- 12 Ağustos 2023
- 1.268
- 802
hadi ya dr mı gittin nasıl anladın çok geçmiş olsunBu ay takviye kullancam kankiciğim küçük bi kist olmuş bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya dr mı gittin nasıl anladın çok geçmiş olsunBu ay takviye kullancam kankiciğim küçük bi kist olmuş bende
Hiç duymamıştım folik asitin mide bulantısı yaptığını. Çok sevimsiz bişey mide bulantısı ya hayat kalitem düştü 2 gündürBen o ilacı hiç kullanmadim ama bir haftadır folik asit kullanıyorum o çok bulantı yapiyo
Ayyyyy bebişşşşş mi oCandyy az önce yaptım çizgi silik ama hala cikiyo tamamen yok olmuyo
Teşekkür ederim seninde gönlünden geçen sana nasip olsunSenin için çok güzel günlerin başlangıcı olur inşallah canım ekliyorum
Candyy az önce yaptım çizgi silik ama hala cikiyo tamamen yok olmuyo
Yok ovu testiAyyyyy bebişşşşş mi o
Valla ne diyim kuzum. Senin de hayattaki şansınYok kuzucum farklı bişey yemedim. Yani mide bulantısı yapacak bişey. Dün çok kötüydüm eve zor attım kendimi. İnternette seyrek yan etkisi mide bulantısı yazıyor. Zaten bütün düşük ihtimaller beni bulur
Ayyyy inşallah bebiş testini de görürürüzYok ovu testi
Hepimiz görelim bitanem ayın 21 de test yapmaya basliycam bakalım hayırlısı geçen ay olmadı bakalım bu ay nolacakAyyyy inşallah bebiş testini de görürürüz
Bugün yada yarın benimde günüm beklemedeyim test yapmıyorum artık çünkü hep silik çıkıyor testler benimle dalga geçiyor resmen ama az önce bi ağrı girdi belimle kasığıma hani adet gelir ya hemen arkasına koştum lavaboya ama bişey yok adet bekliyorum anlayacağınHepimiz görelim bitanem ayın 21 de test yapmaya basliycam bakalım hayırlısı geçen ay olmadı bakalım bu ay nolacak
Geçmiş olsun nerede hissedildi acaba ayy en korktuğum şey rabbim korusun hepimiziKızlar dün gece olan depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun. Deprem bölgesinde bulunan bulunmayan herkesi rabbim korusun
Yap bakalım bir test daha belki şu an silik çıkmazBugün yada yarın benimde günüm beklemedeyim test yapmıyorum artık çünkü hep silik çıkıyor testler benimle dalga geçiyor resmen ama az önce bi ağrı girdi belimle kasığıma hani adet gelir ya hemen arkasına koştum lavaboya ama bişey yok adet bekliyorum anlayacağın
Testim yok ki kuzum bitirdim hepsini 2 gün gecikirse yaparım artıkYap bakalım bir test daha belki şu an silik çıkmaz
Ben 12 li sipariş ettim kargoya verilmiş yarın elime varır galibaTestim yok ki kuzum bitirdim hepsini 2 gün gecikirse yaparım artık
Benimde aklıma geldi ama yetişmez zaten diye vermedim nerden söyledin canım markası neBen 12 li sipariş ettim kargoya verilmiş yarın elime varır galiba
Trendyoldan prodoctorBenimde aklıma geldi ama yetişmez zaten diye vermedim nerden söyledin canım markası ne
Benimde aklıma geldi ama yetişmez zaten diye vermedim nerden söyledin canım markası neBen 12 li sipariş ettim kargoya verilmiş yarın elime varır galiba
Bende diğer aya vereyim iyi mi o marka acabaTrendyoldan prodoctor