- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LH biraz düşük gibi geldi bana ama tam emin değilim canımMerhaba kızlar adetin 2. Günü değerler nasıl sizce
Eki Görüntüle 3465087
Kızlar Günaydınlar
Az önce ultrasondan çıktım. Sol overda bir kist vardı ya o hala var. Sağda 4 ama küçük yumurta gördü, solda kistten dolayı bir şey göremedi Kistten dolayı yumurta toplama ya da transfer ertelenebilirmiş
Bana kist için önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
Dediğim gibi kuzum sen bilirsin ben kendi tecrubemi paylaştım. Evet iyi gelmeyen insan da çokŞimdi bi baktım da yan etkisini görüp bütün sistemi değişen de çok insan var, bilemedim şimdi yaa her şey çok güzel düzenli giderken oluruna bırakmak daha mı iyi sanki
bende de durumlar farklı değil :) 32,35,31,30 olarak gidiyor şimdilikkürtaj sonrası regl düzenin nasıl ? benim kürtaj sonrası döngüler , ilki ilaç ile oldum ama muhtemelen ondan erken geldi 21, 32,30,29 ve 26 gün yani garip bi döngü
İnşallah canım sen bu aralar pek uğramıyorsun hayırdır iyi misin ?
Ayyy ne güzel çok iyi yapmışsın bol bol dinlen kuzum kafanı dağıtTatildeyim kuzum o yüzden :)
Candyyy senin tecrubene inanarak soruyorum bacım 9 pik 10 çatlama ama benim alt karın bölgemde değişik bişey var kasılma gibi elimde olmadan sıkıyorum sanki karnımı ağrı değil sislikle gelen bı kasılma ilk defa oluyo bu normal mi daha catlamanin üstünden 3 gün geçti ve ayrıca sen vücut ısısı takibi yapiyodun nasıl ve hangi saatlerde yapiyosunAyyy ne güzel çok iyi yapmışsın bol bol dinlen kuzum kafanı dağıt
Kuzum bende çoğunlukla oluyor öyle yumurtlamadan sonra. Belkide içerde güzel çalışmalar vardır hele bide daha önce olmuyorsa. Vücut ısısı takibi adetle başlanıyor yumurtlamayı yakalamak için. Sabah her gün aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ağızdan ateşi ölçmen gerekiyor. Bide deliksiz 3 saat uyumuş olman lazım.Candyyy senin tecrubene inanarak soruyorum bacım 9 pik 10 çatlama ama benim alt karın bölgemde değişik bişey var kasılma gibi elimde olmadan sıkıyorum sanki karnımı ağrı değil sislikle gelen bı kasılma ilk defa oluyo bu normal mi daha catlamanin üstünden 3 gün geçti ve ayrıca sen vücut ısısı takibi yapiyodun nasıl ve hangi saatlerde yapiyosun
Himmm o zaman ben ısı takibini yapmama gerek yok su an yumurtlama geçti bende alt katındaki değişik bısey ya kasiklara doğru genisliyo kasılma ve biliyorum erken ama sürekli gaz çıkarıyorum saçma sapan şeyler diğer kızlarımda çok küçüktüm ve bu tür takipleri bilmiyordum bile şimdi abartiyormuyum acaba diyorumKuzum bende çoğunlukla oluyor öyle yumurtlamadan sonra. Belkide içerde güzel çalışmalar vardır hele bide daha önce olmuyorsa. Vücut ısısı takibi adetle başlanıyor yumurtlamayı yakalamak için. Sabah her gün aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ağızdan ateşi ölçmen gerekiyor. Bide deliksiz 3 saat uyumuş olman lazım.
Yok kız ne abartması normal bütün bunları düşünmen. Ee kızlarında küçükmüşsün büyük ihtimal hiç bilgin yoktur. Şuan bilinçlisin ne nezaman nasıl oluyor farkındasın. Bence insan hissediyor hamile kaldığını tarif edemiyorum garip bir his oluşuyor içinde. İnşallah sendeki bu değişikliklerde güzel şeylerin habercisidirHimmm o zaman ben ısı takibini yapmama gerek yok su an yumurtlama geçti bende alt katındaki değişik bısey ya kasiklara doğru genisliyo kasılma ve biliyorum erken ama sürekli gaz çıkarıyorum saçma sapan şeyler diğer kızlarımda çok küçüktüm ve bu tür takipleri bilmiyordum bile şimdi abartiyormuyum acaba diyorum
Noo olmadı. Belki yediğin bir şey dokunmuşturİki gündür inanılmaz bir mide bulantım var. Klomen kullanıp böyle mide olan oldu mu ya
İnşallah bitanem hepimize nasip olsun yeniden diyorum ya diğer kızlarımda küçük olunca anlamadım hiç bişey sanki bunda ilk anne olacakmisim gibi geliyo Allah kısmet ederseYok kız ne abartması normal bütün bunları düşünmen. Ee kızlarında küçükmüşsün büyük ihtimal hiç bilgin yoktur. Şuan bilinçlisin ne nezaman nasıl oluyor farkındasın. Bence insan hissediyor hamile kaldığını tarif edemiyorum garip bir his oluşuyor içinde. İnşallah sendeki bu değişikliklerde güzel şeylerin habercisidir
Ben o ilacı hiç kullanmadim ama bir haftadır folik asit kullanıyorum o çok bulantı yapiyoİki gündür inanılmaz bir mide bulantım var. Klomen kullanıp böyle mide olan oldu mu ya
Candyy az önce yaptım çizgi silik ama hala cikiyo tamamen yok olmuyoNoo olmadı. Belki yediğin bir şey dokunmuştur
Estradiol 40Adet başlangıcından 8. Günde hormon testi yaptı endokrin doktoru , değerlerimi yorumlayabilirmisiniz? Merak ediyorum
Amh 1.84 (önceki testimdeydi bu teste yapmamışlar)
Testosteron 1.4
Lh 5.18
Fsh 5.39
Tsh 1.1
şuanda 12. Gündeyim sol kasığımda hafif sızı var nedeni yumurtaların sol tarafta oluşmasındamı acaba?
Yok kuzucum farklı bişey yemedim. Yani mide bulantısı yapacak bişey. Dün çok kötüydüm eve zor attım kendimi. İnternette seyrek yan etkisi mide bulantısı yazıyor. Zaten bütün düşük ihtimaller beni bulurNoo olmadı. Belki yediğin bir şey dokunmuştur