Yani pozitifimsi bir sey gördümovulasyonda pozitifi yakaladınız mı? bende dayanamam hemen test yaparım :)
Ah inşallahYaa seni ümitlendirmek istemem ama benim oğlumda öyle oluyordu göbek deliğim ağrıyordu acıyordu sonrasında hamile olduğumu öğrendim umarım bebiştendir
Hadi inşallah rabbim sevindirsin canımAh inşallahBu kadar erken olacağına inancım yok aslında daha 5. gündeyim ama böyle göbeğimin üstü şişlik hissi var gibi ve tam göbek deliğim ağrıyor acıyor, sanki içeriden de acıyor gibi bir tuhaf yani
4 temmuzsa cıkabilir bence biraz daha bekleyin pko varmı onda belli olmuyor yumurtlamaYani pozitifimsi bir sey gördümburada da sordum kafamı karıştırdı net yakalayamadım ama 4 temmuz olduğunu düşünüyorum ikisi de aynı renkti 18 temmuz regl olacağım gibi bugün 16sı çıkabilir mi bilemedim
Canım benim de iğne tecrübem hiç yok ama sürekli kasığımda bir şeyler pıt pıt atıyor gibi batmalar dışındaUmarııımBence güzel haberleri fazlasıyla hak ediyoruz artık
Kuzum bu dediğin benim ilk gebeliğimde olmuştu. Hatta çok iyi hatırlıyorum doktora özellikle sormuştum göbek deliğimde sanki içerden çekiliyormuş gibi ağrı oluyor demiştim. O da bana gülmüştü ilk haftalar olur öyle diyeKızlar aranızda göbek deliği ağrıyan oldu mu ? Yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama göbek deliğim ağrıyor ama böyle içten çekiştiriyorlar gibi öyle çok şiddetli değil ama oturunca veya ani kalkışlarda dün akşam üzerinden beri böyleyim. Birde göbeğin sol tarafıyla beraber ağrı bu, doktorum yumurtan solda demişti. Bugün iğne gününü saymazsak 5. günüm iğneden de olabilir aslında ya da üşüttüm belkide. Ama mesela kızımda hiç bu tarz belirtiler olmamıştı. Erken doğum riskinden dolayı göbek ağrım falan olmuştu ama hamileliğin ileri ki dönemlerindeydi. Aslında hiç bir belirtiye kulak asmıyorum, aramıyorum da belirti falan kendime söz verdim bu ay. Yoksa gebelik testlerini eve doldurmuştum biliyorsunuz. Buraya bile çok girmiyorum kafam dağılsın diye. Geçen ay testlerde pozitifi görüp kan tahlilinde koca bir negatif görünce aldım boyumun ölçüsünü. @sifa1986Freshmommy @bluecam cookiep Candy7777 ParlayanGece @halolita
Ay bir şeyler görmeye çalışayım diye çok uğraştım. Ama zaten erken dahaKızlar hatırlarsanız gecikme olmadan test yapmıycam demiştim. Sizce sözümde durmuş muyumdur? Bence de hayırbata 6 gün var can sıkıntısından yaptım bunu. Test bağımlısı oldum resmen negatif olacağını bilsemde idrara test batırmadan rahat edemiyorum
Batdaşlarım size de duyurulur A ayb00beray1 kisgunesim1101 ve diğer kızlar ParlayanGece
Yok kuzum hiçbir şey öylesine yaptım özledim test yapmayı daha çok var hemAy bir şeyler görmeye çalışayım diye çok uğraştım. Ama zaten erken daha
Aynen iyice emin olalımEvet canım geçti ama bakalım beklemek en iyisi
Evet belirtiler kişiden kişiye değişiyor maalesefYa kızımda mesela göbeğim ağrımıştı ama hamileliğin çok ortasındaydı, bi kaç yere baktım göbek ağrısıyla öğrenenler olmuş
Canım ben klomen kullanmıştım bir sabah bir akşam 5 gün. İlaç bittikten 2 gün sonrası için doktorum gel demişti.Kızlar femara kullanan var mı, kaç gün sonra kontrole gidiyorsunuz?
Canım ben kullandım 5 gün. Kontrolü doktor belirtiyor. Ben Perşembe ilaca başlayıp pazartesi kullanmayı bırakıp pazartesiyi izleyen cuma gitmiştim.Kızlar femara kullanan var mı, kaç gün sonra kontrole gidiyorsunuz?
Bilen yok muuuDenize girmek regli geciktirir mi? Ben şu an tatildeyim ve her gün denize giriyorum
Erken gebelik testinden herhangi birini yapabilirsinbende olaacagını dusunmuyorum ama icim rahatlasın istiyorum hangi testi yapayım