- 12 Ağustos 2023
- 291
- 383
- 26
Kesimlikle psikolojik ya nolursa olsun kafamız illaki bi çocuk yapma tutturma işinde yoğurt sankiKız bence bizi gerdiği kadar çocuk konusu onlarda geriyor. Mesela tedavi olduğumuz her ay stresten bana da yoruldum diyordu. Be zaman tedaviye ara verdik o zaman çoştu yine bizimkiyani en azından benimkide benim gibi çocuk olacağı için gerilip yoruluyor
Evet olabilir ve ekstra yağlanma da oluyor bu aradaHayır hiç biri yokkız sadece regl ağrım var birde normalde regl öncesi 1-2 sivilce çıkardı. Hayatımda hiç bu kadar fazla çıkardığımı hatırlamıyorum. Sivilce gibide değil küçük küçük noktalar gibi. Bu belirti mi bilmiyorum
Valla araştırcam ama onun fark etmemesi lazımAhahahhahahahah yapma yapma öyle şeyler sen bildiğin yoldan devam et en iyisi
Sabah oldu kalk kızBu gün ev müsait değildi sabaha artık
Biz uğraşsak ta tutmuyorKız benim bir akrabam 2 3 ayda bir yaparlarmış denk gelmiş şimdi 20 haftalık gebe oldu mu oluyor valla
Araştırıp alcam ama benim bunu yemeğe falan toz yapıp karıştırmam lazım o öyle olur muDizilerde kullandıkları mavi azdırma hapı
İyi olmana sevindimKüçük çaplı bir depresyon atlattım ama iyiyim en önemlisi eşimle barıştım
Yapacak bir şey yok mecbur tatlım bebek istiyosa yapacakHarbiden delisin
Evet benim cildim inanılmaz kurudur normalde. Suratımda t bölgemde yağlanma var. Zaten o kısımlarda böyle sivilce gibi ama değil gibi de şeyler varEvet olabilir ve ekstra yağlanma da oluyor bu arada
Kalktım kalktımValla araştırcam ama onun fark etmemesi lazım
Sabah oldu kalk kız
Biz uğraşsak ta tutmuyormilletteki şansa bak ya
Araştırıp alcam ama benim bunu yemeğe falan toz yapıp karıştırmam lazım o öyle olur mu
İyi olmana sevindimbiz kedi köpek gibiyiz iki dakika sonra barisiyoruz
Yapacak bir şey yok mecbur tatlım bebek istiyosa yapacak
Bu da bir belirti aslında ruh hali değişimi. Olumsuz düşünceler kaygı duyma filan. Araştırma yapınca öyle saçma ve ilginç belirtiler keşfettim buralarda.Evet benim cildim inanılmaz kurudur normalde. Suratımda t bölgemde yağlanma var. Zaten o kısımlarda böyle sivilce gibi ama değil gibi de şeyler varay nedense bu sabahtan beri düşüncelerim bi olumsuza kaydı. Bu ayda tutmadı gibi hissediyorum hayırlısı olsun
Günaydın çiçeğimGünaydınnnnn o zaman
Kız ne desem belirti diyorsun ahhhahhaBu da bir belirti aslında ruh hali değişimi. Olumsuz düşünceler kaygı duyma filan. Araştırma yapınca öyle saçma ve ilginç belirtiler keşfettim buralarda.
Nasıl oldun geçti mi küçük depresyonunGünaydın çiçeğim
Yok artık gerçekten miÇünkü yumurta kendisini dolleyecek spermi tanıyormuş. O sprem denk gelmiyorsa demek.Bir yerde okumuştum bunu yumurta kendi spermini daha tüpten çıkarken seçmiş oluyormuş ilginç demi bulursam eklerim burayada
Hahahha erken daha 2 gün var olmazBide onca laf ettin caaanım klomenime bak gördün mü iğnesiz çatlıycan
Kız ne desem belirti diyorsun ahhhahhayicem seni umudumu kesmiyorum o zaman
Evet öyleymiş vallaYok artık gerçekten mi
Gördün mü yumurta dölleneceği spermi kendi belirliyomuşGünaydın çiçeğim
Canım yeni görüyorum kan falan verdin mi bu testin genelde yalancı pozitifi çok fazlaTestimin ilk 5 dakikadaki hali hayal mi görüyorum ben lütfen yardım edin sizde görüyor musunuz