- 1 Kasım 2023
- 753
- 436
- 29
Bu yöntem için bence hamilelik geçirmiş olmak gerek. Aradaki farkı anlamak içinBana pek mantıklı gelmedi ben bakıyorum ama hep değiyor yumurtlama dönemi daha çok aşağı iniyor şimdi adetime 5 gün var yumurtlama dönemi kadar aşağıda değil ama yine de değiyor yani
OlabilirAy benim ki kesin cezbediyor ama kendine çekmiyo
Yok kız eline et gelirse yok et yok boşluk varsa bebe var demek diyor sitede.Ay ben yapamam onu kendimedaha önce okumuştum biyerde sertlik varsa var mıydı gebelik öle bişeydi galiba
Geçti gibi eşimle barışınca daha iyi oldumNasıl oldun geçti mi küçük depresyonun
Adet olunca biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim canım. Kaynanamla kışlık bir şeyler yapıyoruz oyüzden pek giremedem bugünCandy7777 nasıl oldun canım
Evet bunu daha önce bende duymuştum. Ve tabiki herzaman seçici kadındır erkeklerin konuşma hakkı yok, dölleneceği spermi bile kendisi seçiyor. Erkeklerde herşeyi kendi yapıyor sanıyor ama yoookk bizim onlara izin verdiğimiz kadarGördün mü yumurta dölleneceği spermi kendi belirliyomuş
Yap yap kafan dağılır iyi gelir sana da.Adet olunca biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim canım. Kaynanamla kışlık bir şeyler yapıyoruz oyüzden pek giremedem bugün
Ha pardon tersten aklımda kalmış başarabilen yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumYok kız eline et gelirse yok et yok boşluk varsa bebe var demek diyor sitede.
Analarının pohpohlamalarından dünyayı ben yarattım sanıyolar da boşa imkanı olan doğursun yok çünkü kudreti Allah kadına bahşetmişEvet bunu daha önce bende duymuştum. Ve tabiki herzaman seçici kadındır erkeklerin konuşma hakkı yok, dölleneceği spermi bile kendisi seçiyor. Erkeklerde herşeyi kendi yapıyor sanıyor ama yoookk bizim onlara izin verdiğimiz kadar
Test yaptın mıSat 31 temmuz bat 30 Ağustos. Ve ben adet olmadım
Hahahha cinsiyete koptum mor lahanalıEğlencelik gebelik testleri kocakarı yöntemleriEvde hamilelik testi yapmak isteyenlere 8 koca karı yöntemi
Eczaneye gitmeye üÅenenlerin, geleneklerine güvenenlerin, riski sevenlerin tercihi... Evet, evde hamilelik testinden bahsediyoruz. Eski zamanlarda insanlar bu koca karı yöntemleriyle hamile olup olmadıklarını test ederlermiÅ. Peki neymiÅ bu yöntemler? Gelin birlikte öÄrenelim.www.mynet.com ama birazda israf yaw Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00
M Marryyj
@Mervenur227 bu testler sizce ?Kızlar bugünkü testim
On dk içinde
Eki Görüntüle 3475279
Buda 20 dk filan
Eki Görüntüle 3475281
Buda hepsinin sıralaması sondaki bugün
Eki Görüntüle 3475286
Buda kurumuş halleri
Eki Görüntüle 3475289
Candy7777 A ayb00 ve diğer kızlar
Ay bu konuyu daha önce konuşmuştukk. Candyy demişti galiba bana. Bende yapamam fitil kullanırken onu bile kendim atamıyorumAy ben yapamam onu kendimedaha önce okumuştum biyerde sertlik varsa var mıydı gebelik öle bişeydi galiba
Kuzum buna çok emin olmamakla birlikte bu test de pozitifleri çok geç çıkarıyor hassasiyeti yok yani pek en iyisi freely ve üstünde t1 t2 yazısı olan çok hassas onlar t1 ve t2 li olan benim 8 olan beta hcgmi çok net çıkarmıştı 5 gün kala çıkarıyor yani@Mervenur227 bu testler sizce ?
banada bakarmısınızkızlar siz yazın ben bakayım doğum haritanıza doğum yeri şehri doğum tarihi ve saati lazım saati bilmiyosanız sabah ya da akşam bilgiside olur ona göre bakarızCandy7777 @kartanesi8892
Ama sanki bugünkü testinde çok silik bir ikinci çizgi var umarım yanıltmıyordurKızlar bugünkü testim
On dk içinde
Eki Görüntüle 3475279
Buda 20 dk filan
Eki Görüntüle 3475281
Buda hepsinin sıralaması sondaki bugün
Eki Görüntüle 3475286
Buda kurumuş halleri
Eki Görüntüle 3475289
Candy7777 A ayb00 ve diğer kızlar
HayırTest yaptın mı