- 9 Ağustos 2016
- 6.479
- 21.220
Hadi ya senin de geçmiş15 Temmuzdu. Ama bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya senin de geçmiş15 Temmuzdu. Ama bekliyorum
Evet canım geçti ama bakalım beklemek en iyisiHadi ya senin de geçmiş
bunu ilk defa duydum ama benimde hamilelikte çok garip bir yerim ağrıyordu , kasık desen değil karın desen değil , dr olabilir ağrıyı farklı yerlerde hissedebilirsin demiştiKızlar aranızda göbek deliği ağrıyan oldu mu ? Yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama göbek deliğim ağrıyor ama böyle içten çekiştiriyorlar gibi öyle çok şiddetli değil ama oturunca veya ani kalkışlarda dün akşam üzerinden beri böyleyim. Birde göbeğin sol tarafıyla beraber ağrı bu, doktorum yumurtan solda demişti. Bugün iğne gününü saymazsak 5. günüm iğneden de olabilir aslında ya da üşüttüm belkide. Ama mesela kızımda hiç bu tarz belirtiler olmamıştı. Erken doğum riskinden dolayı göbek ağrım falan olmuştu ama hamileliğin ileri ki dönemlerindeydi. Aslında hiç bir belirtiye kulak asmıyorum, aramıyorum da belirti falan kendime söz verdim bu ay. Yoksa gebelik testlerini eve doldurmuştum biliyorsunuz. Buraya bile çok girmiyorum kafam dağılsın diye. Geçen ay testlerde pozitifi görüp kan tahlilinde koca bir negatif görünce aldım boyumun ölçüsünü. @sifa1986 @kartanesi8892 Coocoo @cookiep Candy7777 ParlayanGece @halolita
Yumurta çatladığında bir sıvı bırakıyor doktorlar ordan çatladığını anlıyor. Doktorunuz bilgi verdi mi bununla ilgili?merhaba kızlar bugün kontrol oldum yumurtan catlamıs dedi ama ben haftasonu ovulasyon testinde pozitifi göremedim bugün yumurtam yoktu.hangisi dogru olabilir.yumurtlasam ovulasyon testim pozitif olmazmıydı.
Teşekkür ederim. O zaman vücudum kendini toparlamiş diyebiliriz. Sevindim buna Perşembe kontrolüm var doktora da soracamÖncelikle başınız sağolsun. erken yumurtlama olabilir neden olmasın
hayır kuzum sadece ultrasondan baktı yumurtayı göremedi catlamıs dediYumurta çatladığında bir sıvı bırakıyor doktorlar ordan çatladığını anlıyor. Doktorunuz bilgi verdi mi bununla ilgili?
Canım inşallah çatlamıştır o zaman doktor öyle dediyse.hayır kuzum sadece ultrasondan baktı yumurtayı göremedi catlamıs dedi
Aslında bi kaç tane okudum bazıları öyle öğrenmiş ama ben ona yoramıyorum hiçbunu ilk defa duydum ama benimde hamilelikte çok garip bir yerim ağrıyordu , kasık desen değil karın desen değil , dr olabilir ağrıyı farklı yerlerde hissedebilirsin demişti
Sat 21 Haziran bat 27 TemmuzMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 14 temmuz 8 ağustos @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos @cookiep 13 temmuz 8 ağustos @starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 temmuz 14 ağustos ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz @vanilya85 15 temmuz 15 ağustos @beyzaanim 21 haziran @mayaada 16 haziran 16 temmuz @Bahar esinti 20 haziran 17 temmuz @iremhm 16 haziran 19 temmuz @sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz @stresli50 18 haziran 20 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz @ayb00 22 haziran 22 temmuz @kisgunesim1101 22 haziran 22 temmuz @beray1 23 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz @kartanesi8892 27 haziran 24 temmuz D Dileekkg 26 haziran 27 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @UzayKeki 1 temmuz 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz Coocoo 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 4 temmuz 31 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 29 haziran 3 ağustos @Momyteam 7 temmuz 4 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Denizz41 8 temmuz 6 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos @Gfz8993 12 temmuz 10 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - @Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos @meltemgul8 14 haziran
insallah canımCanım inşallah çatlamıştır o zaman doktor öyle dediyse.
belki gec döllenme vs olur bekleyin benceBat 1 uygulamada 1 gün diğerinde 3 gün var erken gebelik yapsam çıkar mı sizce? Dün inovitadan cikan hcg negatifti
tesekkur ederimbelki gec döllenme vs olur bekleyin bence
Ah canım çok geçmiş olsun. Umarım kötü bişey yoktur ..Doktordan geldim moralim çok bozuk prolaktin yüksekti başka bir ile test verdik oda yüksek endokrinoloji ye görün hipofiz bezi tümörü olabilir dedi
ovulasyonda pozitifi yakaladınız mı? bende dayanamam hemen test yaparım :)tesekkur ederim
Bugun bas dönmesiyle uyandim aslinda acele etmicem dedim ama
İlk defa gün asiri ve ovulasyon deneyince ek bir merak olustu
inşallahh dua edelimm , öyle çıkarAslında bi kaç tane okudum bazıları öyle öğrenmiş ama ben ona yoramıyorum hiç
Yaa seni ümitlendirmek istemem ama benim oğlumda öyle oluyordu göbek deliğim ağrıyordu acıyordu sonrasında hamile olduğumu öğrendim umarım bebiştendirKızlar aranızda göbek deliği ağrıyan oldu mu ? Yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama göbek deliğim ağrıyor ama böyle içten çekiştiriyorlar gibi öyle çok şiddetli değil ama oturunca veya ani kalkışlarda dün akşam üzerinden beri böyleyim. Birde göbeğin sol tarafıyla beraber ağrı bu, doktorum yumurtan solda demişti. Bugün iğne gününü saymazsak 5. günüm iğneden de olabilir aslında ya da üşüttüm belkide. Ama mesela kızımda hiç bu tarz belirtiler olmamıştı. Erken doğum riskinden dolayı göbek ağrım falan olmuştu ama hamileliğin ileri ki dönemlerindeydi. Aslında hiç bir belirtiye kulak asmıyorum, aramıyorum da belirti falan kendime söz verdim bu ay. Yoksa gebelik testlerini eve doldurmuştum biliyorsunuz. Buraya bile çok girmiyorum kafam dağılsın diye. Geçen ay testlerde pozitifi görüp kan tahlilinde koca bir negatif görünce aldım boyumun ölçüsünü. @sifa1986 @kartanesi8892 Coocoo @cookiep Candy7777 ParlayanGece @halolita