- 17 Ocak 2018
- 10.295
- 9.808
Ama ne zaman yumurtladığınıbilmemiz gerekKızlar ben Aralık'ta düşük yaptım ve regl olmadım kaç ay düşükten sonra ilk reglm duphaston ile 17 Mayıs leke gördüm 18 de söküldü ve 24 Mayıs'ta bitti o ay duphaston kullandım 8 gün gebelik olunca tutunmayı sağlıyo diye okumuştum ama bende olmadı ve 22 gün arayla regl oldum yani 14 Haziran da regl oldum sadece sulu ve az az geldi 19 Haziran'da da bitti , şimdi ise uygulama da 31 gün oldu regl olmayalı ve 2 gün geçmiş görünüyor uygulama 13 hazirana göre hesaplıyor şimdi benim sorum ben adetimi 13 diye mi hesaplıyayım ki öyle olursa 2 gün geçmiş oluyor yoksa 18 i hesaplayıp bekleyeyim mi nasıl yapayım bilmiyorum bu adetim gelirse düşükten sonra 3. Regl görüşüm olcak ki inşallah gelmezde gebelik oluşur , ben napayım şimdi bekliyim mi yoksa ne zaman gebelik testi yapayım bide yanlış değilsem ayın 11 de yapmıştım negatifti ki sanki vardı varla yok arası ama yoktu da sanırım öyle görmek istediğim için görüyodum çünkü eşim baktı yok demişti şimdi ben napayım ne zaman yapayım bana bşey söyleyin
Canım uygulamaya göre 27,28 haziran diyordu ama 2 günde bir 3 günde bir ilişki oldu bu ay bu düzende ve ovu testi kullanmadım bide 27,28 den bi kaç gün sonra aşırı kasık ve bel ağrım oldu belki yumurtlamadır diye o günü de değerlendirmiştik gene ve genel olarak 2,3 günde bir oldu ilişki ve 27,28 de gösteriyordu uygulama umarım anlata bildimAma ne zaman yumurtladığınıbilmemiz gerek
Son 3 ayını bana atarmsn cnm ekran görüntüsü. TakvımıCanım uygulamaya göre 27,28 haziran diyordu ama 2 günde bir 3 günde bir ilişki oldu bu ay bu düzende ve ovu testi kullanmadım bide 27,28 den bi kaç gün sonra aşırı kasık ve bel ağrım oldu belki yumurtlamadır diye o günü de değerlendirmiştik gene ve genel olarak 2,3 günde bir oldu ilişki ve 27,28 de gösteriyordu uygulama umarım anlata bildim
İnşallah hepımızalalımmmTakılıyorum canım. Senden de güzel haber alıcaz inşallah kuzum
Canım son 2 ayım var 3 ü daha olmadım işte çünkü Aralık'ta düşük yaptım ve bi kaç ay adet görmedim ben 17 Mayıs ve 14 Haziran gördüm sadece ikisini atayım sana bakSon 3 ayını bana atarmsn cnm ekran görüntüsü. Takvımı
Son 3 ayını bana atarmsn cnm ekran görüntüsü. Takvımı
Çok şaşırdım ve çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın aminYa ben bugün acillik oldum. Sabah ishal mide bulantısı ile uyandım. Meğer bebiş varmış şaka gibi daha regl günüm bile geçmedi. 169 beta HCGhenüz kadın doğum doktoru bakmadığı için hiçbir şey diyemiyorum. İnşallah sağlıklıdır ve sağlıkla huzurla doğuma ulaşırız. İnşallah dileyen herkes en kısa sürede sağlıkla hamile kalır. Bana bu topic hayırlı geldi. Teşekkür ederim
bu ay kür yapmıştım kür gecikme yapmış olabilir diye cesaret edemiyorum açıkçası. Ara sıra yine hafif ağrılar oluyo adetim başlar belki diye bekliyorum. Aylardır heveslenip tek çizgi görmekten yoruldum
üzülmek yok inşallah bizde gorcez o iki çizgiyi
Tebriklerİnşallah canım ya henüz doktor görmedi diye içim de rahat değil bir kaset test bir HCG ile bekliyoruminşallah her şey güzel olur. Çok teşekkür ederim
Sat 14 Haziran bat yok henüzMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 14 temmuz 8 ağustos @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos @cookiep 13 temmuz 8 ağustos starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 haziran 15 temmuz ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz vanilya85 16 haziran 15 temmuz @beyzaanim 21 haziran @mayaada 16 haziran 16 temmuz @Bahar esinti 20 haziran 17 temmuz @sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz @stresli50 18 haziran 20 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz @kisgunesim1101 22 haziran 22 temmuz @beray1 23 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz E Endrosa 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @Dileekkg 26 haziran 27 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 4 temmuz 31 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 29 haziran 3 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Denizz41 8 temmuz 6 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos MaviRuya7 12 temmuz 10 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - M Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos
Benim genelde sonrasında başlıyor kuzumAyy yoldaydım hatırladım o an Bence olmuatur dıyecektım okudum meme ucu hassasiyetim başlamışşl gözunaydun genelde yumurtlama gunu baslar hassaıyt ya da bi gün sonrası
Büyük gün yarınKızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Batı yaklaşanlar belirti var mı ne alemdesiniz
Benim göğüs uçlarımda ve yuvarlak çerçevede bir sürü sivilce gibi bir şey var. Bir de aşırı aşırı bir bel ağrım var. Cuma kan vericemKızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Batı yaklaşanlar belirti var mı ne alemdesiniz
İyi çok şükür sen nasılsınKızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Batı yaklaşanlar belirti var mı ne alemdesiniz
Diş eti sorunu ben de yaşamıştım sonra hamile olduğumu öğrendim. Kucağımıza almak nasip olmadı ama sizinki de inşallah hamilelik belirtisidir ve sağlıcakla kucağınıza alırsınızKızlar şimdi size bişey danışmak istiyorum saçma olabilir ama başka paylaşacak kimse yok bu tarzda anlamsız sorularımıbenim bu sabah aniden diş eti şişmesi yaşadım dişim ağrımıyor ama diş etim ağrıyor bazı yerlerde bunu belirti olarak yazmışlar siz duydunuz mu hiç böyle bişey olabilir mi acaba
benim meme ucum çok kötü candy tırnagm bile degemıyorum normalde meme ucu hassasiyeti olmaz adetde ble olmaz benım. 5,6 gün oldu yumurtlamadan snra kaybolur gb olup tekrar başladı sütyen takınca aglıcak gb oluyorum3gundur dehset bısey bıraz mor gb ve ucu büyümüş malum dün de yazdım kasık ıcı oyulur gb bel sırt agrım vardı dün de. Gece solumda bsy pıtpıt atar gb oldu bembeyaz akıntım var şeffaf btnce bu başladıKızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Batı yaklaşanlar belirti var mı ne alemdesiniz
Geçen ay yaşadım ama hamile olmadım canım ben de umutlanmıstm ama bnm yumurtlama da ılskı bile olmamıs meger. Denk gelmiş olabilir başka belirtin var mıKızlar şimdi size bişey danışmak istiyorum saçma olabilir ama başka paylaşacak kimse yok bu tarzda anlamsız sorularımıbenim bu sabah aniden diş eti şişmesi yaşadım dişim ağrımıyor ama diş etim ağrıyor bazı yerlerde bunu belirti olarak yazmışlar siz duydunuz mu hiç böyle bişey olabilir mi acaba