- 14 Haziran 2023
- 6.262
- 4.974
- 23
Bence de girme Allah muhafaza bir dahaki girişinde çocuk aslında telepati yoluyla oluyormuş doğru mu? diye bir soruyla gelmenden korkayrumHahhahajajaja yarıldım yeminle ya başka forumlara girmicem ben artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de girme Allah muhafaza bir dahaki girişinde çocuk aslında telepati yoluyla oluyormuş doğru mu? diye bir soruyla gelmenden korkayrumHahhahajajaja yarıldım yeminle ya başka forumlara girmicem ben artık
Bence o farketmiyor ya bizimde mesela ilişkiye girmeden bir kere geliyor illaki ikinciye olmuş oluyor bende bu konu yüzünden eşimle tartışırım hepKızlarım az önce başka bi konuda okudum sperm yoğunluğu en çok zevk suyunda var diyolar. Oha bi ben mi bunu yeni öğrendim şimdi Candy7777 B BallYilmaz123 @ayb00 @shine12 Kahhve M Momyteam @Beyond the sky derindenizmavisi @Osev Denizz41 @Poncikokiz24_ ay gülmeyin ama senelerce boşuna mı uğraştım ben şimdi z.suyu kısmında adam giyinik oluyo genelde
Seve seve Rabbim size de dünya güzeli bir kız nasip etsinAllah razı olsun bacımmm oğluşun olsun inşallah sünnet düğünlerini göresin olur da gerçek olursa yarabbim bilir beni de hatırlayıp hatırlayıp oyna olur mu
Evet Ocak ayı anneleri grubunda konuşulmuştuAllah allah karaciğeri yağlı olan kocan varsa gebelikte hep kusuyosun yani ne değişik şeyler var ya demi kuşum.
Yoğunluğunu bilmem ama zevk suyunda da sperm oluyor bacımKızlarım az önce başka bi konuda okudum sperm yoğunluğu en çok zevk suyunda var diyolar. Oha bi ben mi bunu yeni öğrendim şimdi Candy7777 B BallYilmaz123 @ayb00 @shine12 Kahhve M Momyteam @Beyond the sky derindenizmavisi @Osev Denizz41 @Poncikokiz24_ ay gülmeyin ama senelerce boşuna mı uğraştım ben şimdi z.suyu kısmında adam giyinik oluyo genelde
Evet bence de öyleCanım adet düzensizliği yaşıyorsun bebeğini daha yeni kaybettin adetlerin bir iki ay böyle olması normal. Basit bir düşük değil seninki doğum gibi olmuş
Vay başımıza gelenler lili lili lililiiiiiAmaninnnnnnnn testim bitmis
Buyuk bi bosluga dusmem insallahVay başımıza gelenler lili lili lililiiiii
Kız umutsuzluk yok. Benim annemin teyzesinin kocası eve yılda 1 yada 2 defa gelirmiş 6 7 tane çocukları var. Olur olur merak etme gününe denk gelsin yeterReglime 3 gün var erken gebelik testi negatif daha öncede kaset testlerde negatif görmüştüm ama bı ümidim vardı şuan çok üzgünüm aralığa kadar eşim tekrar yok Aralık'ta da olur mu olmaz mı bilemiyorum 6 7 ayda 1 gelerek bebekte nasıl tutar onu da bilmiyorum
Ellerin titremeye başlamadan almalısın benceBuyuk bi bosluga dusmem insallah
bende 25 eylüllllVayyyy eylül doğumlu çokmuş başak kardeşliği ️
Ben reglinin bir gün öncesindeki ilişkiyle hamile kalmış bir insanım olabilirKızlar ovulasyon testiniz regliye bir gün kala böyle koyu çıktı mı ? Peak’e yakın neredeyse, akıntım olunca yapmak istedim ama koyu geldi biraz sanki. Normalde regliye yakın böyle çıkmıyordu sanki
Artık nasip demekten başka bişey gelmiyor elimden Allah'ın dediği olur benim var iki kızım eşimin çocuğu yok oda babalık duygusu tatsin istiyorumKız umutsuzluk yok. Benim annemin teyzesinin kocası eve yılda 1 yada 2 defa gelirmiş 6 7 tane çocukları var. Olur olur merak etme gününe denk gelsin yeter
Canım biz 2-3 Güne bir ya da gün aşırı deniyorduk. Tam hangisine denk geldi bilmiyorum Pazartesi günü gidip kaç hafta filan öğrenmiş olacağım insallahCanım 25 gün geçmiş reglden peki ilişki tarihin belli mi yani yada yumurtlama
Nasıl yani o nasıl oluyor ay ben anlamadım mala anlatır gibi anlatsana aşkımKızlarım az önce başka bi konuda okudum sperm yoğunluğu en çok zevk suyunda var diyolar. Oha bi ben mi bunu yeni öğrendim şimdi Candy7777 B BallYilmaz123 @ayb00 @shine12 Kahhve M Momyteam @Beyond the sky derindenizmavisi @Osev Denizz41 @Poncikokiz24_ ay gülmeyin ama senelerce boşuna mı uğraştım ben şimdi z.suyu kısmında adam giyinik oluyo genelde
Yumurtlama olduğunu sanmıyorum, bakalım bir kaç gün bekleyeceğim daha net bir sonuç içinBen reglinin bir gün öncesindeki ilişkiyle hamile kalmış bir insanım olabilir