- 8 Temmuz 2024
- 991
- 409
- 38
Geçen ay ben yine sipariş etmiştim kuruma cizgisi bile cikarmiyo ben memnun kaldım o yüzden yine aynı sipariş ettimBende diğer aya vereyim iyi mi o marka acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay ben yine sipariş etmiştim kuruma cizgisi bile cikarmiyo ben memnun kaldım o yüzden yine aynı sipariş ettimBende diğer aya vereyim iyi mi o marka acaba
Bende ordan alayım o zaman diğer ay kuruma çizgisi çıkartmıyorsa eğerGeçen ay ben yine sipariş etmiştim kuruma cizgisi bile cikarmiyo ben memnun kaldım o yüzden yine aynı sipariş ettim
Ben çok memnun kaldım hep çift çizgi umuduyla yaptım ama her defasında çok net tek çizgileri gördümBende ordan alayım o zaman diğer ay kuruma çizgisi çıkartmıyorsa eğer
Ya benim 9 da pik 10 da çatlama gördüm ama ayın 7 gibi goguslerimin ucu çok agriyodu tuhaf bir şekilde ağrı dün yok oldu galiba bu ayda boşa uğraşıyorum ama hayırlısıBende ordan alayım o zaman diğer ay kuruma çizgisi çıkartmıyorsa eğer
Ben de işte bir yeri yaparken başka bir yeri bozmasın diye tereddütteyim... Şimdiye kadar hiç kistim fln olmadı ya da oldu da ben farkında değildim bilmiyorum yani öyle bir şey söylenmedi bana hiç napsam bilemedim, kendi başıma doğum kontrol kullanamam zaten mecbur beklicemKuzucum bitkisel şeylerle şifa bulan çok var ama dengesi bozulanlarda var. Soğan kürünü bende duydum ama ben cesaret edip yapamadım. Bir yeri düzeltirken diğer yer bozulmasın diye. Genelde doğum kontrol hapıyla en geç 2 adet sonra gidiyor. Benimki kendi kendine ilaç kullanmadan 2 adetle gitmişti
hadi ya dr mı gittin nasıl anladın çok geçmiş olsun
Hahahhaha kendimi hatırladım şu yazdığınlaYok kuzucum farklı bişey yemedim. Yani mide bulantısı yapacak bişey. Dün çok kötüydüm eve zor attım kendimi. İnternette seyrek yan etkisi mide bulantısı yazıyor. Zaten bütün düşük ihtimaller beni bulur
Ayyy gecen aylarda benim de öyleydi. Hiç inositol gelmemişti aklıma bende yüksek tansiyon var ona bağlıyodum ama yüksek de değildi. Demek ki inositoldenmişEllerim bile şişti yeteeerrrrrr. Adet olacaksam da olayım inositol kullanmaya başladığımdan beri inanılmaz bi ödem oluşmaya başladı vücudumda
İnşallah canımAyyy ne güzel çok iyi yapmışsın bol bol dinlen kuzum kafanı dağıt
2 adet dönemidir kullanıyorum 2 adet dönemim de böyle geçiyor vallahi. İnanılmaz bi şişlik her yerimde. Ben de farklı olarak bunu kullandığım için buna bağladım sebebiniAyyy gecen aylarda benim de öyleydi. Hiç inositol gelmemişti aklıma bende yüksek tansiyon var ona bağlıyodum ama yüksek de değildi. Demek ki inositoldenmiş
Bekle kuzum doktor zaten yönlendirir seni. Doktor ne dedi ? Tedavin bit sonraki aya mı ertelendiBen de işte bir yeri yaparken başka bir yeri bozmasın diye tereddütteyim... Şimdiye kadar hiç kistim fln olmadı ya da oldu da ben farkında değildim bilmiyorum yani öyle bir şey söylenmedi bana hiç napsam bilemedim, kendi başıma doğum kontrol kullanamam zaten mecbur beklicem
Nerde olması zor ihtimaller var bizi buluyor ahahahhahaha yemin ederim 2 gündür çok fenayım yemek yiyince bulanıyor yemeyince bulanıyor hep bulanıyorHahahhaha kendimi hatırladım şu yazdığınla
Sen beni adet olacağım günün sabahında gör yataktan kalktığımda balon balığı gibi oluyorum. Geçen hafta denizde alyansım denizde çıkıverdi. Ama regl sabahları değil yüzüğün çıkması eklem yerime bile gelemiyo2 adet dönemidir kullanıyorum 2 adet dönemim de böyle geçiyor vallahi. İnanılmaz bi şişlik her yerimde. Ben de farklı olarak bunu kullandığım için buna bağladım sebebini
Hahahahah en iyisi tuzlu kraker ya da sadece peynir iyi bilirim o bulantıyıNerde olması zor ihtimaller var bizi buluyor ahahahhahaha yemin ederim 2 gündür çok fenayım yemek yiyince bulanıyor yemeyince bulanıyor hep bulanıyor
İnositolden mi acaba gerçekten? Ben hamileyken baya şişmişti ellerim ayaklarım sonra doğum oldu en gazla 6 aya ödemlerin gitmesi gerekti ama benim hiç gitmedi ödemlerim hala hamileliğimdeki gibi duruyor. Geçen doktora gittiğimde söyledim doktoruma inositolu şase olarak verdi iyi gelir dedi. Şimdi sende böyle diyince kafam karıştıEllerim bile şişti yeteeerrrrrr. Adet olacaksam da olayım inositol kullanmaya başladığımdan beri inanılmaz bi ödem oluşmaya başladı vücudumda
Kız o kadar şişmek mi olurmuş ilgçsin valla. Bende alyansımı takmayı özledim küçük oluyor 48 kiloluk parmaklara alındığı için şuan 78 kiloluk barnaklara olmıyiiSen beni adet olacağım günün sabahında gör yataktan kalktığımda balon balığı gibi oluyorum. Geçen hafta denizde alyansım denizde çıkıverdi. Ama regl sabahları değil yüzüğün çıkması eklem yerime bile gelemiyo
Yarın ilaçlara başlıyorum, iğne ıvır zıvır fln delik deşik olucam yine, sabah akşam Duphaston+iğneler...Bekle kuzum doktor zaten yönlendirir seni. Doktor ne dedi ? Tedavin bit sonraki aya mı ertelendi
Sen beni adet olacağım günün sabahında gör yataktan kalktığımda balon balığı gibi oluyorum. Geçen hafta denizde alyansım denizde çıkıverdi. Ama regl sabahları değil yüzüğün çıkması eklem yerime bile gelemiyo
Ay bi dakika bişiy mi kaçırdım kim hamileNerde olması zor ihtimaller var bizi buluyor ahahahhahaha yemin ederim 2 gündür çok fenayım yemek yiyince bulanıyor yemeyince bulanıyor hep bulanıyor