- 14 Haziran 2023
- 6.250
- 4.951
- 23
Evet ya eşin görmesi gebelik testi falan sanırovulasyon testi bile olsa pozitif gormek cok guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya eşin görmesi gebelik testi falan sanırovulasyon testi bile olsa pozitif gormek cok guzel
Aşılama da çatlatma iğnesi yapıldığı için tam tersi geç öğrenmen gerekiyorAma aşılama ya erken öğrenirim diye umut ettim
8 agustos adet ama ben gecikme beklicem yapcak bisey kalmadi
Saglik ocaginda cuma 1,40 cikti
Bugun 1,20
Bu beta benlen eylenir
Kızlar bir şey yok değil mi? Benim gözlerim artık oyun oynuyor sanki bana. @ArasaNillGerek goldBride Kahhve mutlutablo @ayb00 Eki Görüntüle 3461153
Görüyorum kuzum bende yaaa bi kan ver sen bence artıkKızlar bir şey yok değil mi? Benim gözlerim artık oyun oynuyor sanki bana. @ArasaNillGerek goldBride Kahhve mutlutablo @ayb00 Eki Görüntüle 3461153
Kuzum pik olmaya az kalmış akşam tekrar yap
Yarın gidiyorum kuzum artık doktor ne derseGörüyorum kuzum bende yaaa bi kan ver sen bence artık
Hadi güzel haberlerle inşallah balımYarın gidiyorum kuzum artık doktor ne derse
Yok :) benim de bat'a daha var, 8-10 Ağustos gibi, sat:10 TemmuzGecikme oldu mu
Hepimiz top yekun bekleyelim benceYok :) benim de bat'a daha var, 8-10 Ağustos gibi, sat:10 Temmuz
Tamam bekliyorum Candym,cift görünce esime sürpriz yapayim dedim bana supriz olduAşılama da çatlatma iğnesi yapıldığı için tam tersi geç öğrenmen gerekiyor
Aynen valla bekleyelim, zaten birkaç güne tüp bebeğe başladığımı yazacağım muhtemelen sizeHepimiz top yekun bekleyelim bence
Yoksa hepimiz birbirimizi gazliyoruz
Ayy hadi bakalım hayırlısıylaYarın gidiyorum kuzum artık doktor ne derse
Kızlar annemin meme kanseri olduğunu öğrendim annem de dün bebek haberi beni çok mutlu eder sakın benim için bir şeyleri erteleme dedi bu ruh haliyle çocuk olayını düşünemiyorum moralim bozuldu ama iyileşecek annem inşallah
benim gecen ay reglime kadar lekelenme devam etti doktora gittm hormonel olabilir dedi ilacta vermedi beta bakti negatifti yerlesme sandi sanirim bu ay lekelenme olcak mi merak ediyorummerha bugün benim sattan itibaren 19. günüm regline 10-11 gün var ancak kahverengi kekelenme yaşadım bu ne olabilir bilgisi olan var mı
Merak ettim ben de, haberdar edersin biziYarın gidiyorum kuzum artık doktor ne derse
Zamanı geldiğinde en güzel şekilde yapıcaksın inşallah o süprizi canımTamam bekliyorum Candym,cift görünce esime sürpriz yapayim dedim bana supriz oldu
Tabiki de ikinci ailem burasıMerak ettim ben de, haberdar edersin bizi
aa olabiliyomuymuş öyle bir kez gördüm devamı gelmedi ama belki yerleşmedir dedim ama bu kadar erken beklemiyordumbenim gecen ay reglime kadar lekelenme devam etti doktora gittm hormonel olabilir dedi ilacta vermedi beta bakti negatifti yerlesme sandi sanirim bu ay lekelenme olcak mi merak ediyorum
10 yada 12 sanirsamKızlar çatlamadan kaç gün sonra idrarda gebelik testi yalılabilir