- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
Şey diyorum beş gün falan geçsin en azından o zaman daha net sonuç olur diye dusundumİnşallahh değildir canım yarın sabah yapsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey diyorum beş gün falan geçsin en azından o zaman daha net sonuç olur diye dusundumİnşallahh değildir canım yarın sabah yapsana
Yok yok, şuan daha çok mide sancısı ve halsizlik ile uğraşıyorum...
Dış gebelik geçirdiğimde şuan midemde/karnımda olan his kasıklarımda ve karnımda vardı meğersem batın bölgesinde iç kanama geçiriyormuşum o zaman;
şuan bi taraftan ya noluyo diyorum endişeli tarafım ise acaba yine mi bi kanama bişiy var karnımda diyo
Özel de verebilirsen çok iyi olur aslındaHormonlara bakalım dedi. Bende amh isteyebilir miyiz dedim hormon lar yeterli dedi bana
Bende beş gün gecikmesini bekliyorum test yapicam haber vereceğim gelen giden yok hala@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek A alyanil @bluecam kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile M Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm Y Yalnizbirkedi @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn️️️
21 agustosta belli olucak hamileyim demeyi nasip etsin Rabbim beklemedeyim@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek A alyanil @bluecam kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile M Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm Y Yalnizbirkedi @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn️️️
Var canım ben kullanıyorum , sen kullanmıyor musunarkadaslardan merak ettigim gebe kalmadan folik asit baslayaniniz varmi
@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek A alyanil @bluecam kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile M Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm Y Yalnizbirkedi @Gzde3594 @kanguruf
Sat 27 temmuz
Bat 22 ağusyos
@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek A alyanil @bluecam kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile M Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm Y Yalnizbirkedi @Gzde3594 @kanguruf
Olur canım sen bilirsinŞey diyorum beş gün falan geçsin en azından o zaman daha net sonuç olur diye dusundum
kullaniyordum gecen ay yumurtlamadan regliye kadar lekelenme yasadim sonra butun ilaclari biraktm sonrasndada kullanmahi unuttmVar canım ben kullanıyorum , sen kullanmıyor musun
Ben kullanıyorum 3 ay olacak :)arkadaslardan merak ettigim gebe kalmadan folik asit baslayaniniz varmi
Kullan kuzum önemli o gebelik öncesi hep öneriyo doktorlarkullaniyordum gecen ay yumurtlamadan regliye kadar lekelenme yasadim sonra butun ilaclari biraktm sonrasndada kullanmahi unuttm
Hadi guzel haberler verelim birbirimize ben yumurtlama değerlendiremedjm ama yatili misafir vardi sonrasinu değerlendirdkYakınız birbrimize bende Sat 26 temmuz bat 19 agustos
İlk ve son olsunAh ya almayın şu testi evinize kuzum ya
Hangisini kullanıyorsunuz ?Ben kullanıyorum 3 ay olacak :)
Sat 1 Ağustos bat 28 Ağustos@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek A alyanil @bluecam kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile M Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm Y Yalnizbirkedi @Gzde3594 @kanguruf
Adeti beklicem artık adetli düzgünce bakılsın özelde normalde benim doktorum. O yüzden sonuçları görüşmeye gitsem mi gitmesem mi kararsızımÖzel de verebilirsen çok iyi olur aslında