- 25 Mayıs 2024
- 680
- 727
Çok sağ ol canım, amin inşallah. Rabbim bekleyen herkese nasip etsinYaaa canım benim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağ ol canım, amin inşallah. Rabbim bekleyen herkese nasip etsinYaaa canım benim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Tebrik ederim sağlıkla gelsin sanırım daha kan testi yaptırmadın, yaptırdıysan regliden 2 gün önce yaptırınca kaç çıktı diye sorucaktımBen hamileyiiiiimm 2 gün önce öğrendim normalde bugün regl günüm. Cumartesi doktora gidicem betaya göre bilgilendirecektim aslında
Bende regl olmadan ve regl olunca ishal oluyorum Hatta progesteron sanırım hamile olunca artıp kabiz yapıyormuş diye duydum. İshal olunca da regl işleyebilir ters orantı ile bilemiyorum. Ama senin hep olmadığı için etkileyebilir. İnşaAllah regl olmazsın güzel haber ver
Amin inşallah, darısı sizlere olsun. Yaptırdım canım kan testi daha doğrusu önceki gece acile gitmek zorunda kaldım başka bir rahatsızlıktan dolayı. Haliyle beta da verdim ve 63 çıkmıştı. Tekrar vermedim henüz cumartesi doktor kontrolüm var onda vericem inşallah güzel artmıştırTebrik ederim sağlıkla gelsin sanırım daha kan testi yaptırmadın, yaptırdıysan regliden 2 gün önce yaptırınca kaç çıktı diye sorucaktım
Kuzum hevesini kırmak istemem ama benim de adetden önce ishal olur ama seni bilemem. Belki geç döllenmedir bekle bakalımArasaNillGerek A alyanil @oylamabaslay Candy7777 @goldBride
Benim regli öncesi hiç olmaz öyle şeyler hatta normal yaşamımda da olmaz çok düzenlidir kendileri, bağırsak düzeni de regli düzeni de...
Ay ne bileyim noluyo yaa
ArasaNillGerek yok canımcım dün test yaptırdım ya en negatifinden negatifim hem de imkansız yani
Benim bat a 8 gun var canım@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek A alyanil @bluecam @kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 M merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 @ertyul @yasemincimmm minerva94 brcmmmm Y Yalnizbirkedi @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn️️️
Bat 24 temmuz yazıyor. Sat bat yazar mısın canım düzenliyeyimBenim bat a 8 gun var canım
Kız te o zaman yazdım ya adet olunca hatta erken mi geldi dedin 26 temmuzSat ne peki? Tam yaz ya
Aaaa sen güncelmişsin ya zaten pardon kuzum ArasaNillGerek 19 ağustosu, temmuz sanmışım
Bat ne zamanaydı aşkım bilemezsinArasaNillGerek A alyanil @oylamabaslay Candy7777 @goldBride
Benim regli öncesi hiç olmaz öyle şeyler hatta normal yaşamımda da olmaz çok düzenlidir kendileri, bağırsak düzeni de regli düzeni de...
Ay ne bileyim noluyo yaa
ArasaNillGerek yok canımcım dün test yaptırdım ya en negatifinden negatifim hem de imkansız yani
Şu yazdiklarini okurken bile güzel şeyler okuyorum diyerek okudum yani. Gözün neden doluyor dolmasın kime kist desem Bende de vardı diyor. Doktorlar olumlu konusuyor dogru ama tablo kötü olunca bi risk görünce de gayet sert oluyor. Hiç üzülme canım inan mutluluk her şeyin ilacı hee bide güçsüzüm demişsin güçsüz olmak değil bu sadece alışkın olmadığın bir şeyle karşılaşıyorsun ilk defa öyle hissetmen normal. Ama kendini güçsüz olduğuna inandırma.
İnşallah hepimiz için güzel gelsin uğurla gelsin topiğimiz çok şanslı olsun bu ayİnşallah bu ay uğurlu gelir
Amin inşallahAmin inşallah çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah
Heves derken yok ki kuzum içimde bir heves zaten yani değilimdir zaten hamile flnKuzum hevesini kırmak istemem ama benim de adetden önce ishal olur ama seni bilemem. Belki geç döllenmedir bekle bakalım
Bugün ya da 10'u fln bat.Bat ne zamanaydı aşkım bilemezsin
Hemen yazayim eski ay mi acaba . Canım baktım geçen aymis o sat 24 temmuz bat 17 AğustosBat 24 temmuz yazıyor. Sat bat yazar mısın canım düzenliyeyim
SAT : 3 AĞUSTOS BAT:30 AĞUSTOS@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek A alyanil @bluecam @kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 M merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 @ertyul @yasemincimmm minerva94 brcmmmm Y Yalnizbirkedi @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn️️️
Döngün baya kısaymış
Hahah genelde 24-27 arası bu sefer takvim öyle diyor bakalım ne çıkacakBat manidar olmuş İnşaAllah bu sefer zaferle sonuçlanır
ben yeni üye oldum aylardır yazılanları okuyorum sonunda dayanamadım ben de aranıza katılmak istedim şans getisinnn. sat 26 temmuz bat 21 agustosBat 24 temmuz yazıyor. Sat bat yazar mısın canım düzenliyeyim