ayıma girdim inositol içerikli folik asit takviyesi kullanıyorum. İnositol pcoslular için çok iyiymiş.Canım bu ay ekstra bir şey yaptın mı tedavi falan. Pcos bende de var yumurtlama olmuyor anca klomen femara ile oluyor. Sen neler yapıyorsun yumurtlama görmek için
Artimedde oluyor genelde ama iki çeşit artimed var paketin yazıları küçükse t1 t2 ama büyükse de geç çıkaran testten çıkıyor karıştırıyor insan ta net bi bilgi veremiyorum yaniHangi test markasi t1 t2 yazanlar bende iatiyorum onlardan bulamadim
Bende geçen aydan beri kullanıyorum inositol ve omegayı. İnşallah bana da faydası olur yumurtlama içinHiçbir şey yapmadım canım sadece 3 aydır hatta 4.ayıma girdim inositol içerikli folik asit takviyesi kullanıyorum. İnositol pcoslular için çok iyiymiş.
Ayrıca yine 4 ay olacak omega kullanıyorum.
Bunlar etkili olmuş olabilir yoksa başka bir şey yapmadım
Ayy hadi hayirlisi belki buyuduler belki catladilar guzel gelismeler olsun insaallahBenim oluyo aşkım. Adet bitiyo ya 3 4 gün rahat oluyorum sadece. Sonra hep ıslak adete kadar. Ovü dönemi koyulaşıyo sonra su gibiye dönüyo. Ay bide ben bişi dicem. İğneye varmadan çatlıcam galiba az önce iğne gibi bişey battı kesildi. Yarım saat sürer kesin çatladım derdim o acıydı yani. Doktor beni cumaya çağırdı herhalde iğneye ihtiyaç olmucak B Beyond the sky A ayb00Candy7777
İnşallah canım en az 3 ay kullan bırakma faydasını göreceksin mutlakaBende geçen aydan beri kullanıyorum inositol ve omegayı. İnşallah bana da faydası olur yumurtlama için
Aynen doktorumda üç ay kullandıktan sonra bambaşka olucak dediİnşallah canım en az 3 ay kullan bırakma faydasını göreceksin mutlaka
Gercekten miiBatmalar başlar sıcak basar ve kocaya olan istek de artarsa çatlama olmuş olabilir birde memeler biraz hassas oluyor batma oluyor ben öyle anlıyorum çatlama olduğunu valla teste gerek kalmıyor. Anlayınca diyorum herif bu gün o gün eve uçarak gel
İnşallah canımAynen doktorumda üç ay kullandıktan sonra bambaşka olucak dedi
Benim de d vitamin değerim düşüktü bende kullanıyorum damla olanı.İnşallah canım
Bir de d vitamini değerinde düşüklük varsa onun için de takviye kullanmanı tavsiye ederim.
O da yumurta kalitesini etkiliyormuş doktorum mutlaka kullan dedi bana, değerimde düşük zaten
Üstüne görme tarzı bişey olabilir mi ? İlk günü nasıldı?Kızlar ya benim adetim çok az geliyor. Bugün 2.günü, normalde tuvaletten bile çıkamam çok geldiği için ama şuan sabahki pedim duruyor ve çok az bulaşmış. Afedersiniz akışkan kan gibi değil akıntı gibi uzuyor. Bilgisi olan var mı acep A ayb00ArasaNillGerek B Beyond the sky B BallYilmaz123 My_Moonlight06
Bende damla kullanmıştım 3 ay ve çok az yükselmişti.Benim de d vitamin değerim düşüktü bende kullanıyorum damla olanı.
Cok hafif bir cizgi var gibi ama emin de olamadim. Adetinize ne kadar var? Yaklastikca daha net cikarKızlar bugünkü testim
On dk içinde
Eki Görüntüle 3475279
Buda 20 dk filan
Eki Görüntüle 3475281
Buda hepsinin sıralaması sondaki bugün
Eki Görüntüle 3475286
Buda kurumuş halleri
Eki Görüntüle 3475289
Candy7777 A ayb00 ve diğer kızlar