- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
Kız erkek kardeşim kova burcu tam bir deli çok eğlenceli iyisiji bulmuşsun hayat enerjisi hiç bitmezYaaa yaylarda canım tabi kovalarda (eşim)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız erkek kardeşim kova burcu tam bir deli çok eğlenceli iyisiji bulmuşsun hayat enerjisi hiç bitmezYaaa yaylarda canım tabi kovalarda (eşim)
Yaaaa yicem seni hayır değilYok yaa Kolostrum sutu mu bu?Basta olsun sonda olmasin
Yalnızken öyle eğlenceli ama insan içinde baya ağır başlı pek belli etmez renginiKız erkek kardeşim kova burcu tam bir deli çok eğlenceli iyisiji bulmuşsun hayat enerjisi hiç bitmez
Benimde eşim başak ben aslanımKocam başak amaaaaa ben yay burcuyum başaklar candır can
Bat 3 eylul askim benimki bagimlilik siz bana bakmayin kotu ornegim benKız senin gecikmen mi var her gün test yapıyorsun yazık parana
Evet kalabalıkta sessiz biseylerrrrr ben diyorum kardeşime ağır delikanlı özüne dön dayak yiyorum sonra o ayrıYalnızken öyle eğlenceli ama insan içinde baya ağır başlı pek belli etmez rengini
Bizde de esim aslan ben basak oglan bogaBenimde eşim başak ben aslanım
Başak eş konusu bence iyi birşey erkekte çünkü temizlik desen var yemek desen var çok kullanışlı tipler aslan kadını süslü püslü biseymisin senBenimde eşim başak ben aslanım
AhahahahhaBat 3 eylul askim benimki bagimlilik siz bana bakmayin kotu ornegim ben
Kadro mükemmel bir yay burcu kızınız olmalı derhallllBizde de esim aslan ben basak oglan boga
Hemen yapiyorumKadro mükemmel bir yay burcu kızınız olmalı derhallll
Aşkım bence bu kadar teste tutacak inanıyorumBat 3 eylul askim benimki bagimlilik siz bana bakmayin kotu ornegim ben
Test yaptın mı bugün bir dahaaaaKızlarrrr 4. gün de bitti gelen giden yok göğsüm acıyor sadece siz ne durumdasınız gecikenler ve negatif olanlar
Tutmazsa agzina tukururum onun gelmeden masraf ettiriyo bana haspam kizAşkım bence bu kadar teste tutacak inanıyorum
NEGATİFTest yaptın mı bugün bir dahaaaa
Oha kız bu kadar erken başlanır mı daha yeni döllenmiştirBat 3 eylul askim benimki bagimlilik siz bana bakmayin kotu ornegim ben
Senin gibi eğlenceli hayat dolu olsunTutmazsa agzina tukururum onun gelmeden masraf ettiriyo bana haspam kiz
Ama bir şeyler hissediyorum umarım yanılmam ya çok belirtim var bu ay da fıs çıkarsa şok olurumTest yaptın mı bugün bir dahaaaa
Kesinlikle canım, cola yerine maden suyu tercih edebilirsin, hem sıcaklarda ter ile attığın mineralleri yerine koymuş olursun hem vücuduna da mineral olur hem de ileride oluşacak gebeliğin için krampların geç başlamasında bile etkili olur yok sade içemiyorum dersen doğal karadut özütü al onunla karıştır kocaman bir bardağa ya da limonlu fln çilek reçeli ile bile karıştırabilirsin, tabi colaya gelene kadar asıl sigaraaaaEvet zararlarını biliyorum tabiki . Ama sıcaklardan kola yada asitli çok fazla tüketiyoruz dikkatli olmakta fayda var