- 14 Haziran 2023
- 6.287
- 5.017
- 23
Amin canım benim inşallahİnşallah hepimiz için güzel gelsin uğurla gelsin topiğimiz çok şanslı olsun bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim inşallahİnşallah hepimiz için güzel gelsin uğurla gelsin topiğimiz çok şanslı olsun bu ay
Öyle deme kız heves olsun içindeHeves derken yok ki kuzum içimde bir heves zaten yani değilimdir zaten hamile fln
Ah ya almayın şu testi evinize kuzum yaSAT : 3 AĞUSTOS BAT:30 AĞUSTOS
Bende bişi yok fos çıktı artimed test sağolsun bütün hayallerimi umutlarımı yıktı geçti
ArasaNillGerek @alyanil @oylamabaslay Candy7777 goldBride
Benim regli öncesi hiç olmaz öyle şeyler hatta normal yaşamımda da olmaz çok düzenlidir kendileri, bağırsak düzeni de regli düzeni de...
Ay ne bileyim noluyo yaa
ArasaNillGerek yok canımcım dün test yaptırdım ya en negatifinden negatifim hem de imkansız yani
Kız uzaktan okuma gel beraber sohbet edelim dertlerimizi sevincimizi paylaşalım hemen ekliyorumben yeni üye oldum aylardır yazılanları okuyorum sonunda dayanamadım ben de aranıza katılmak istedim şans getisinnn. sat 26 temmuz bat 21 agustos
Sat neydi canım. Bu ay herkes gecikti valla bende 16 gün geciktimKizlar benide ekleyin bat 7 eylül
13 gün geciktim bu ayy cok heveslendim amaa
Kız uzaktan okuma gel beraber sohbet edelim dertlerimizi sevincimizi paylaşalım hemen ekliyorum
En son olduğuna göre hesaplayabilirsin ben öyle yapıyorum genelde. Misal 4 ay erken geliyo ya o erkene göre vaz alıyorum yoksa eski periyoda göre baz alsam daha da erken gelmiş olur.Bugün ya da 10'u fln bat.
Ama yumurtlamam fln hiç olmadı ya benim, pzt günü doktora gittiğimde 2 yumurta vardı,
E dün de test verdim negatif,
bi de geçen ay (temmuz ayı) 15'inde olacağıma 10'unda oldum, erken olması da hayatımda ilk yani, şimdi son olduğum adete göre mi heaplıcam bat'ı yoksa geçen ay olmam gerkene göre mi bilemedim ama bence son adete göre hesaplanır
Yakınız birbrimize bende Sat 26 temmuz bat 19 agustosHemen yazayim eski ay mi acaba . Canım baktım geçen aymis o sat 24 temmuz bat 17 Ağustos
Ilık bi duş alabilirsin. O makat ağrısı genelde ben üşüttüğümde grip olacağımda tüm kemiklerim ağrırken ağrır çok gıcık bi his klozete bile oturmak istemiyorum öyle olunca.kızlar dayanamıyorum ağrıdan makatım da kasıklarım da bir ağrı tuvaletim var devamlı hissi çıkıyorum aslında tuvalete ama rahat bi şekilde değil kabızlık da değil tam anlamıyla aslında ağrı kesici de kullanmak istemiyorum daha 6 gün var ne yapsam ya
Belime vuruyor bacaklarıma vuruyor benimde ılık duş alıyorum hatta dün baya bi sıcak aldım gevşesin diye anlık bi rahatlama oluyor geçiyor yaIlık bi duş alabilirsin. O makat ağrısı genelde ben üşüttüğümde grip olacağımda tüm kemiklerim ağrırken ağrır çok gıcık bi his klozete bile oturmak istemiyorum öyle olunca.
Parol varsa içebilirsin gebelikte ve cocuklarda sadece parasetamol içerikli ağrı kesici kullanabiliyoruzBelime vuruyor bacaklarıma vuruyor benimde ılık duş alıyorum hatta dün baya bi sıcak aldım gevşesin diye anlık bi rahatlama oluyor geçiyor ya
Heves var da kan testi de ortada ama o anlamda yaniÖyle deme kız heves olsun içinde
Hevesli olacaz diye kendini kandırmaya gerek yok diyorsun yaniHeves var da kan testi de ortada ama o anlamda yani
Maalesef@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu @espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek @alyanil @bluecam @kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 M miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm @ruyaruzgar08 @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn️️️
Yok yok, şuan daha çok mide sancısı ve halsizlik ile uğraşıyorum...Allaya Allah o zaman bi acaba mı demedim değil kahvem
Aynen güzelim hiç gerek yok, gerçekçilik iyidirHevesli olacaz diye kendini kandırmaya gerek yok diyorsun yani