- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
Alla alla inşallah varsa belli olsun kısa zamanda yoksa da sorunsuz adet olursun inşallah yaNEGATİF
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alla alla inşallah varsa belli olsun kısa zamanda yoksa da sorunsuz adet olursun inşallah yaNEGATİF
Kız bilemezsin geç yumurtladin belkiAma bir şeyler hissediyorum umarım yanılmam ya çok belirtim var bu ay da fıs çıkarsa şok olurum
AhhahahahaAnneannemin alt komsusu beni her gordugunde oglun cok guzel olmus bi tane daha yap diyip duruyo kadin merdivende hep yakaliyo bu sefer tutarsa testi agzina sokucam sekisss hayatima cok mudahele ediyo
Yok yaaa bizimki hizlidir yavassa zaten gelmesin miyminti insan hic sevmemOha kız bu kadar erken başlanır mı daha yeni döllenmiştir
Evet ovulasyon testlerim öyle gözüküyordu 16sında pik olmuş reglimden 5 gün önceKız bilemezsin geç yumurtladin belki
Sanki yapsan o bakicak te Allah'ımAnneannemin alt komsusu beni her gordugunde oglun cok guzel olmus bi tane daha yap diyip duruyo kadin merdivende hep yakaliyo bu sefer tutarsa testi agzina sokucam sekisss hayatima cok mudahele ediyo
Ah yaa o karadut ozutunden getirecektim olmadi yaaKesinlikle canım, cola yerine maden suyu tercih edebilirsin, hem sıcaklarda ter ile attığın mineralleri yerine koymuş olursun hem vücuduna da mineral olur hem de ileride oluşacak gebeliğin için krampların geç başlamasında bile etkili olur yok sade içemiyorum dersen doğal karadut özütü al onunla karıştır kocaman bir bardağa ya da limonlu fln çilek reçeli ile bile karıştırabilirsin, tabi colaya gelene kadar asıl sigaraaaa
Belki o tuttu bilemeyiz kiii bir bakmissin haftaya pozitfi şakEvet ovulasyon testlerim öyle gözüküyordu 16sında pik olmuş reglimden 5 gün önce
Bide hesap yapiyo ben tasinicam hamile kalsan dogdugunu goremem burda olmam belki diyo dedim ablacim sen yap istersen bak hem her anini da gorursunSanki yapsan o bakicak te Allah'ım
İşte geç döllenme olduysa diye bekliyorum bir umutKız bilemezsin geç yumurtladin belki
İnşallah hayırlısı bakalım bak atayım hatta 19 u da pikBelki o tuttu bilemeyiz kiii bir bakmissin haftaya pozitfi şak
Oooo maşallah boğa ve aslan çok benzer burçlar başak ın Allah yardımcısı olsunBizde de esim aslan ben basak oglan boga
Ve şak yapıştırmışsin ahahahahahhaBide hesap yapiyo ben tasinicam hamile kalsan dogdugunu goremem burda olmam belki diyo dedim ablacim sen yap istersen bak hem her anini da gorursun
Ahhhh cok aminnnnnnnnOooo maşallah boğa ve aslan çok benzer burçlar başak ın Allah yardımcısı olsun
Bunda çatlama olmuş mudur? koyu biraz amaİşte geç döllenme olduysa diye bekliyorum bir umut
İnşallah hayırlısı bakalım bak atayım hatta 19 u da pik
Kız pcos mu var sendeİşte geç döllenme olduysa diye bekliyorum bir umut
İnşallah hayırlısı bakalım bak atayım hatta 19 u da pik
Devamında yaptın mı pekiBunda çatlama olmuş mudur? koyu biraz ama
Ayyy inan öyle eşim tam bir başak evet süs çok bende aslanı çok yansıtırımBaşak eş konusu bence iyi birşey erkekte çünkü temizlik desen var yemek desen var çok kullanışlı tipler aslan kadını süslü püslü biseymisin sen
EvetKız pcos mu var sende
Olmus olmus bunu kocanla kutla hemenBunda çatlama olmuş mudur? koyu biraz ama