Hayır dün kaset test taptım negatif o yüzden gitmedim kan vermeye yine nasip olmadı sanırımCanım yeni görüyorum kan falan verdin mi bu testin genelde yalancı pozitifi çok fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır dün kaset test taptım negatif o yüzden gitmedim kan vermeye yine nasip olmadı sanırımCanım yeni görüyorum kan falan verdin mi bu testin genelde yalancı pozitifi çok fazla
Maşallah canım sağlıkla gelsinHeloo kızlaar. 48 saat arayla betamı verdimm. 20,61 çıktıı. Allah ın izniyle güzel güzel sağlıkla artsın. Haklı çıktınız 3 ten arttı resmen
Üzüldüm senin adına marka falan bilmiyorum da bu mor kapaklılar yalancı pozitif çıkarıyor benim ve bir arkadaşın başıma geldi oradan biliyorum bizimkiler seninkinden de netti böyle testlerle insanların Umutlarıyla oynuyorlar resmen. Hayırlı bir zamanda sağlıkla olsun inşallah gebeliğin kuzumHayır dün kaset test taptım negatif o yüzden gitmedim kan vermeye yine nasip olmadı sanırım
Sağol canımın içi inşallahh aminMaşallah canım sağlıkla gelsin
Artacakti çünkü 3 bir belirtiMaşallah canım sağlıkla gelsin
Ben hala unutmadım bu yalancı pozitifleri days doktor asla almayınÜzüldüm senin adına marka falan bilmiyorum da bu mor kapaklılar yalancı pozitif çıkarıyor benim ve bir arkadaşın başıma geldi oradan biliyorum bizimkiler seninkinden de netti böyle testlerle insanların Umutlarıyla oynuyorlar resmen. Hayırlı bir zamanda sağlıkla olsun inşallah gebeliğin kuzum
Evet canım öyleymiş gerçekten çok şükürArtacakti çünkü 3 bir belirti
Çok şükür darısı bize yumurtlamanın 6 gunundeyim sessiz sessiz beklemedeyimEvet canım öyleymiş gerçekten çok şükür
Amin inşallah güzelim. İlişkiden sonra kalçanın altına yastık koy en az 15 dk ayakları dik bir de ben sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı keçi boynuzu özü yiyordum. O da çok iyiymiş tavsiye ederimÇok şükür darısı bize yumurtlamanın 6 gunundeyim sessiz sessiz beklemedeyim
Bakalım bekliyorum 3 aydır deniyoruz kısmet olacak mı ben ilişkiden sonra kalmadım ayağa bu ay o yüzden bakalım nolacakAmin inşallah güzelim. İlişkiden sonra kalçanın altına yastık koy en az 15 dk ayakları dik bir de ben sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı keçi boynuzu özü yiyordum. O da çok iyiymiş tavsiye ederim
İnşallah kuzumOyy kıyamam inşallah bize güzel haberlerle gelirsin kuzum
İnsan Yumurtaları, Bazı Erkeklerin Spermini Diğerlerine Tercih Ediyor! - Evrim AğacıGördün mü yumurta dölleneceği spermi kendi belirliyomuş
Bana pek mantıklı gelmedi ben bakıyorum ama hep değiyor yumurtlama dönemi daha çok aşağı iniyor şimdi adetime 5 gün var yumurtlama dönemi kadar aşağıda değil ama yine de değiyor yaniKızlar parmakla gebelik var mı yok mu anlayabiliyormuşuz. Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 M MarryyjParmakla Hamilelik Testi Nedir? Nasıl Yapılır? (Detaylı)
Parmakla hamilelik testi, eski zamanlarda kullanılan bir test çeşididir. Kadının vajinal bölgesini muayene etmesini içermektedir. Detaylıca öğrenin!doktoriremyengel.com
Olur güzelim niye olmasın. 2 günde 1 denemeye devamBakalım bekliyorum 3 aydır deniyoruz kısmet olacak mı ben ilişkiden sonra kalmadım ayağa bu ay o yüzden bakalım nolacak
Ay ben yapamam onu kendime daha önce okumuştum biyerde sertlik varsa var mıydı gebelik öle bişeydi galibaKızlar parmakla gebelik var mı yok mu anlayabiliyormuşuz. Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 M MarryyjParmakla Hamilelik Testi Nedir? Nasıl Yapılır? (Detaylı)
Parmakla hamilelik testi, eski zamanlarda kullanılan bir test çeşididir. Kadının vajinal bölgesini muayene etmesini içermektedir. Detaylıca öğrenin!doktoriremyengel.com
Ay benim ki kesin cezbediyor ama kendine çekmiyo
Nerdeyse hiç boş gecmedik bu ayOlur güzelim niye olmasın. 2 günde 1 denemeye devam
İnşallah bebişin sağlıkla rahmine tutunmuştur güzelim bence süper olacakNerdeyse hiç boş gecmedik bu ay
Kuzum bu mor kapaklılar sahte pozitif çıkarıyor hani markası Farklı olsa da bu mor kapaklı test içinde olanlar var onu da insan açmadan anlayamıyor ama benim de başıma geldi fnd_50 arkadaşımızın da dikkat edin o yüzden hem bence en sağlıklısı kaset testler erken gebelikler genel olarak yanlış pozitif veriyorlarBen hala unutmadım bu yalancı pozitifleri days doktor asla almayın