Ay bende çok içiyorum iki aydır kola acaba etkisi varmıdır gebe kalamamakta bilemedimKocama siparislerim
1- ekmek
2- sigara
3- kola
4- gebelik testi
Ve sonuc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende çok içiyorum iki aydır kola acaba etkisi varmıdır gebe kalamamakta bilemedimKocama siparislerim
1- ekmek
2- sigara
3- kola
4- gebelik testi
Ve sonuc
Çok tatlısınKocama siparislerim
1- ekmek
2- sigara
3- kola
4- gebelik testi
Ve sonuc
Tabiki vardır, içeriğindeki maddeleri okuyup adam akıllı bir araştırsanız yanına yaklaşmazsınız, ayrıca şuan hamile kalsanız onu bile etkiliyor, vücuda alınan bir şey kalıntılarını ancak 2 ay sonra fln vücuttan atıyorAy bende çok içiyorum iki aydır kola acaba etkisi varmıdır gebe kalamamakta bilemedim
Hahha yok artık delirmeBence de girme Allah muhafaza bir dahaki girişinde çocuk aslında telepati yoluyla oluyormuş doğru mu? diye bir soruyla gelmenden korkayrum
Aa ilkini kaybetme ilk ana sütü gibi kıymetli benceBence o farketmiyor ya bizimde mesela ilişkiye girmeden bir kere geliyor illaki ikinciye olmuş oluyor bende bu konu yüzünden eşimle tartışırım hep
Amin kuzum Allah razı olsunSeve seve Rabbim size de dünya güzeli bir kız nasip etsin
Olabilir neden olmasın valla kuşumEvet Ocak ayı anneleri grubunda konuşulmuştu
Eee candy nib attığı ekran görüntüsünde olmaz yazıyodu yaYoğunluğunu bilmem ama zevk suyunda da sperm oluyor bacım
Erkek ereksiyon olurken önden bi sıvı geliyor canım böyle şeffaf bi sıvı boşandığı meniden önce geliyor. Onda sperm olduğunu söyleyenler var böyle sözde geri cekilme yöntemiyle korunurken hamile kalanlar olmuşNasıl yani o nasıl oluyor ay ben anlamadım mala anlatır gibi anlatsana aşkım
Kız senin gecikmen mi var her gün test yapıyorsun yazık paranaKocama siparislerim
1- ekmek
2- sigara
3- kola
4- gebelik testi
Ve sonuc
Ya farkedermiki gercekten ilki ikincisi benimde okuduğum kadarıyla ilkinde sperm sayısı çok daha fazla amaAa ilkini kaybetme ilk ana sütü gibi kıymetli bence
İyide bu adamlar yatmadan bile ereksiyon oluyoErkek ereksiyon olurken önden bi sıvı geliyor canım böyle şeffaf bi sıvı boşandığı meniden önce geliyor. Onda sperm olduğunu söyleyenler var böyle sözde geri cekilme yöntemiyle korunurken hamile kalanlar olmuş
Kocam başak amaaaaa ben yay burcuyum başaklar candır canVayyyy eylül doğumlu çokmuş başak kardeşliği ️
Şaka şakaHahha yok artık delirme
Yok yaa Kolostrum sutu mu bu?Basta olsun sonda olmasinO zaten kesin de işte üç sene de denk gelmeyince acaba mı diyo insan
Kız Allah seni ne etmesin naptın yaAa ilkini kaybetme ilk ana sütü gibi kıymetli bence
Yaaa yaylarda canım tabi kovalarda (eşim)Kocam başak amaaaaa ben yay burcuyum başaklar candır can
Konu nerelere geldiYok yaa Kolostrum sutu mu bu?Basta olsun sonda olmasin
Evet zararlarını biliyorum tabiki . Ama sıcaklardan kola yada asitli çok fazla tüketiyoruz dikkatli olmakta fayda varTabiki vardır, içeriğindeki maddeleri okuyup adam akıllı bir araştırsanız yanına yaklaşmazsınız, ayrıca şuan hamile kalsanız onu bile etkiliyor, vücuda alınan bir şey kalıntılarını ancak 2 ay sonra fln vücuttan atıyor